Προς το περιεχόμενο

Το YouTube γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η υπηρεσία του YouTube συμπληρώνει σήμερα επτά χρόνια λειτουργίας, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ χρήσης, καθώς όπως ανακοίνωσε περίπου 72 ώρες video δημοσιεύονται κάθε λεπτό στην ιστοσελίδα του. Πρόκειται για τεράστια αύξηση του αριθμού αυτού σε σύγκριση με πέρυσι, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από ένα χρόνο οι χρήστες του YouTube ανέβαζαν 48 ώρες video κάθε λεπτό.Η ποσότητα των video που ανεβαίνουν στη διάσημη υπηρεσία της Google έχει αυξάνεται δραματικά χρόνο με το χρόνο, καθώς το 2007 οι χρήστες ανέβαζαν έξι ώρες video κάθε λεπτό, ενώ το 2009 ο αριθμός έφτασε τις 15 ώρες. Αν και το YouTube λειτούργησε για πρώτη φορά το Μάιο του 2005, το πρώτο video ανέβηκε στις 23 Απριλίου του ίδιου έτους από το συνιδρυτή του, Jawed Karim και βρίσκεται ακόμη διαθέσιμο.

 

Μέσα από την ιστοσελίδα του YouTube μπορεί κανείς να βρει τεράστια γκάμα από videos όλων των κατηγοριών, καθώς επίσης και κανάλια από τους χρήστες του. Μάλιστα η ιστοσελίδα προχώρησε σε μια μεγάλη αναβάθμιση του σχεδιασμού της τον περασμένο Νοέμβριο, εμπλουτίζοντας μάλιστα ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες των καναλιών και προσθέτοντας επιπλέον κατηγορίες με εκπαιδευτικό υλικό.

 

 

Link.png Site: YouTube blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα είχα την απορία (αν και λίγο παιδιάστικη, το ξέρω) τι μέγεθος καταλαμβάνει ολόκληρο το database του ΥΤ, μαζί με τα βίντεο, το ίδιο το site κλπ...

 

Εντελώς άσχετο. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τις καλυτερες υπηρεσιες που εχουν βγει :rolleyes:

 

Και από τις πιο δύσκολα διαχειριζόμενες επίσης. Είναι τέτοιος ο όγκος των δεδομένων που ανεβαίνουν που κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Google κερδίζει ή μπαίνει μέσα από τη συγκεκριμένη επιχείρηση... Ίσως κάνουν εκκαθάριση κάποια στιγμή - αν δεν κάνουν ήδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ασχετο; Ποιος ξερει ποσα TERRABYTE.. πανω απο 1000 TB σιγουρα..

Πολύ καλή απορία. Την ίδια έχω και εγώ. Επιπλέον έχω παρατηρήσει πως τα πιο δημοφιλή βίντεο έχουν πολύ μικρότερο buffering από τα παλαία η με ελάχιστα views.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 χρόνια μπαίνει μέσα. Ας μην είχε την παντοδύναμη Google , θα είχε πωληθεί προ πολού. Για όσους δεν αντέχουν τους περιορισμούς του ΣυΣωλήν (YouTube στα αρχαία ελληνικά ) υπάρχει το dailymotion

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...