jmallen3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Το καλοκαιρι θα παω Γερμανια και επειδη θα βρισκομαι αρκετα κοντα στη Γαλλια λογω του οτι θα μενω στo Saarbrucken ειπα να το συνδυασω και με ενα 2ημερο στο Παρίσι και στη Disneyland. Θα ηθελα να μου πειτε πληροφοριες όσον αφορα τα εισιτήρια για τη disneyland και τι περιλαμβανουν, τιμές, ξενοδοχεία που να ειναι οσο το δυνατον πιο οικονομικα και καθαρα καθως θα μεινω μονο το βραδυ γιατι ολη τη πρωτη μερα θα ειμαι στη disneyland και την δευτερη μεχρι να φυγω στο Παρίσι. Επίσης αν ξερετε καποιο μεμταφορικο μέσο που να συμφερει να παω απο το saarbrucken στο Παρισι θα βοηθουσε καθως το τρένο bahn που κοιταξα κοστιζει 110€ πηγαινε-ελα, και ειναι αρκετα... Θα ηθελα ακόμα τις προτάσεις σας για τη eurodisney οσοι εχετε παει, τι να προσεξω και τι να δω, κλπ...
zaccki Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα φίλε μου. Για να σε βοηθησω σχετικα με την τελευταια ερωτηση σου, σε τι ηλικια εισαι? Για σένα θέλεις να πας ή τυχόν για τα παιδάκια σου κτλ?
gigisoni Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν είσαι συγκεκριμένος. Θέλεις πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της Disneyland, ή για κάποιο ξενοδοχείο στο Παρίσι ή κάπου κοντά; Τα ξενοδοχεία της disney είναι πιο ακριβά, αλλά προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στα πάρκα. Και είναι και σχετικά κοντά, εκτός αν θέλεις να μείνεις μέσα στη disneyland στο ένα και μοναδικό ξενοδοχείο που υπάρχει μέσα στο πάρκο, το οποίο είναι πανάκριβο. Υπάρχει συγκεκριμένο site, κάνε αναζήτηση και θα το βρεις, δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τιμές στα ξενοδοχεία όπως και με το εισιτήριο, σε περίπτωση που μείνεις αλλού. Δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα το εισιτήριο, γιατί εγώ έχω γνωστό που δουλεύει και με βάζει δωρεάν όποτε θέλω να πάω, πριν 4 χρόνια είχε 50 ευρώ το ενήλικο αν δεν κάνω λάθος, τώρα δεν ξέρω. Στο σάιτ της eurodisney λέει τις τιμές. Όσον αφορά το πώς θα πας, δεν ξέρω ποια πόλη είναι αυτή και κοντά σε ποια. Τα τρένα στην Ευρώπη είναι ακριβά, πολλές φορές ακριβότερα και από τα αεροπορικά...τι πολλές φορές δηλαδή, τις περισσότερες. Υπάρχει η λύση του eurobus, αλλά θα κάνει πολλές ώρες, υπολόγισε ότι ταξιδεύει γύρω στα 80-90 χλμ την ώρα, βάλε και 1-2 στάσεις από ένα τέταρτο, για να καταλάβεις πάνω κάτω πόση ώρα θα κάνει. Και την περισσότερη ώρα την ξοδεύει στο μπες και βγες μέσα στην πόλη, γιατί δεν είναι απεθείας αλλά περνάει κι από άλλες πόλεις και παίρνει κόσμο/αφήνει κόσμο. Οπότε σε κάθε πόλη που θα σταματά, υπολόγισε ένα έξτρα μισάωρο στο μπες/βγες. Αν φεύγει από την πόλη σου, έχει τακτικές γραμμές οπότεδεν θα έχεις μάλλον πρόβλημα με τις ώρες, αλλά αν είναι για μία διανυκτέρευση δεν το συνιστώ. Εγώ θα έπαιρνα το τρένομ νομίζω από Βόννη φεύγει το Thalys που είναι το ταχύτατο, μέχρι Βρυξέλλες δεν ξέρω πόση ώρα κάνει γιατί δεν μπορεί να τρέξει και δεν ξέρω πόση ώρα χρειάζεται, αλλά από Βρυξέλλες μέχρι Παρίσι (300 χλμ) το κάνει σε 1 ώρα και 10 λεπτά. Θα έπαιρνα το πρωινό τρένο (από Βρυξέλλες το Thalys φεύγει κάθε ώρα για Παρίσι, ξεκινώντας από τις 6 το πρωί πάνω κάτω μέχρι τις 9 το βράδυ νομίζω, από Βόννη για Βρυξέλλες δεν ξέρω τα ωράρια αλλά νομίζω πάλι έχει ανά ώρα. Τώρα εσύ δεν είσαι Βόννη οπότε πρέπει να το ψάξεις με bahn από εκεί που είσαι είτε για Βόννη και να πάρεις το Thalys από εκεί, είτε για Βρυξέλλες και να κάνεις αλλαγή στις Βρυξέλλες). Και επιμένω για thalys γιατί είναι το ταχύτερο, ο απλός σιδηρόδρομος θα σου φάει πολύ χρόνο και ταλαιπωρία. Πληροφορίες για τα thalys στο σάιτ τους επίσης, για τιμές. Δεν είναι φθηνό, αλλά όσο πιο πριν το κλείσεις τόσο το καλύτερο, και αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις και σε προσφορά. Το μέσο εισιτήριο από Βρυξέλλες για παρίσι κάνει 100 ευρώ μόνο πήγαινε (την επιστροφή όταν τα κλείνεις μαζί στη δίνει πιο φθηνά) αλλά πχ μπορεί να πετύχεις προσφορά πήγαινε έλα 50 ευρώ. Θα ήμουνα Παρίσι κατά τις 9 το πρωί, κάποιο οικονομικό ξενοδοχείο εκεί θα έβρισκα (από τον σταθμό φεύγει μετρό που θα σε βγάλει σε όλην την πόλη και θα είσαι στο ξενοδοχείο σε 15 λεπτά το πολύ) check in εκεί, άφηνα τα πράγματα, και έφευγα κατευθείαν για disneyland. Εκτός αν λόγω μίας διανυκτέρευσης δεν πάρεις πράγματα μαζί σου παρά μόνο ένα ελαφρύ σακίδιο και φύγεις από τον σταθμό τρένου κατευθείαν για disneyland (ειδοποιώντας το ξενοδοχείο βέβαια ότι θα κάνεις αργά το check in). Σρη ντίσνευ έχει δύο πάρκα, και μία μέρα δεν θα σου φτάσει να τα δεις όλα. Δεν είναι τόσο μεγάλα, δηλαδή μεγάλα είναι αλλά όχι ότι χρειάζεται να περπατάς δύο μέρες, αλλά έχει πάρα πολύ κόσμο και τρως πολύ χρόνο στο περίμενε. Α, αν μένεις σε ξενοδοχείο της περιοχής της disneyland σου δίνουν fast pass, που σημαίνει ότι γλιτώνεις κάποια αναμονή, μπαίνεις από διαφορετική πόρτα και η σειρά που περιμένεις είναι λιγότερη αφού σε βάζουν πιο μπροστά απ΄πο τους άλλους. Μπορείς βέβαια να πας να χτυπήσεις το εισιτήριο και στο περίμενε να κάνεις κάτι άλλο, αλλά νομίζω το έκοψαν αυτό, δεν έχω πάει τα τελευταία 2 χρόνια. Ψάξτο από πριν από το site της ντίσνευ να δεις τι θέλεις να δεις και τι σ'ενδιαφέρει, και αν κάτι σου φαίνεται πολύ παιδικό μην νομίζεις ότι αν το δεις δεν θα σ'εντυπωσιάσει. Όταν κλείσει, παίρνεις το τρένο και επιστρέφεις στην πόλη, πας στο ξενοδοχείο και τέρμα. Αν θες ντίσνευ και την επόμενη ημέρα, θα πληρώσεις ξανά εισιτήριο (εκτός όπως έχω πει αν έχεις κλείσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της disneyland). Ποσα άτομα θα είστε; Επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι ψημμένος για ντίσνευ κι όχι για παρίσι, εγώ θα έκλεινα σε ξενοδοχείο στη ντίσνευ. Θα φτάσεις το πρωί εκεί, και θα έχεις δωρεάν πρόσβαση για δύο μέρες στα πάρκα. Και αναλόγως τα τρένα και τα ωράριά τους, θα έφευγα και θα γυρνούσα βράδυ. Υπάρχει κι η επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτου, αν νομίζεις ότι βγαίνουν πολύ ακριβά τα εισιτήρια στο τρένο. Αλλά εκεί θα πρέπει να προσθέσεις και βενζίνες, διόδια στη Γερμανία δεν νομίζω να έχει, Βέλγιο ούτε, Παρίσι τελευταία φορά που πήγα οδικώς δεν είχε διόδια, δεν ξέρω αν έχουν βάλει τα τελευταία 2 χρόνια. Αν μπορείς να βρεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο που δεν καίει βενζίνη αλλά αέριο (δεν ξέρω τι ακριβώς) είναι πολύ πιο οικονομικό από βενζίνη και πετρέλαιο. Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα όμως συνήθως και ευρωπαικό δίπλωμα για ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει να το ψάξεις στην Γερμανια αν μπορείς να ενοικιάσεις. Επίσης θα πρέπει να δηλώσεις πως θέλεις να πας παρίσι θα πληρώσεις λίγο πιο ακριβά την ασφάλεια και θα ζητήσεις gps στο αμάξι για να σε καθοδηγήσει. Αλλά αν δεν είσαι τόσο άσχετος, είναι πολύ εύκολο να πας στο παρίσι κι από εκεί στη ντίσνευ ακολουθώντας μόνο τις πινακίδες στο δρόμο. Στο λέω εγώ που πρωτοήρθα εξωτερικό παίρνοντας το αμάξι μου και μη έχοντας ιδέα πού πάω. Αυτά.
jmallen3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα φίλε μου. Για να σε βοηθησω σχετικα με την τελευταια ερωτηση σου, σε τι ηλικια εισαι? Για σένα θέλεις να πας ή τυχόν για τα παιδάκια σου κτλ? είμαι 20 χρονών και θα πάω με την κοπέλα μου φίλε. Δεν είσαι συγκεκριμένος. Θέλεις πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της Disneyland, ή για κάποιο ξενοδοχείο στο Παρίσι ή κάπου κοντά; Τα ξενοδοχεία της disney είναι πιο ακριβά, αλλά προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στα πάρκα. Και είναι και σχετικά κοντά, εκτός αν θέλεις να μείνεις μέσα στη disneyland στο ένα και μοναδικό ξενοδοχείο που υπάρχει μέσα στο πάρκο, το οποίο είναι πανάκριβο. Υπάρχει συγκεκριμένο site, κάνε αναζήτηση και θα το βρεις, δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τιμές στα ξενοδοχεία όπως και με το εισιτήριο, σε περίπτωση που μείνεις αλλού. Δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα το εισιτήριο, γιατί εγώ έχω γνωστό που δουλεύει και με βάζει δωρεάν όποτε θέλω να πάω, πριν 4 χρόνια είχε 50 ευρώ το ενήλικο αν δεν κάνω λάθος, τώρα δεν ξέρω. Στο σάιτ της eurodisney λέει τις τιμές. Όσον αφορά το πώς θα πας, δεν ξέρω ποια πόλη είναι αυτή και κοντά σε ποια. Τα τρένα στην Ευρώπη είναι ακριβά, πολλές φορές ακριβότερα και από τα αεροπορικά...τι πολλές φορές δηλαδή, τις περισσότερες. Υπάρχει η λύση του eurobus, αλλά θα κάνει πολλές ώρες, υπολόγισε ότι ταξιδεύει γύρω στα 80-90 χλμ την ώρα, βάλε και 1-2 στάσεις από ένα τέταρτο, για να καταλάβεις πάνω κάτω πόση ώρα θα κάνει. Και την περισσότερη ώρα την ξοδεύει στο μπες και βγες μέσα στην πόλη, γιατί δεν είναι απεθείας αλλά περνάει κι από άλλες πόλεις και παίρνει κόσμο/αφήνει κόσμο. Οπότε σε κάθε πόλη που θα σταματά, υπολόγισε ένα έξτρα μισάωρο στο μπες/βγες. Αν φεύγει από την πόλη σου, έχει τακτικές γραμμές οπότεδεν θα έχεις μάλλον πρόβλημα με τις ώρες, αλλά αν είναι για μία διανυκτέρευση δεν το συνιστώ. Εγώ θα έπαιρνα το τρένομ νομίζω από Βόννη φεύγει το Thalys που είναι το ταχύτατο, μέχρι Βρυξέλλες δεν ξέρω πόση ώρα κάνει γιατί δεν μπορεί να τρέξει και δεν ξέρω πόση ώρα χρειάζεται, αλλά από Βρυξέλλες μέχρι Παρίσι (300 χλμ) το κάνει σε 1 ώρα και 10 λεπτά. Θα έπαιρνα το πρωινό τρένο (από Βρυξέλλες το Thalys φεύγει κάθε ώρα για Παρίσι, ξεκινώντας από τις 6 το πρωί πάνω κάτω μέχρι τις 9 το βράδυ νομίζω, από Βόννη για Βρυξέλλες δεν ξέρω τα ωράρια αλλά νομίζω πάλι έχει ανά ώρα. Τώρα εσύ δεν είσαι Βόννη οπότε πρέπει να το ψάξεις με bahn από εκεί που είσαι είτε για Βόννη και να πάρεις το Thalys από εκεί, είτε για Βρυξέλλες και να κάνεις αλλαγή στις Βρυξέλλες). Και επιμένω για thalys γιατί είναι το ταχύτερο, ο απλός σιδηρόδρομος θα σου φάει πολύ χρόνο και ταλαιπωρία. Πληροφορίες για τα thalys στο σάιτ τους επίσης, για τιμές. Δεν είναι φθηνό, αλλά όσο πιο πριν το κλείσεις τόσο το καλύτερο, και αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις και σε προσφορά. Το μέσο εισιτήριο από Βρυξέλλες για παρίσι κάνει 100 ευρώ μόνο πήγαινε (την επιστροφή όταν τα κλείνεις μαζί στη δίνει πιο φθηνά) αλλά πχ μπορεί να πετύχεις προσφορά πήγαινε έλα 50 ευρώ. Θα ήμουνα Παρίσι κατά τις 9 το πρωί, κάποιο οικονομικό ξενοδοχείο εκεί θα έβρισκα (από τον σταθμό φεύγει μετρό που θα σε βγάλει σε όλην την πόλη και θα είσαι στο ξενοδοχείο σε 15 λεπτά το πολύ) check in εκεί, άφηνα τα πράγματα, και έφευγα κατευθείαν για disneyland. Εκτός αν λόγω μίας διανυκτέρευσης δεν πάρεις πράγματα μαζί σου παρά μόνο ένα ελαφρύ σακίδιο και φύγεις από τον σταθμό τρένου κατευθείαν για disneyland (ειδοποιώντας το ξενοδοχείο βέβαια ότι θα κάνεις αργά το check in). Σρη ντίσνευ έχει δύο πάρκα, και μία μέρα δεν θα σου φτάσει να τα δεις όλα. Δεν είναι τόσο μεγάλα, δηλαδή μεγάλα είναι αλλά όχι ότι χρειάζεται να περπατάς δύο μέρες, αλλά έχει πάρα πολύ κόσμο και τρως πολύ χρόνο στο περίμενε. Α, αν μένεις σε ξενοδοχείο της περιοχής της disneyland σου δίνουν fast pass, που σημαίνει ότι γλιτώνεις κάποια αναμονή, μπαίνεις από διαφορετική πόρτα και η σειρά που περιμένεις είναι λιγότερη αφού σε βάζουν πιο μπροστά απ΄πο τους άλλους. Μπορείς βέβαια να πας να χτυπήσεις το εισιτήριο και στο περίμενε να κάνεις κάτι άλλο, αλλά νομίζω το έκοψαν αυτό, δεν έχω πάει τα τελευταία 2 χρόνια. Ψάξτο από πριν από το site της ντίσνευ να δεις τι θέλεις να δεις και τι σ'ενδιαφέρει, και αν κάτι σου φαίνεται πολύ παιδικό μην νομίζεις ότι αν το δεις δεν θα σ'εντυπωσιάσει. Όταν κλείσει, παίρνεις το τρένο και επιστρέφεις στην πόλη, πας στο ξενοδοχείο και τέρμα. Αν θες ντίσνευ και την επόμενη ημέρα, θα πληρώσεις ξανά εισιτήριο (εκτός όπως έχω πει αν έχεις κλείσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της disneyland). Ποσα άτομα θα είστε; Επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι ψημμένος για ντίσνευ κι όχι για παρίσι, εγώ θα έκλεινα σε ξενοδοχείο στη ντίσνευ. Θα φτάσεις το πρωί εκεί, και θα έχεις δωρεάν πρόσβαση για δύο μέρες στα πάρκα. Και αναλόγως τα τρένα και τα ωράριά τους, θα έφευγα και θα γυρνούσα βράδυ. Υπάρχει κι η επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτου, αν νομίζεις ότι βγαίνουν πολύ ακριβά τα εισιτήρια στο τρένο. Αλλά εκεί θα πρέπει να προσθέσεις και βενζίνες, διόδια στη Γερμανία δεν νομίζω να έχει, Βέλγιο ούτε, Παρίσι τελευταία φορά που πήγα οδικώς δεν είχε διόδια, δεν ξέρω αν έχουν βάλει τα τελευταία 2 χρόνια. Αν μπορείς να βρεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο που δεν καίει βενζίνη αλλά αέριο (δεν ξέρω τι ακριβώς) είναι πολύ πιο οικονομικό από βενζίνη και πετρέλαιο. Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα όμως συνήθως και ευρωπαικό δίπλωμα για ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει να το ψάξεις στην Γερμανια αν μπορείς να ενοικιάσεις. Επίσης θα πρέπει να δηλώσεις πως θέλεις να πας παρίσι θα πληρώσεις λίγο πιο ακριβά την ασφάλεια και θα ζητήσεις gps στο αμάξι για να σε καθοδηγήσει. Αλλά αν δεν είσαι τόσο άσχετος, είναι πολύ εύκολο να πας στο παρίσι κι από εκεί στη ντίσνευ ακολουθώντας μόνο τις πινακίδες στο δρόμο. Στο λέω εγώ που πρωτοήρθα εξωτερικό παίρνοντας το αμάξι μου και μη έχοντας ιδέα πού πάω. Αυτά. Αρχικά να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τον κοπο που εκανες και εκατσες να γραψεις ολα αυτα! Να απαντησω σε αυτα που με ρωτας απο την αρχη για να μπορεσεις να μου απαντησεις. -Επειδη τα χρηματα ειναι παρα πολυ περιορισμενα θα προτιμουσα να μεινω σε καποια ξενοδοχεια που εχω βρει απο το booking.com με 30-40€ το δικλινο τη βραδιά μιας και στο ξενοδοχειο μονο για υπνο θα παμε το βραδυ. Άρα τα ξενοδοχεια της disneyland που περιλαμβανουν και τα εισητιρια ειναι παρα πολυ αρκιβα απο οσο ειδα. -Τα εισιτήρια από το site της disneyland βρίσκονται εδώ:https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa6/live/shop/8en/MAININTENCD/pluto/product_list.php?&CNSACTION=DO_CHANGE_TAB&tab_name=MULTITAB_PRODUCT&selected_tab_key=0&affid=SECUTIX&tduid=32454335543R. Εγώ θέλω για μια μερα σε ολα τα πάρκα,αλλα τι διαφορα εχει το πρωτο απο το δευτερο και το τριτο εισιτήριο που εχει? ποιο κανει για μενα? επισης βρήκα και αυτό το site αλλα δεν ξερω κατα ποσο εγκυρο ειναι:http://www.attraction-tickets-direct.co.uk/disneyland-paris-tickets/1-day2-parks-disneyland-paris-hopper-ticket -Για τον τροπο μεταφορας τωρα, το εψαξα με το thalys που μου ειπες αλλα δεν συμφερει ουτε απο αποψη κοστους ουτε απο αποψη ταλαιπωριας, οποτε οι εναλλακτικες μου ειναι 2: * Eurobus με κόστος 152€ πηγαινε ελα τα 2 άτομα * Bahn τρένο από την πόλη που θα μένω με 196€ πηγαινε ελα τα 2 ατομα -Θα ηθελα να παω και disney την μια ημερα αλλα και Παρισι την αλλη (Πυργο του eiffel κυρίως και κεντρο Παρισιου να δω), ισα για να παρω μια γευση και να δω οτι προλαβω. -Για το αυτοκινητο που λες το φθηνοτερο που βρηκα ειναι ενα smart με 140€ χωρις τις βενζινες οποτε δεν νομιζω οτι συμφερει.
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Προφανώς θα το έχεις σκεφτεί, αλλά μια που θα είσαι με την κοπέλα σου, μήπως θα περνούσατε πιο ωραία αν μένατε και τις 2 μέρες στην πόλη; Το Παρίσι είναι καταπληκτικό μέρος και για ζευγάρια έχει πολλά ωραία πράγματα να κάνεις. Θα σου βγει και πιο φθηνά μάλλον.
jmallen3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Προφανώς θα το έχεις σκεφτεί, αλλά μια που θα είσαι με την κοπέλα σου, μήπως θα περνούσατε πιο ωραία αν μένατε και τις 2 μέρες στην πόλη; Το Παρίσι είναι καταπληκτικό μέρος και για ζευγάρια έχει πολλά ωραία πράγματα να κάνεις. Θα σου βγει και πιο φθηνά μάλλον. Το χω σκεφτει και αυτο αλλα ειναι ευκαιρια τωρα να παω και eurodisney που μ'αρεσει και δεν νομιζω να εχω ευκολα στο μελλον παλι την ευκαιρία για αυτο και θελω να τα συνδυασω τωρα.
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το χω σκεφτει και αυτο αλλα ειναι ευκαιρια τωρα να παω και eurodisney που μ'αρεσει και δεν νομιζω να εχω ευκολα στο μελλον παλι την ευκαιρία για αυτο και θελω να τα συνδυασω τωρα. Δεκτό. Απλώς υπολόγισε τους χρόνους σου (πχ αν πας με τρένο, δες πού σε αφήνει και πόσο χρόνο χρειάζεσαι να φτάσεις στη Eurodisney), γιατί φοβάμαι ότι τελικά δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα από την πόλη. Αν πχ θες να ανέβεις στον πύργο του Eiffel, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά αρκετή ώρα.
gigisoni Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 -Επειδη τα χρηματα ειναι παρα πολυ περιορισμενα θα προτιμουσα να μεινω σε καποια ξενοδοχεια που εχω βρει απο το booking.com με 30-40€ το δικλινο τη βραδιά μιας και στο ξενοδοχειο μονο για υπνο θα παμε το βραδυ. Άρα τα ξενοδοχεια της disneyland που περιλαμβανουν και τα εισητιρια ειναι παρα πολυ αρκιβα απο οσο ειδα. -Τα εισιτήρια από το site της disneyland βρίσκονται εδώ:https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa6/live/shop/8en/MAININTENCD/pluto/product_list.php?&CNSACTION=DO_CHANGE_TAB&tab_name=MULTITAB_PRODUCT&selected_tab_key=0&affid=SECUTIX&tduid=32454335543R. Εγώ θέλω για μια μερα σε ολα τα πάρκα,αλλα τι διαφορα εχει το πρωτο απο το δευτερο και το τριτο εισιτήριο που εχει? ποιο κανει για μενα? Η πρώτη επιλογή είναι για να κλείσεις απλά το εισιτήριο, βλέπω ότι κάνει 59 Ευρώ αν το κλείσεις online και λέει ότι έχει έκπτωση 20%, οπότε αν πας στο πάρκο και το αγοράσεις εκεί θα είναι πιο ακριβό, χώρια που θα περιμένεις και στη σειρά οπότε θα χάσεις κάποιον χρόνο. Η δεύτερη επιλογή είναι για εισιτήριο για το πάρκο και προμηθεύεσαι μαζί και εισιτήριο για το τρένο για να σε πάει από το Παρίσι στην ντίσνευ και επιστροφή, φεύγει από 4 σημεία της πόλης Gare du Nord, Opéra, Madeleine and Châtelet, κεντρικότατα είναι δεν θα έχεις πρόβλημα όποιο κι αν σε βολεύει περισσότερο. Αυτό στοιχίζει 86 ευρώ αλλά δεν έχω ιδέα πόσο πάει το εισιτήριο του τρένου από παρίσι για ντίσνευ και επιστροφή. Υποθέτω ότι δεν θα το πληρώσεις ακριβότερα αν το κλείσεις online, 59 μέχρι 86, σύνολο 27 ευρώ για πήγαινε έλα με το τρένο παρίσι ντίσνευ μου φαίνεται φυσιολογική τιμή. επισης βρήκα και αυτό το site αλλα δεν ξερω κατα ποσο εγκυρο ειναι:http://www.attraction-tickets-direct.co.uk/disneyland-paris-tickets/1-day2-parks-disneyland-paris-hopper-ticket Άστο, uk είναι, είτε θα μπερδευτείς είτε δεν θα είναι για ελλάδα είτε θα σου βγει παραπάνω. -Για τον τροπο μεταφορας τωρα, το εψαξα με το thalys που μου ειπες αλλα δεν συμφερει ουτε απο αποψη κοστους ουτε απο αποψη ταλαιπωριας, οποτε οι εναλλακτικες μου ειναι 2:* Eurobus με κόστος 152€ πηγαινε ελα τα 2 άτομα * Bahn τρένο από την πόλη που θα μένω με 196€ πηγαινε ελα τα 2 ατομα Για λεωφορείο μου βάζεις 2 διανυκτερεύσεις, φτάνεις το πρωί 26.05 και φεύγεις 28.05 Για ξανακοίταξε τις επιλογές σου. Για τρένο έχεις 1 μετεπιβίβαση στο να πας, μια χαρά οι ώρες φαίνονται αν δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος Στην επιστροφή όμως έχεις 2 μετεπιβιβάσεις και το θέμα είναι ότι η μία είναι με λεωφορείο. Ξανακοίταξε τις επιλογές σου και πόσταρε λινκ να σου πω. -Θα ηθελα να παω και disney την μια ημερα αλλα και Παρισι την αλλη (Πυργο του eiffel κυρίως και κεντρο Παρισιου να δω), ισα για να παρω μια γευση και να δω οτι προλαβω. Τότε ίσως καλύτερα να δεις μόνο το ένα το πάρκο και όχι το δεύτερο. Δεν θα το χαρείς αν τρέχεις να πας και στα δύο. Η τιμή για επίσκεψη μόνο στο ένα πάρκο είναι φθηνότερη. Όχι, γράψε λάθος, δεν δίνουν έκπτωση 20% οπότε η τιμή του εισιτηρίου για επίσκεψη σε ένα πάρκο μόνο βγαίνει 2 ευρώ παραπάνω, δηλαδή 61. Παράτα το. Κλείσε για δύο πάρκα, αλλά θα επισκεφτείς μόνο το ένα. Το πρώτο. Στο τέλος, γύρω στη μία ώρα πριν κλείσει το πάρκο, πιάσε μία καλή θέση κοντά σε δρόμο, κατά προτίμηση κάπου ψηλά, για να δεις την παρέλαση. Τα καλά πόστα αρχίζουν και τα πιάνουν γύρω στο 2ωρο πριν κλείσει το πάρκο, εκείνη την ώρα δεν θα έχει πολύ κίνηση στα attractions, αλλά αν δεν πιάσεις θέση δεν θα δεις καλά την παρέλαση και αξίζει. Φωτό, κάμερα, και απόλαυσέ την, και δες μόνο το πρώτο πάρκο. Όσον αφορά Παρίσι και δεύτερη μέρα, θα σου δώσω αναλυτική διαδρομή που να πας ακριβώς και ποιους δρόμους να περπατήσεις (έχει αρκετό περπάτημα), αγόρασε έναν χάρτη και αν ξεκινήσεις το πρωί θα δεις τα καλύτερα του κέντρου με κατάληξη στον πύργο του άιφελ και μετά μετρό για να επιστρέψεις να πάρεις το τρένο ή το λεωφορείο επιστροφής. Στρωτά παπούτσια, ομπρέλα πρόχειρη, (ομπρέλα και στη ντίσνευ να έχεις), μην κουβαλάτε πολλά περιττά πράγματα γιατί θα κάνετε αγορές σίγουρα, και καλή διασκέδαση. Μην ανέβεις στον πύργο, πολύ μεγάλη ουρά και θα σου φάει πολύ ώρα, θα φυσάει κιόλας είναι και ακριβούτσικο το εισιτήριο, εκτός κι αν θέλεις τόσο πολύ να βγάλεις φωτό την πόλη από ψηλά, αλλά θα χάσσεις άλλα σημεία της πόλης. Δεν προλαβαίνεις σε μία μέρα. Όπως δεν θα επισκεφτείς και το Λούβρο, από έξω θα το δεις και θα το περπατήσεις (είναι βασικά το παλιό παλάτι του βασιλιά) αλλά ξέχνα το για επίσκεψη στο μουσείο. -Για το αυτοκινητο που λες το φθηνοτερο που βρηκα ειναι ενα smart με 140€ χωρις τις βενζινες οποτε δεν νομιζω οτι συμφερει. Ξέχνα το
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 το πρωτο ειναι εισιτήριο και για τα 2 παρκα με μικρη εκπτωση και το δευτερο εχει μεσα και μεταφορα στο παρισι.θυμαμε οταν ειχα παει παρισι και θελησα να παω eurodisney ειχα βρει προσφορα στα fnac που αν εκλεινες το εισητηριο πεντε μερες πριν το επερνες με καποια εκπτωση.δυστυχως το ανακαλυψα αφοτου ειχα φτασει και εγω ηθελα να παω σε 4 ημερες. http://www.fnactickets.com/place-spectacle/Parks-Attractions-p1658619347742157416.htm για ριξε μια ματια...
jmallen3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεκτό. Απλώς υπολόγισε τους χρόνους σου (πχ αν πας με τρένο, δες πού σε αφήνει και πόσο χρόνο χρειάζεσαι να φτάσεις στη Eurodisney), γιατί φοβάμαι ότι τελικά δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα από την πόλη. Αν πχ θες να ανέβεις στον πύργο του Eiffel, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά αρκετή ώρα. εαν δεις στις φωτογραφιες που εχω ανεβασει στο παραπανω μηνυμα μου με το τρενο φτανω στο Παρίσι στις 10 το πρωι και στην αναχωρηση φευγω στις 7 το απογευμα και με το eurobus φτανω στο Παρισι στις 7 το πρωι και φευγω στην αναχωρηση στις 4 το μεσημερι. αφου μια μερα θα ειναι disneyland και η δευτερη μεχρι να φυγω παρισι νομιζω οτι με το τρενο που φευγει πιο αργα θα προαβω να δω καποια πραγματα... τι λες?
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αν ξυπνήσεις πρωί στην πόλη (γιατί δεν κατάλαβα αν θα μένεις στην πόλη τελικά), έχεις ώρες να περπατήσεις και να πάρεις ια γεύση τουλάχιστον. Αλλά αν μένεις εκτός κέντρου και πρέπει να πάρεις το πρωί μετρό για το κέντρο και το μεσημέρι να γυρίσεις στο ξενοδοχείο, για να πάρεις τα πράγματα και να πας στον σταθμό, θα χάσεις άπειρο χρόνο στις μετακινήσεις. Οπότε, φρόντισε να σκεφτείς πώς θα χειριστείς το θέμα με τις βαλίτσες και το ξενοδοχείο. Φρόντισε είτε να είναι κοντά στον σταθμό του τρένου ή να πας το πρωί στο σταθμό και να αφήσεις εκεί τις βαλίτσες.
jmallen3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Η πρώτη επιλογή είναι για να κλείσεις απλά το εισιτήριο, βλέπω ότι κάνει 59 Ευρώ αν το κλείσεις online και λέει ότι έχει έκπτωση 20%, οπότε αν πας στο πάρκο και το αγοράσεις εκεί θα είναι πιο ακριβό, χώρια που θα περιμένεις και στη σειρά οπότε θα χάσεις κάποιον χρόνο. Η δεύτερη επιλογή είναι για εισιτήριο για το πάρκο και προμηθεύεσαι μαζί και εισιτήριο για το τρένο για να σε πάει από το Παρίσι στην ντίσνευ και επιστροφή, φεύγει από 4 σημεία της πόλης Gare du Nord, Opéra, Madeleine and Châtelet, κεντρικότατα είναι δεν θα έχεις πρόβλημα όποιο κι αν σε βολεύει περισσότερο. Αυτό στοιχίζει 86 ευρώ αλλά δεν έχω ιδέα πόσο πάει το εισιτήριο του τρένου από παρίσι για ντίσνευ και επιστροφή. Υποθέτω ότι δεν θα το πληρώσεις ακριβότερα αν το κλείσεις online, 59 μέχρι 86, σύνολο 27 ευρώ για πήγαινε έλα με το τρένο παρίσι ντίσνευ μου φαίνεται φυσιολογική τιμή. μάλλον θα κλείσω αυτό με το τρένο με τα 86€ (παρολο που ειναι ακριβο γαμωτο ), αλλα μπορω να παρω το τρενο οτι ωρα θελω? και απο που φευγει το τρενο απο τη eurodisney και τι ωρα ειναι το πιο αργα? Για λεωφορείο μου βάζεις 2 διανυκτερεύσεις, φτάνεις το πρωί 26.05 και φεύγεις 28.05 Για ξανακοίταξε τις επιλογές σου. Για τρένο έχεις 1 μετεπιβίβαση στο να πας, μια χαρά οι ώρες φαίνονται αν δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος Στην επιστροφή όμως έχεις 2 μετεπιβιβάσεις και το θέμα είναι ότι η μία είναι με λεωφορείο. Ξανακοίταξε τις επιλογές σου και πόσταρε λινκ να σου πω. Το λεοφωρείο το απεκλεισα μιας και δεν αξιζει τελικα οποτε θα παω με το τρενο και τη φωτο που σου εδειξα. Στην επιστροφη δεν υπαρχει προβλημα για τις αλλαγες, απο εκει που με αφηνει το τρενο και με παιρνει το λεοφωρειο για να με αφησει στο neunkirchen είναι δίπλα από το μέρος που θα μενω οποτε δεν χρειαζεται να παρω και το επομενο τρενο που εχει, επομενως οκ και η μεταφορα. Τότε ίσως καλύτερα να δεις μόνο το ένα το πάρκο και όχι το δεύτερο. Δεν θα το χαρείς αν τρέχεις να πας και στα δύο. Η τιμή για επίσκεψη μόνο στο ένα πάρκο είναι φθηνότερη. Όχι, γράψε λάθος, δεν δίνουν έκπτωση 20% οπότε η τιμή του εισιτηρίου για επίσκεψη σε ένα πάρκο μόνο βγαίνει 2 ευρώ παραπάνω, δηλαδή 61. Παράτα το. Κλείσε για δύο πάρκα, αλλά θα επισκεφτείς μόνο το ένα. Το πρώτο. Στο τέλος, γύρω στη μία ώρα πριν κλείσει το πάρκο, πιάσε μία καλή θέση κοντά σε δρόμο, κατά προτίμηση κάπου ψηλά, για να δεις την παρέλαση. Τα καλά πόστα αρχίζουν και τα πιάνουν γύρω στο 2ωρο πριν κλείσει το πάρκο, εκείνη την ώρα δεν θα έχει πολύ κίνηση στα attractions, αλλά αν δεν πιάσεις θέση δεν θα δεις καλά την παρέλαση και αξίζει. Φωτό, κάμερα, και απόλαυσέ την, και δες μόνο το πρώτο πάρκο. Όντως θα κλεισω και για τα 2 αφου ειναι ετσι... Μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα 2 παρκα και τι διαφορα εχει το ενα απο το αλλο? Όσον αφορά Παρίσι και δεύτερη μέρα, θα σου δώσω αναλυτική διαδρομή που να πας ακριβώς και ποιους δρόμους να περπατήσεις (έχει αρκετό περπάτημα), αγόρασε έναν χάρτη και αν ξεκινήσεις το πρωί θα δεις τα καλύτερα του κέντρου με κατάληξη στον πύργο του άιφελ και μετά μετρό για να επιστρέψεις να πάρεις το τρένο ή το λεωφορείο επιστροφής. Στρωτά παπούτσια, ομπρέλα πρόχειρη, (ομπρέλα και στη ντίσνευ να έχεις), μην κουβαλάτε πολλά περιττά πράγματα γιατί θα κάνετε αγορές σίγουρα, και καλή διασκέδαση. Εαν θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες οδηγιες σχετικα με το δρομολογιο που θα ακολουθησω θα βοηθουσε πολυ Μην ανέβεις στον πύργο, πολύ μεγάλη ουρά και θα σου φάει πολύ ώρα, θα φυσάει κιόλας είναι και ακριβούτσικο το εισιτήριο, εκτός κι αν θέλεις τόσο πολύ να βγάλεις φωτό την πόλη από ψηλά, αλλά θα χάσσεις άλλα σημεία της πόλης. Δεν προλαβαίνεις σε μία μέρα. Όπως δεν θα επισκεφτείς και το Λούβρο, από έξω θα το δεις και θα το περπατήσεις (είναι βασικά το παλιό παλάτι του βασιλιά) αλλά ξέχνα το για επίσκεψη στο μουσείο. υπαρχει μια περιπτωση ισως να καταφερω να μεινω μια μερα παραπανω για να δω καλυτερα το Παρισι εαν βρω καποιο αρκετα φθηνο ξενοδοχειο. εχετε κανενα υπ οψην σας που να ειναι μεσα στο Παρισι ομως? το πρωτο ειναι εισιτήριο και για τα 2 παρκα με μικρη εκπτωση και το δευτερο εχει μεσα και μεταφορα στο παρισι.θυμαμε οταν ειχα παει παρισι και θελησα να παω eurodisney ειχα βρει προσφορα στα fnac που αν εκλεινες το εισητηριο πεντε μερες πριν το επερνες με καποια εκπτωση.δυστυχως το ανακαλυψα αφοτου ειχα φτασει και εγω ηθελα να παω σε 4 ημερες.http://www.fnactickets.com/place-spectacle/Parks-Attractions-p1658619347742157416.htmγια ριξε μια ματια... είναι εγκυρο αυτο το site γιατι μου φαίνονται πολυ φτηνα και δεν μπορω να καταλαβω το λογο?
zaccki Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Επανερχομαι φιλε μου να απαντησω γιατι σε ρωτησα περι ηλικιας κτλ. Όπως αναφέρει και κάποιος φίλος παραπάνω, προσωπική μου γνώμη και επειδή έχω επισκεφτεί στο παρελθόν τη Eurodisney περιπου στην ιδια ηλικια με σενα (κοντά στα 20) θεωρω οτι αν δεν εισαι max 15-16 χρονων ή αν δεν εχεις παιδακια να τα πας εκει,δεν αξιζει τον κοπο,το χρονο και το χρημα να πας στη Eurodisney. Ειναι αρκετά "παιδικη" η ολη φαση και πολυ ακριβη γι'αυτο που προσφερει (κοστος μετακινησης εως εκει,εισοδος στο παρκο κτλ). Εχει 2-3 θεαματα που ισως ειναι ενδιαφεροντα για μεγαλυτερα ατομα σαν εσενα και την κοπελα σου,αλλα ως εκει. Σιγουρα και εφοσον θα βρεθεις Παρισι-Γαλλια, τη μερα που θα "ξοδεψεις" στη Eurodisney μπορεις να την εκμεταλευτεις σαφως πολυ καλυτερα και να περασετε ομορφα μαζι με τη φιλη σου. Οπως και να εχει,καλα να περασετε.
gigisoni Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κοίτα, όπως σου είπα από τιμές εισιτηρίων είμαι άσχετη γιατί έχω φίλο που δουλεύει εκεί και κάθε φορά που έχω πάει έχω μπει δωρεάν στο πάρκο, κι εγώ κι η παρέα μου. Ξέρω ότι τα εισιτήρια μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά, γιατί αγοράζουν πολλά μαζί και τα πα΄πιρνουν σε καλύτερες τιμές, αλλά δεν έχω ιδέα πού μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά και δεν με νοιάζει κιόλας να μάθω Τώρα για το συγκεκριμένο σάιτ που δίνει ο φίλος δεν έχω ιδέα πόσο αξιόπιστο είναι, αλλά το εισιτήριο για ένα πάρκο βγαίνει στα 35 ευρώ το άτομο και συμφέρει πολύ. Επαναλαμβάνω όμως δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Τα πάρκα απλά έχουν διαφορετικές attraction, διαφορετικά "παιχνίδια" να στο πω να καταλάβεις. Αφού θα πας για μία μέρα, δεν προλαβαίνεις να δεις το δεύτερο, τρως πολύ ώρα να περιμένεις στη σειρά. Εσύ θα πας στο πρώτο πάρκο, αν κλείσεις για ένα πάρκο δεν μπορείς να επιλέξεις, πας στο πρώτο αναγκαστικά. Είναι και το μεγαλύτερο και αυτό στο οποίο γίνεται η τελική παρέλαση. Για Παρίσι, κατέβα στάση μετρό Hotel de Ville, είναι το δημαρχείο, δες το Περπάτα τη rue rivoli, στρίψε αριστερά προς το ποτάμι, μπες στο νησί από τη γέφυρα pont de chance, σταμάτα και βγάλε φωτό τις γέφυρες. Μετά μπαίνεις στο νησί και βλέπεις notre dame, αν δεν είσαι πολύ θρήσκος δεν αξίζει να μπεις μέσα, το παν είναι το έξω για μένα μέσα δεν έχει τίποτα. Προχωράς, βγαίνεις από το νησί από τη γέφυρα Pont neuf, ξαναβγαίνεις rivoli, προχωράς και πας για λούβρο. Το βλέπεις από έξω, κοίτα στο χάρτη, εκεί που θα δεις είσοδο μπαίνεις μέσα και βγάζεις φωτό την εσωτερική αυλή του πρώην παλατιού, εκέι είναι η πυραμίδα και η είσοδος για να μπεις στο λούβρο (που δεν θα μπεις βέβαια γιατί δεν έχεις χρόνο) Από εκεί θα δεις μπροστά σου ένα τεράστιο πάρκο, είναι οι πρώην βασιλικοί κήποι, το οποίο θα το περπατήσεις με τα πόδια μέχρι να σε βγάλει στο τέλος του, στην πλατεία concorde. Εκεί αν δεις καί έχεις ώρα ακόμα, βγες ξανά προς το ποτάμι και στη γέφυρα, για να δεις απέναντι την επόμενη γέφυρα που θεωρείται η ομορφότερη του παρισιού, την Pont Alexandre III (δεν αξίζει τόσο να την περπατήσεις γιατί η ομορφιά της είναι στον στολισμό της που τον βλέπεις από μακρυά). Ξαναγυρνάς στην πλατεία concorde και παίρνεις την avenue champs Elysees και την περπατάς μέχρι την ασπίδα του θριάμβου, είναι ο ακριβότερος δρόμος του παρισιού και από τους πιο ακριβούς όλου του κόσμου. Βρες μετρό και κατέβα στάση trocadero, φωτό τον πύργο από μακρυά, και μετά περπάτα μέχρι να φτάσεις στα πόδια του. Και τελείωσες, έχεις δει κάποια βασικά σημεία του Παρισιού, αλλά με στάσεις και φωτό και περπάτημα υπολόγισε τουλάχιστον ένα 8ωρο. Ο ανατολικός σταθμός (gare de l'est) που θα σε αφήσει το τρένο αν δεις στο χάρτη είναι ακριβώς βόρεια του hotel de ville για να προσανατολιστείς. Φυσικά δεν θα το περπατήσεις με τα πόδια, δεν εχει κάτι το ενδιαφέρον στο ενδιάμεσο, μετρό. Κάποτε θυμόμουν όλες τις γραμμές του μετρό από έξω, τώρα δε θυμάμαι τίποτα, θα πρέπει να βρεις χάρτη με τις διαδρομές. Καλό είναι να κλείσεις ξενοδοχείο κοντά στον σταθμό, αλλά ξέχνα την βραδυνή έξοδο το βράδυ της διανυκτέρευσης. Άσε που θα είστε κουρασμένοι από την ντίσνευ και την επόμενη θα σας περιμένει πολύ ποδαρόδρομος, οπότε δε λέει για έξοδο το ενδιάμεσο βράδυ. Βρες πρώτα το ξενοδοχείο, και τα ξαναλέμε Όσον αφορά αν αξίζει να πας παρίσι ή ντίσνευ, εξαρτάται τα γούστα. Όταν πήγα τους γονείς μου είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα, και την επόμενη χρονιά που πήγα με τα ανίψια μου ήθελαν να ξαναέρθουν και αυτοί και ήρθαν πάλι. Τι να σου πω, γούστα είναι αυτά, εγώ προσωπικά έχω πάει άπειρες φορές παρίσι και ντίσνευ, έχω μείνει και εκεί, αν είχα να διαλέξω θα διάλεγα ντίσνευ, πιο φάση έχει μάλλον θα κλείσω αυτό με το τρένο με τα 86€ (παρολο που ειναι ακριβο γαμωτο ), αλλα μπορω να παρω το τρενο οτι ωρα θελω? και απο που φευγει το τρενο απο τη eurodisney και τι ωρα ειναι το πιο αργα? Έχει πολύ τακτικά τρένα για ντίσνευ, και το τελευταίο είναι σίγουρα μετά το κλείσιμο του πάρκου. Μην ξεχνάς έχει και τα ξενοδοχεία εκεί, και κόσμος που μένει στα ξενοδοχεία της ντίσνευ πηγαινοέρχεται με το τρένο στο Παρίσι, οπότε μην φοβάσει ότι θα ξεμείνεις εκεί το βράδυ. Ένα σταθμό έχει στη Eurodisney, αποκλείεται να τον χάσεις
sistah Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Συμφωνω με οσα ειπε η gigisoni, δεν τα προλαβαινεις σε μια μερα ολα τα παρκα. Σε χαλαρη μερα, περιμενα 1 ωρα για το space mountain και αλλη τοση για το indiana jones. Οσα ειπε για το Παρισι, ακριβως αυτα εκανα και εγω και περασα πολυ ομορφα. Οσο για το οτι ειναι για max 15-16 χρονων,(οπως ειπε ο zaccki) διαφωνω καθετα. (αν και γουστα ειναι αυτα). Σε τετοια ηλικια πηγα και εγω, και σιγουρα το ιδιο θα το απολαμβανα στα 23 μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα