tstavrou Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ερωτηση: Στην Ελλαδα μας σας εχει τυχει να πατε να πληρωσετε με πιστωτικη καρτα σε καταστημα και ο υπαλληλος να καταγραφει ολα τα στοιχεια της (αριθμος καρτας, ονομ/μο, ccv κτλ) τα παντα στο υπολογιστη/συστημα του και μετα να τη βαζει στο τερματικο της τραπεζας... ??? Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ερωτηση: Στην Ελλαδα μας σας εχει τυχει να πατε να πληρωσετε με πιστωτικη καρτα σε καταστημα και ο υπαλληλος να καταγραφει ολα τα στοιχεια της (αριθμος καρτας, ονομ/μο, ccv κτλ) τα παντα στο υπολογιστη/συστημα του και μετα να τη βαζει στο τερματικο της τραπεζας... ??? Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App τσου
Αντώνης Καραπάνος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Σου ξαναλέω, δεν "φόρτωσαν και υπερχρέωσαν τον κόσμο", ο κόσμος φορτώθηκε και υπερχρεώθηκε. Εγώ και η οικογενειά μου, για παράδειγμα, γιατί δε χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε τράπεζα; Τόσο πονηροί είμαστε εμείς ή βλέπαμε το μέλλον; Απλά είναι τα πράγματα. Πέστα χρυσόστομε. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Οι τραπεζες, η λέσχη μπίντελμπεργκ, οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Εβραίοι, οι Μασόνοι και οι Νεφελίμ. Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί για ορισμένα από αυτά που συμβαίνουν να έχουμε εμείς την ευθύνη.
labyrinth Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 μαλλον αυτο που εννοουν αυτοι που λενε οτι ειναι παρανομο να μην υπογραψεις την καρτα σου ειναι το ιδιο οπως οταν λενε.. ... ειναι παρανομο να μην κοβεις εισιτηριο στα μμμ ... ειναι παρανομο να κανεις φασαρια τις ωρες κοινης ησυχιας ... ειναι παρανομο να μην ψηφιζεις ... ειναι παρανομο να βριζεις καποιον στον δρομο ... ειναι παρανομο να βγαινεις γυμνος στο δρομο ... ειναι παρανομο να μην κοβεις αποδειξεις ... ειναι παρανομο να 'κλεβεις' ιντερνετ απο αλλον ... ειναι παρανομο να αντιγραφεις σε εξετασεις καποιων φορεων με λιγα λογια... ναι μεν αλλα Ευγε αγορίνα... Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της κουτοπονηριάς και της λαμογιάς του Έλληνα....εγω είμαι ο θεός...
johnbond Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Και σε ένα κατάστημα να πας να πληρώσεις αν δώσεις την κάρτα μπορεί να σου κλέψουν τον τριψήφιο κωδικό. Με αυτή τη λογική δεν πρέπει να κάνεις αγορές σε καταστήματα παρα μόνο online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα