vergogc Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω οικονομική συσκευασία υγρού για το διάδρομο? Στην Αθήνα, και κυρίως στο κέντρο. Ευχαριστώ.
Fazos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ή μήπως να πίνεις την ώρα που κάνεις διάδρομο, για να αναπληρώνεις τα υγρά που έχασες...???
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μήπως υγρό πιάτων για σαπουνόφουσκες για να φυσάς καθώς κάνεις διάδρομο;
palawiaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εγώ το βρήκα πάντως τι είναι Είναι για τον διάδρομο απογείωσης/προσγείωσης αεροπλάνων. Ο επόμενος;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Άαααα για να μην παγώνει κατά την απογείωση/προσγείωση... σωστός. Νομίζω πως είναι για κάτι τέτοιο: Οπότε πάρε ένα τέτοιο υγρό: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=3297&ct=79 ή αν είσαι οικολόγος: http://www.econews.gr/2012/04/07/halia-katharismos/
iniohos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εγω παλι καταλαβα, υγρο για να "λαδωσει" τον διαδρομο που τρεχει....
vergogc Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχα, εχω λιώσει! Λιπαντικό εννοούσα παιδιά!! Λιπαντικό υγρό σιλικόνης, κάπως ετσι νομίζω λέγεται. Απλα ψάχνω σε μεγάλη συσκευασία να πάρω και οικονομική.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 "Λιπαντικό" "Υγρό" "Σιλικόνης" Τι προστυχιές είναι αυτές. Τελικά μάλλον κατάλαβα τι ψάχνεις και τι θες....
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν αναφέρεσαι σε υγρό διαδρόμου τρεξίματος, αυτό που ψάχνεις λέγεται silikon gleit spray ή αγγλιστί silicone slide spray. Όλα τα μαγαζιά με όργανα γυμναστικής διαθέτουν και το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό, οπότε μην σε προβληματίζει η τιμή (γύρω στο 5εύρω η κάθε συσκευασία η οποία σε βγάζει για πολλούς μήνες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα