Darkola Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδια, ειμαι σχετικα νεος στο φοεουμ θα η8ελα να ρωτησω κατι, Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον υπλολογιστη μου, πιο συγκεκριμενα η Cpu μου συκωνει υψηλες θερμοκρασιες. Στην αρχη δεν το πιστευα γιατι κατεβασα ενα προγραμμα για να μπορω να τισ βλεπω αλλα νομιζα οτι δεν δουλευε και ετσι οταν κατεβασα και το δευτερο παλι ηταν υψηλες, δηλαδη και οι 4 επεξεργαστες μου ειναι πανω απο 80 βαθμους χωρις να τρεχω κανενα προγραμμα η εφαρμογη. Ομως προσφατα καθαρισα το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη και τησ καρτασ γραφικων τα οποια και τα δυο ηταν ...... ακουμπαω τισ ψυκτρες και δν ειναι ζεστεσ ισα ισα που ειναι σε κανονικη θερμοκρασια καιτο ανεμηστηρι δουλευει σε χαμηλες στροφες υπαρχει καμια λυση για να δω αν οντως ειναι τοσο υψηλες, και ακομη καλυτερα αν θα πρεπει να κανω κατι αμεσα αλλιως θα μου καει ο υπολογιστης... Ευχαριστω εκ των πρωτερων
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πες μας από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου πόσο καιρό τον έχεις και αν μπορείς βγάλε και μια φώτο το κουτί σου και ανέβασε την. Real Temp είναι ένα πρόγραμμα που κρατάει και μνήμη στην Hi k Low θερμοκρασία και μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τον επεξεργαστή σου. Ηwmonitor είναι ένα άλλο με πιο πολύ πληροφορία. Το καθαρός και με σωστό αερισμό στο κουτί είναι όμως το σημαντικότερο όπως και το κουτί μην είναι κολλημένο και κυρίως το πίσω μέρος του σε κανένα τοίχο.
stm00192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ριξε ενα screenshot απο hwmonitor με τις θερμοκρασίες σου εδώ να δούμε τι παιζει γενικότερα!!
panagiotis3600 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Συμφωνω με τα παιδια πιο πανω. Θα ηθελα να τονισω οτι εαν εχεις την stock ψυκτρα πολυ πιθανον να εχει ξεκουμπωσει επειδη εχουν αυτα τα "ΚΛΙΨΑΚΙΑ" τα οποια ειναι πλαστικα και ψευτικα σε θεμα ΒΙΔΑΣ(αλλου τυπου ψυκτρας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα