Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε παίδες, πώς πάει; Ελπίζω να 'στε όοοολοι καλάαααα! Λοιπόν κοιτάξτε, επειδή έχω ξεμείνει από γυαλιά ηλίου (το τελευταίο ζευγάρι που είχα μου έσπασε πριν μήνες), λέω να πάρω καινούρια γιατί, εντάξει, καλοκαίρι έρχεται (ναι κάποτε θα σταματήσουν και οι βροχές! <_<) και μάλλον χρειάζονται. Επειδή δεν θέλω να πηγαίνω στα τυφλά σε μαγαζί οπτικών, σκέφτηκα να ποστάρω εδώ μήπως και τα αξιολάτρευτα μέλη του insomnia θα πουν καμιά ιδέα! Βάλτε ό,τι θέλετε εκτός από rayban γιατί είχα αυτά για χρόνια και τα έχω βαρεθεί. ΟΚ, δεν είναι και το σημαντικότερο ποστ εδώ, αλλά θα εκτιμούσα την βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ όλους! :-D

Επεξ/σία από Material boy
Δημοσ.

Μην πάρεις καμια μάρκα μαϊμού και κάνεις ζημιά στα μάτια σου.

Επίσης please, διόρθωσε τον τίτλο. :-D

Δημοσ.

εαν βρεις σχεδιο που σου αρεσει πες στον οπτικο σου να σου δωσει να δοκιμασεις και πολωτικους φακους εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα.

ε τωρα κανε καμια βολτα γυρω-γυρω σε καμια ακαδημιας και ολο και κατι θα βρεις...

Δημοσ.

1ον Με τα μάτια μας δεν παίζουμε..πάντα πρέπει να είναι καλά τα γυαλιά του ηλίου.

2ον Μη κολλάς στις μάρκες αρκεί να είναι καλή εταιρία με καλή προστασία στο γυαλί και ο σκελετός να "δένει" ωραία στα χαρακτιριστικά του πρόσωπου σου.

Δημοσ.

Αγοράζεις γυαλιά που σου αρέσουν-ταιριάζουν από κάνα περίπτερο-μαύρο και μετά πας σε μαγαζί για να σου αλλάξουν φακούς (φάκ γέα!! :devil: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...