Προς το περιεχόμενο

Πολλές απορίες για 46άρα τηλεόραση


xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά. Είχα ρωτήσει και πριν καιρό και σε άλλο φόρουμ αλλά μάλλον μπερδεύτηκα παραπάνω από τις απαντήσεις.

 

Ψάχνω για μια τηλεόραση, περίπου στις 46 ιντσες (αντε και λίγο παραπάνω). Απόσταση θέασης περίπου τα 3 μέτρα max 3.5. H τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί σε σαλόνι (φωτεινo τα πρωινα) και θα χρησιμοποιηθεί σαν ...τηλεόραση και ενίοτε για ταινίες Full HD.Απαραίτητο να έχει wlan ενσωματωμένο ωστε να προσθέσω στη συνέχεια κάμερα skype. Θα ήθελα επίσης να παίζει ταινίες από usb stick. Το budget μου είναι εως 1100 E ωστε να δώσω άλλα 100-150 για την κάμερα.

 

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι :

- H τηλεόραση θέλω να είναι αξιόπιστη ωστε να μη χρειαστεί να αλλάξω μετά από 5-10 χρόνια. Στο άλλο φόρουμ, μου πρότεινε κάποιος πχ plasma και στη συνέχεια κάποιος άλλος έλεγε ότι έχουν σημαντική πτώση του φθορισμού μετά από κάποιο διάστημα. Διάβαζα επίσης αλλού για μοντέλα που στο unpacking δεν δούλευαν!

- Eίχα σκεφτεί κάποιο μοντέλο της sony αλλά διάβασα πολλά για clouding, για το media player τους. Επίσης αλλού μου είπαν ότι καλό θα είναι να έχει X-Peria Pro απαραίτητα. Από τα μοντέλα που υπάρχουν στον Κωτσόβολο μου είχαν προτείνει την 46NX720, ενώ αλλού διάβαζα για την 46ΗΧ720, 46ΗΧ750, 46ΗΧ820 και πελάγωσα! Από αυτά είναι κάποιο καλύτερο;

- Υπάρχει καμία καλή προσφορά σ'αυτά τα λεφτά στην αγορά; Κωτσόβολο μου είπαν πχ ένα 5% (βαριά 10%) σε μετρητά. Να πω ότι δε με ενδιαφέρουν Playstation κλπ. Εκπτωτικό κουπόνι, ίσως, ωστε να πάρω στη συνέχεια την κάμερα.

Επεξ/σία από xpapias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα αυτα που θες τα εχει η Samsung ES 6100. Τιμη στα 1149. Ειναι αρκετα φωτεινη και δεν θα εχεις πρόβλημα τα πρωινά, Εχει wi-fi ενσωματωμένο το οποιο μαλιστα υποστηρίζει και direct sharing, υποστηριζει skype (απλα αγοραζεις την καμερα της extra), παιζει τα παντα απο usb (divx, xvid, mkv, ελληνικα srt, sub και ηχο dts). Επιπλεων εχει full web browser και apps store για κατεβασμα εφαρμογων.

 

Στο θεμα αξιοπιστίας δυσκολο να εγγυηθείς για την οποιαδήποτε συσκευή. Γενικα οι samsung δεν ειναι ζημιάρες. Δεν θα εχεις θεματα με ευαισθησιες κτλ.

 

Σχετικα με το clouding....ελεος..Σε καθημερινές συνθήκες θέασης δεν φαινεται, στο βαθμό που δείχνουν τα φορουμ..Μονο με φωτογραφική μηχανη σε τελειως σκοτεινό δωματιο με την εκθεση της μηχανης στο υπερπεραν.

 

Και η 46ΗΧ720 εινα καλη αλλα δεν εχει full internet, ουτε apps store, ουτε παιζει τα πανατ απο usb. Οι αλλες που αναφερεις ειναι εκτος του budget σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστώ πολύ για το post σου. Θέλω να κοιτάξω όντως το μοντέλο που λες.

 

Μου είπαν επίσης για την HX750 στα 1150. Τι γνώμη έχεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστώ πολύ για το post σου. Θέλω να κοιτάξω όντως το μοντέλο που λες.

 

Μου είπαν επίσης για την HX750 στα 1150. Τι γνώμη έχεις;

 

Πολυ καλη προταση και αυτη. Προτιμω προσοπικα παντα την samsung που σου προτεινα. Σε εξοπιλισμο υπερεχει. Σε εικονα παρομοιες. Πρεπει να τις δεις απο κοντα να κρινεις ποιες χροιες σου αρεσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...