nemesiskp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εβγαινε εξαταχυτο αυτο το μοντελο;Παντως το συγκεκριμενο δεν ειναι σιγουρα,αφου το βλεπω καθε μερα,γειτονακια ειμαστε.
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αυτο που ξερω εγω ναι εχει 6ρι.... θα επιβαιβαιωσω οταν ξαναδω το αμαξι!
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 @NickTG Τι αμαξι οδηγας αν επιτρεπεται;Μηπως ειναι βαρυ απο την μανα του για αυτο και σου φαινεται "ψοφιο";
*Kezar* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Έχετε πλάκα. :lol: Εν τω μεταξύ κοιτάζοντας τα προφίλ σας βλέπω ότι είστε μικρότεροι σε ηλικία και οι δυο. Θα περίμενα τέτοιες απόψεις από τον πατέρα μου και όχι από κάποιους κοντά στα χρόνια μου. Συνεχίστε πάντως. Διασκεδάζω. δλδ τι εχουμε φιλε μου η ηλικια μας? μας ριχνεις 1 χρονο και λοιπον? το να πετας μπαρουφες δεν σε κανει εξυπνοτερο. Punto Sporting 1.2. να φανταστω προσπεραση δεν κανεις ουτε σε τρακτερ ετσι? εμ που να πας λογικο με 1200 ψοφιο εντελος δεν παει βημα..παρε ενα 2000 εκει περα να κανεις δουλεια.
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Περιεργο ποσα αλογα βγαζει αυτο;Εχει ο μπαρμπας μου ενα punto sporting 1400 βεβαια και παει παρα πολυ καλα για τα κυβικα του.Βεβαια αυτο ειναι 109 δυναμομετρημενα.Παντως ενας φιλος μου ειχε το 1.2 το απλο,οχι το σπορτινγκ και αυτο οντως δεν πηγαινε μια.
*Kezar* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Περιεργο ποσα αλογα βγαζει αυτο;Εχει ο μπαρμπας μου ενα punto sporting 1400 βεβαια και παει παρα πολυ καλα για τα κυβικα του.Βεβαια αυτο ειναι 109 δυναμομετρημενα.Παντως ενας φιλος μου ειχε το 1.2 το απλο,οχι το σπορτινγκ και αυτο οντως δεν πηγαινε μια. εαν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι το 6ταχυτο με τα 85 αλογα μαμα. 16v
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ε αμα θες διλιτρο τουρμπο για να κανεις προσπεραση μαλλον δε ξερεις τι σημαινει κατεβασμα ταχυτητας και ροπη
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ε αμα θες διλιτρο τουρμπο για να κανεις προσπεραση μαλλον δε ξερεις τι σημαινει κατεβασμα ταχυτητας και ροπη Αυτο μου θυμιζει εναν φιλο μου,ο οποιος νομιζει οτι αν το αμαξι ξεπερασει ενα χαμηλο οριο στροφων θα σπασει.Φορτωμενοι καργα με 4 ατομα,βαλιτσες κτλ,σε ανηφορικη διαδρομη με στροφες και αυτος να μην κατεβαζει πριν απο καθε στροφη πηγαινοντας μονο με τριτη ή σε περιπτωση ευθειας να μην γκαζωνει την δευτερα μεχρι ενα σημειο ωστε το αμαξι να εχει δυναμη και να ανεβασει σε τριτη,αλλα να αλλαζει χαμηλα.Ασφαλως το αμαξι ετρεμε σαν τρακτερ και αυτος να το βριζει!!!!!!!!! "Το μαλακισμενο,δεν τραβαει και τετοια".Η πλακα ητανε οτι μιλαμε για ενα 2.0 κια σπορτατζ τζιπ,το οποιο οταν το οδηγησα εγω στην ιδια διαδρομη και συνηθισμενος απο το αξεντακι μας,εμεινα μαλακας με την δυναμη του διλιτρου.Αλλα αμα ειναι κουλος ο οδηγος και corvvette να οδηγαει θα την βριζει γιατι δεν τραβαει.
NickTG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 να φανταστω προσπεραση δεν κανεις ουτε σε τρακτερ ετσι? εμ που να πας λογικο με 1200 ψοφιο εντελος δεν παει βημα..παρε ενα 2000 εκει περα να κανεις δουλεια. Δυστυχώς έτσι είναι. Ευτυχώς ρίχνω στα Lancer και νιώθω καλύτερα. Τέλος πάντων. Κουράστηκα. Έχετε δίκιο σε όλα. Μπράβο.
*Kezar* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς έτσι είναι. Ευτυχώς ρίχνω στα Lancer και νιώθω καλύτερα. Τέλος πάντων. Κουράστηκα. Έχετε δίκιο σε όλα. Μπράβο. ριχνεις σε λανσερ? στειλε μου πμ περιοχη που μενεις και ελα να κανουμε ανοιγματακι..να δουμε διαφορες. αλλα αφου νιωθεις καλυτερα περα απο τα ψυχολογικα σου προβληματα οταν ριχνεις σε λανσερ..ισως θα ητανε καλυτερο να μην το κανουμε.να μην σου χαλασουμε τα ψυχολογικα σου.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Περιεργο ποσα αλογα βγαζει αυτο;Εχει ο μπαρμπας μου ενα punto sporting 1400 βεβαια και παει παρα πολυ καλα για τα κυβικα του.Βεβαια αυτο ειναι 109 δυναμομετρημενα.Παντως ενας φιλος μου ειχε το 1.2 το απλο,οχι το σπορτινγκ και αυτο οντως δεν πηγαινε μια. ειχα το απλο Punto με τα 85 αλογα και με 3 ατομα μεσα +βαλιτσες εκανα προσπεραση σε εθνικη μια χαρα εχω κανει και 5 απλη προσπεραση αρκετες φορες αλλα εκει θελει σχετικα μεγαλη ευθεια γιατι δεν εχει ροπη γενικα το πουντακι μια χαρα παει ιταλος γαρ
*Kezar* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ειχα το απλο Punto με τα 85 αλογα και με 3 ατομα μεσα +βαλιτσες εκανα προσπεραση σε εθνικη μια χαρα εχω κανει και 5 απλη προσπεραση αρκετες φορες αλλα εκει θελει σχετικα μεγαλη ευθεια γιατι δεν εχει ροπη γενικα το πουντακι μια χαρα παει ιταλος γαρ τι λες ρε φιλε με 3 ατομα και εκανες προσπεραση..μπραβο σου..πρεπει να ησουν ο μοναδικος με κατω απο 500 αλογα που κανεις προσπεραση..γιατι ο φιλος παραπανω δεν κανει προσπερασεις για αυτο το λεω. ημαρτον και παλι ημαρτον απο το παλικαρι απο επανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα