Προς το περιεχόμενο

Opel Insignia 1.4 140hp Edition with edition pack ή Skoda Octavia 1.2 105hp Elegance?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι εσυ δεν μπορεις να το κανεις αυτο και θεωρεις οτι εισαι οριακα με 1 ατομο στο αμαξι σου σημαινει οτι οδηγικες σου ικανονητες δεν ειναι και το οτι καλυτερο και φοβασαι ΕΣΥ στον δρομο να κανεις προσπεραση με ενα ποιο αδυναμο αυτοκινητο,θεωροντας οτι χρεαζεσαι κατι δυνατοτερο.

Αν αυτό το πεις σε κάποιον που με ξέρει θα γελάει 3 μέρες.

Δεν έχει νόημα η συνέχεια από εμένα. Αλλά λέω εγώ άλλα μου λες εσύ και βαριέμαι να το εξηγήσω παραπάνω.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή από τα 80 άλογα πάμε στα 500;

Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν; Τράβηγμα από τα μαλλιά; Κάναμε την τρίχα τριχιά; Με τον Προκρούστη τι σχέση έχεις;

80 άλογα έχω και εγώ και αν μπεις σε βόλτα μαζί μου θα δεις αν είμαι χέστης ή όχι αλλά όταν μπορέσω θα πάω για κάτι καλύτερο. Μέχρι τότε δε θα λέω ψέμματα στον εαυτό μου πως τα 80 άλογα είναι μια χαρά. Ακόμα και με 1 άτομο οριακά είναι.

Τώρα αν ο καθένας το παίρνει βαριά όταν λέμε για το αμάξι του δε φταίω εγώ. Tough luck.

Και για να μιλήσουμε και λίγο με νούμερο.

Το Lancer είχε μετρημένο 0-100 γύρω στο 12.5. Σκέψου το τώρα φορτωμένο και με 5 άτομα που είναι οι επιδόσεις.

Καταπληκτικό επιχείρημα.

Άρα οι ταξιτζήδες με τα χιλιόμετρα που κάνουν είναι οι καλύτεροι οδηγοί.

αλλο καλος οδηγος,αλλο νομοταγης,και αλλο σωστος.rolleyes.gif

Δημοσ.

Κατανοώ την λογική του NickTG. Έχω ένα Daihatsu Cuore 1000cc με 70ίππους βάρους 720kg. Ναι μεν είναι σβέλτο, αλλα αν φορτώσω 3ο ατομο μέσα ξεχνάω τί θα πει ρεπριζ (80-120), μόνο τελική έχω.

Με 70 αλογα εισαι αρχοντας, εμενα το πολο ειχε 50 ολοκληρα αλογα.

Αν ημουνα μονος μου πηγαινε αψογα αλλα με 2ο-3ο ατομο δεν μπορουσα να περασω τα 100 :P

Δημοσ.

Αν αυτό το πεις σε κάποιον που με ξέρει θα γελάει 3 μέρες.

Δεν έχει νόημα η συνέχεια από εμένα. Αλλά λέω εγώ άλλα μου λες εσύ και βαριέμαι να το εξηγήσω παραπάνω.

Φαντασου δηλαδη αυτοι που σε ξερουν πως οδηγανε.

Το λιγοτερο για να προσπερασουν.....τρακτερ σε επαρχιακο δρομο θα χρειαζονται porsche carrera gt;

Δημοσ.

φιλε δεν ξερω τι εκανες αλλα εγω θα σου προτεινα ενα toyota avensis μεταχιρισμενο 1600 κυβικα 115 κυβικα τοθ 1999-2000!φιλε εχω εγω ενα avensis και οι μπουρδες που λενε οτι ειναι αργο καιει πολυ και τετοια ειναι ψεματα!

Δημοσ.

φιλε δεν ξερω τι εκανες αλλα εγω θα σου προτεινα ενα toyota avensis μεταχιρισμενο 1600 κυβικα 115 κυβικα τοθ 1999-2000!φιλε εχω εγω ενα avensis και οι μπουρδες που λενε οτι ειναι αργο καιει πολυ και τετοια ειναι ψεματα!

δηλαδη να παρει ενα αυτοκινητο 13 ετων αντι για καινουριο?frown.png

Δημοσ.

Φαντασου δηλαδη αυτοι που σε ξερουν πως οδηγανε.

Το λιγοτερο για να προσπερασουν.....τρακτερ σε επαρχιακο δρομο θα χρειαζονται porsche carrera gt;

μα καλα εισαι σοβαρος τωρα και εσυ?

porsche carrera gt?

εαν ειναι δυνατον.

το λιγοτερο Formula για να περασεις τρακτερ..καλα δεν μιλαμε για Ι.Χ πανω απο 1600 κυβικα εκει θελεις F16..

αχ τι αλλο θα ακουσω θεε μου.

τοσα χρονια ταξιδευουμε με οικογενεια σκυλια παιδια φουλ πορτπαγκαζ και προβλημα δεν ειχαμε και τωρα θα μας πει οτι δεν μας φθανουν τα 78 αλογα.

Αμα εισαι "κουλος" τελικα μονο τα πολλα αλογα θα σε σωσουνε.

τον κοβω τον φιλο σαν αυτο στο βιντεακι στην κηφισσιας με το s2000 που παει να στριψει δεξια στο φαναρι και παταει λιγο παραπανω το γκαζι του φευγει και παει πανω στο πεζοδρομιο..δεν μπορω να το βρω κιολας..

Ολοι πια το παιζουνε γρηγοροι αχχχχχχχχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε πλάκα. :lol: :lol:

Εν τω μεταξύ κοιτάζοντας τα προφίλ σας βλέπω ότι είστε μικρότεροι σε ηλικία και οι δυο.

Θα περίμενα τέτοιες απόψεις από τον πατέρα μου και όχι από κάποιους κοντά στα χρόνια μου.

Συνεχίστε πάντως. Διασκεδάζω.

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.

δηλαδη να παρει ενα αυτοκινητο 13 ετων αντι για καινουριο?frown.png

το συγκεκριμενο αμαξι ειναι σκυλι!!!ταξιτζιδες που ειχα ρωτισει πριν το παρω μου ειπαν οτι με αυτο το αμαξι γυριζαν τα κοντερ τους 2 φορες!και εγω το βλεπω αν και ειναι 10ετιας παει καλυτερα και απο καινουργιο!Εγω πιστευω οτι μετα το 2008 τα περισσοτερα καινουργια που βγαζουν τα βγαζουν μονο και μονο για εμπορικο σκοπο!μεσα το σαλονι ειναι τελειο και μηχανικια τιποτα!δεν ειπα οτι τοτε δεν τα βγαζανγια εμπορικους σκοπους απλως τοτε υπερισυε η ποιοητα!

Δημοσ.

Έχετε πλάκα. :lol: :lol:

Εν τω μεταξύ κοιτάζοντας τα προφίλ σας βλέπω ότι είστε μικρότεροι σε ηλικία και οι δυο.

Θα περίμενα τέτοιες απόψεις από τον πατέρα μου και όχι από κάποιους κοντά στα χρόνια μου.

Συνεχίστε πάντως. Διασκεδάζω.

Μα εγω δεν σου λεω μονο δικες μου αποψεις αλλα και του πατερα μου.Αλλιως τοσα χρονια δεν θα κρατουσε το αμαξι αυτο και θα επερνε αλλο,ποιο δυνατο.Τα ιδια κανει και ο πατερας ενος ξαδελφου μου με ενα honda civil '89 1200 κυβικα,78 αλογα.Τετραμελης οικογενεια και καθε καλοκαιρι πανε στο χωριο τους.Guess what....Προσπερνανε,μιλαμε για εξωφρενικα πραγματα......... :blink:

Δημοσ.

Guess what....Προσπερνανε,μιλαμε για εξωφρενικα πραγματα......... :blink:

Το έχεις δει να γίνεται μπροστά σου;;; :confused:

Εξωπραγματικό τουλάχιστον... :o :o

Δημοσ.

Μα εγω δεν σου λεω μονο δικες μου αποψεις αλλα και του πατερα μου.Αλλιως τοσα χρονια δεν θα κρατουσε το αμαξι αυτο και θα επερνε αλλο,ποιο δυνατο.Τα ιδια κανει και ο πατερας ενος ξαδελφου μου με ενα honda civil '89 1200 κυβικα,78 αλογα.Τετραμελης οικογενεια και καθε καλοκαιρι πανε στο χωριο τους.Guess what....Προσπερνανε,μιλαμε για εξωφρενικα πραγματα......... :blink:

Μεταξυ μας αυτο το μοτερ μονο για 1200 δε θυμιζει οταν το οδηγεις... Εχει πραγματικα πολυ δυναμη και στροφαρει στο θεο..! Αλλο 1200ρι τετοιο δεν παιζει να υπαρχει λεμεε!

Δημοσ.

Ακριβος στο ιδιο αμαξι με αυτο εχω κανει την "ερευνα" μου... :P Και ειναι 6ταχυτο... ναι 1200 και 6ταχυτο by honda! Δε σπαει δε χαλαει και απο οτι φαινεται κ στο κοντερι απο το video μονο ασχημα δεν παει για αυτο που ειναι...;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...