Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Θέλω να έχω πρόσβαση στο internet στο εξωτερικό. Πήγα σε ένα κατάστημα κινητής και μου πρότεινε internet μέσω προπληρωμένης κάρτας sim (βλ. εικόνα παρακάτω). O παροχος λέει ότι η χρήση ίντερνετ είναι απεριόριστη αλλά όταν ξεπεράσω τα 500ΜΒ την ημέρα η ταχύτητα πέφτει στα 128kbps.

Οι απορίες είναι οι εξής:

1. Εχω smartphone. Μπορώ να βάλω απευθείας την κάρτα στο κινητό και να surfάρω;

2. Είχα ένα modem της vodafone το οποίο με software δούλευε μια χαρά και σε wind. Πιστεύετε οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Τι ταχύτητες θα μπορώ να πιάσω; Πχ θα μπορώ να κάνω κλησεις skype?

3. Αν όχι, τι usb μόντεμ μου προτείνετε να πάρω για το laptop μου?

Η προσφορά και το μόντεμ μου:

modemr.jpg

sunrisee.jpg

Δημοσ.

Γειά χαρά. Θέλω να έχω πρόσβαση στο internet στο εξωτερικό. Πήγα σε ένα κατάστημα κινητής και μου πρότεινε internet μέσω προπληρωμένης κάρτας sim (βλ. εικόνα παρακάτω). O παροχος λέει ότι η χρήση ίντερνετ είναι απεριόριστη αλλά όταν ξεπεράσω τα 500ΜΒ την ημέρα η ταχύτητα πέφτει στα 128kbps.

Οι απορίες είναι οι εξής:

1. Εχω smartphone. Μπορώ να βάλω απευθείας την κάρτα στο κινητό και να surfάρω;

2. Είχα ένα modem της vodafone το οποίο με software δούλευε μια χαρά και σε wind. Πιστεύετε οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Τι ταχύτητες θα μπορώ να πιάσω; Πχ θα μπορώ να κάνω κλησεις skype?

3. Αν όχι, τι usb μόντεμ μου προτείνετε να πάρω για το laptop μου?

Η προσφορά και το μόντεμ μου:

modemr.jpg

sunrisee.jpg

1. Nαι

3. Μπορείς να κάνεις access point το κινητό σου και να μπαίνεις απο εκει στο ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...