Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανερχομαι φιλε μου να απαντησω γιατι σε ρωτησα περι ηλικιας κτλ.

Όπως αναφέρει και κάποιος φίλος παραπάνω, προσωπική μου γνώμη και επειδή έχω επισκεφτεί στο παρελθόν τη Eurodisney περιπου στην ιδια ηλικια με σενα (κοντά στα 20) θεωρω οτι αν δεν εισαι max 15-16 χρονων ή αν δεν εχεις παιδακια να τα πας εκει,δεν αξιζει τον κοπο,το χρονο και το χρημα να πας στη Eurodisney.

Ειναι αρκετά "παιδικη" η ολη φαση και πολυ ακριβη γι'αυτο που προσφερει (κοστος μετακινησης εως εκει,εισοδος στο παρκο κτλ).

Εχει 2-3 θεαματα που ισως ειναι ενδιαφεροντα για μεγαλυτερα ατομα σαν εσενα και την κοπελα σου,αλλα ως εκει.

Σιγουρα και εφοσον θα βρεθεις Παρισι-Γαλλια, τη μερα που θα "ξοδεψεις" στη Eurodisney μπορεις να την εκμεταλευτεις σαφως πολυ καλυτερα και να περασετε ομορφα μαζι με τη φιλη σου.

Οπως και να εχει,καλα να περασετε.

Σε ευχαριστώ φίλε αλλά θέλουμε και οι 2 να πάμε μια μέρα eurodisney οπότε αυτό είναι το μόνο σίγουρο προς το παρών :P

Κοίτα, όπως σου είπα από τιμές εισιτηρίων είμαι άσχετη γιατί έχω φίλο που δουλεύει εκεί και κάθε φορά που έχω πάει έχω μπει δωρεάν στο πάρκο, κι εγώ κι η παρέα μου. Ξέρω ότι τα εισιτήρια μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά, γιατί αγοράζουν πολλά μαζί και τα πα΄πιρνουν σε καλύτερες τιμές, αλλά δεν έχω ιδέα πού μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά και δεν με νοιάζει κιόλας να μάθω :P

Τώρα για το συγκεκριμένο σάιτ που δίνει ο φίλος δεν έχω ιδέα πόσο αξιόπιστο είναι, αλλά το εισιτήριο για ένα πάρκο βγαίνει στα 35 ευρώ το άτομο και συμφέρει πολύ. Επαναλαμβάνω όμως δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.

Αν κάποιος ξέρει η καταφέρεις και μάθεις θα με ενδιέφερε αν το site αυτό ειναι οκ η αν υπαρχει καποιο αλλο που να μπορω να βρω πιο οικονομικα τα εισητιρια για τη eurodisney.

Για Παρίσι, κατέβα στάση μετρό Hotel de Ville, είναι το δημαρχείο, δες το

Περπάτα τη rue rivoli, στρίψε αριστερά προς το ποτάμι, μπες στο νησί από τη γέφυρα pont de chance, σταμάτα και βγάλε φωτό τις γέφυρες.

Μετά μπαίνεις στο νησί και βλέπεις notre dame, αν δεν είσαι πολύ θρήσκος δεν αξίζει να μπεις μέσα, το παν είναι το έξω για μένα μέσα δεν έχει τίποτα.

Προχωράς, βγαίνεις από το νησί από τη γέφυρα Pont neuf, ξαναβγαίνεις rivoli, προχωράς και πας για λούβρο.

Το βλέπεις από έξω, κοίτα στο χάρτη, εκεί που θα δεις είσοδο μπαίνεις μέσα και βγάζεις φωτό την εσωτερική αυλή του πρώην παλατιού, εκέι είναι η πυραμίδα και η είσοδος για να μπεις στο λούβρο (που δεν θα μπεις βέβαια γιατί δεν έχεις χρόνο)

Από εκεί θα δεις μπροστά σου ένα τεράστιο πάρκο, είναι οι πρώην βασιλικοί κήποι, το οποίο θα το περπατήσεις με τα πόδια μέχρι να σε βγάλει στο τέλος του, στην πλατεία concorde.

Εκεί αν δεις καί έχεις ώρα ακόμα, βγες ξανά προς το ποτάμι και στη γέφυρα, για να δεις απέναντι την επόμενη γέφυρα που θεωρείται η ομορφότερη του παρισιού, την Pont Alexandre III (δεν αξίζει τόσο να την περπατήσεις γιατί η ομορφιά της είναι στον στολισμό της που τον βλέπεις από μακρυά).

Ξαναγυρνάς στην πλατεία concorde και παίρνεις την avenue champs Elysees και την περπατάς μέχρι την ασπίδα του θριάμβου, είναι ο ακριβότερος δρόμος του παρισιού και από τους πιο ακριβούς όλου του κόσμου.

Βρες μετρό και κατέβα στάση trocadero, φωτό τον πύργο από μακρυά, και μετά περπάτα μέχρι να φτάσεις στα πόδια του.

Και τελείωσες, έχεις δει κάποια βασικά σημεία του Παρισιού, αλλά με στάσεις και φωτό και περπάτημα υπολόγισε τουλάχιστον ένα 8ωρο.

Ο ανατολικός σταθμός (gare de l'est) που θα σε αφήσει το τρένο αν δεις στο χάρτη είναι ακριβώς βόρεια του hotel de ville για να προσανατολιστείς. Φυσικά δεν θα το περπατήσεις με τα πόδια, δεν εχει κάτι το ενδιαφέρον στο ενδιάμεσο, μετρό. Κάποτε θυμόμουν όλες τις γραμμές του μετρό από έξω, τώρα δε θυμάμαι τίποτα, θα πρέπει να βρεις χάρτη με τις διαδρομές.

Καλό είναι να κλείσεις ξενοδοχείο κοντά στον σταθμό, αλλά ξέχνα την βραδυνή έξοδο το βράδυ της διανυκτέρευσης.

Άσε που θα είστε κουρασμένοι από την ντίσνευ και την επόμενη θα σας περιμένει πολύ ποδαρόδρομος, οπότε δε λέει για έξοδο το ενδιάμεσο βράδυ.

ευχαριστώ πολύ για το κείμενο που καθισες και εγραψες και τα εξηγεις τοσο αναλυτικα! Ο σταθμός gare de l'est που λες ειναι αυτος που με αφηνει το τρένο του bahn που θα πάρω απο Γερμανία?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος ξέρει η καταφέρεις και μάθεις θα με ενδιέφερε αν το site αυτό ειναι οκ η αν υπαρχει καποιο αλλο που να μπορω να βρω πιο οικονομικα τα εισητιρια για τη eurodisney.

Όπως ήδη έχω γράψει δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά, γιατί υπάρχουν εταιρίες που θα αγοράσουν πχ 1.000 μαζεμένα οπότε θα τα πάρουν σε καλύτερη τιμή και μπορούν να τα μεταπουλήσουν μετά πιο φθηνά από όσο τ'αγοράζει λιανική ένα άτομο, αλλά δεν ξέρω τι και πού και πώς. Ρώτα το άτομο που πόσταρε το λινκ, ίσως γνωρίζει περισσότερα να σου πει.

ευχαριστώ πολύ για το κείμενο που καθισες και εγραψες και τα εξηγεις τοσο αναλυτικα! Ο σταθμός gare de l'est που λες ειναι αυτος που με αφηνει το τρένο του bahn που θα πάρω απο Γερμανία?

Ναι αυτός είναι. Οι πόλεις τις Ευρώπης δεν είναι Ελλάδα, ιδίως οι πρωτεύουσες έχουν πολλούς σταθμούς. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος της πόλης, πχ το Παρίσι συνολικά έχει πάνω από 6 σίγουρα, Βρυξέλλες έχουν γύρω στους 8 κτλ., αλλά λόγω του ό,τι υπάρχουν πολλά τρένα και γραμμές και μοιράζουν τα δρομολόγια σε διάφορους σταθμούς. Δεν είναι Ελλάδα να επικοινωνεί μόνο με το εσωτερικό, και από Θεσσαλονίκη να φεύγουν γραμμές για Βαλκάνια. Πχ, αν έπαιρνες το thalys, σε αφήνει στον gare du nord, όχι στον ανατολικό.

Όπως επίσης δεν υπάρχουν λεωφορεία. Στην Ελλάδα θα πάρεις το ΚΤΕΛ να πας από Θεσσαλονίκη στη Βέροια, στο Βέλγιο θα πάρεις το τρένο να πας από τις Βρυξέλλες στην Αμβέρσα. (Εντάξει, και στην Ελλάδα σε μερικές πόλεις μπορείς να πάρεις το τρένο, αλλά στην Ευρώπη δεν είναι διαδεδομένο το λεωφορείο για να πας σε διπλανή πόλη, αλλά το τρένο. Τουλάχιστον στις χώρες που ξέρω εγώ, δεν έχω ζήσει σε όλες :P )

Δημοσ.
είναι εγκυρο αυτο το site γιατι μου φαίνονται πολυ φτηνα και δεν μπορω να καταλαβω το λογο?

πιστευω πως ναι.ειναι το site των καταστηματων fnac που αν θυμασε ειχαμε και εδω στην ελλαδα για κατι φεγγαρια.για τις ποιο φτηνες τιμες ειναι η προσφορα που παιζει αν παρεις τα εισιτήρια νωριτερα.αν θες στειλε τους καποιο μαιλ να σε κατατοπίσουν καλυτερα.

Δημοσ.

πιστευω πως ναι.ειναι το site των καταστηματων fnac που αν θυμασε ειχαμε και εδω στην ελλαδα για κατι φεγγαρια.για τις ποιο φτηνες τιμες ειναι η προσφορα που παιζει αν παρεις τα εισιτήρια νωριτερα.αν θες στειλε τους καποιο μαιλ να σε κατατοπίσουν καλυτερα.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι διαφορες εχουν τα εισιτήρια που βλέπω εδω http://www.fnactickets.com/place-spectacle/Parks-Attractions-p1658619347742157416.htm γιατι εχει παρα πολλα?

Δημοσ.

πρωτο=1 ημερα-1 παρκο

δευτερο=1 ημερα-2 παρκα

αυτα πιστευω σε ενδιαφερουν.τα αλλα που ακολουθούν ειναι για περισσότερες μερες/δωρο ή για να αγορασεις με τιμες disney.

Δημοσ.

πρωτο=1 ημερα-1 παρκο

δευτερο=1 ημερα-2 παρκα

αυτα πιστευω σε ενδιαφερουν.τα αλλα που ακολουθούν ειναι για περισσότερες μερες/δωρο ή για να αγορασεις με τιμες disney.

Βγαίνει 41 ευρώ το άτομο για μία μέρα σε ένα πάρκο (στο Disneyland park). Είναι η πρώτη επιλογή. Με την ίδια τιμή, υπάρχει προσφορά η δεύτερη μέρα δωρεάν, είναι η τρίτη επιλογή.

Η δεύτερη επιλογή, βγαίνει στα 53 ευρώ το άτομο, 1 μέρα στα 2 πάρκα (Disneyland park + Walt Disney Studios). Στην ίδια τιμή υπάρχει προσφορά, 1 μέρα στα 2 πάρκα + 1 δωρεάν, είναι η τέταρτη επιλογή.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι για άλλα εισιτήρια, κονσέρτα, για το πάρκο του Αστερίξ, κτλ. Αφού θα καθίσετε 2 βράδυα Παρίσι, αν θέλεις να δεις το δεύτερο πάρκο, σε συμφέρει η τέταρτη επιλογή.

Αν δεν θέλεις να ξαναπας 2η μέρα στο πάρκο, κλείσε όχι την πρώτη, αλλά την 3 επιλογή, που είναι για ένα πάρκο 2 μέρες. Βγαίνει στην ίδια τιμή με την πρώτη επιλογή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σας αρέσει τόσο πολύ και να θέλετε να ξαναπάτε την επόμενη. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στην ίδια τιμή τα δίνουν.

Δημοσ.

αυτο που ειναι για 2 μερες ομως λεει οτι πρεπει η δευτερη μερα να ειναι τουλαχιστον 7 μερες μετα.

Ναι δίκιο έχεις

La 2ème visite doit être effectuée 7 jours ou plus après la 1ère visite jusqu'au 28/09/12

δεν διάβασα τους όρους :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μιας και χρειάζομαι καποιες πληροφοριες καθως την επομενη εβδομαδα ειναι το ταξίδι...

Την ημέρα που επιστρεφω φτανω στο Βενιζέλο στις 1:30 το βραδυ αλλα εγω χρειαζεται να παρω Κτελ για να επιστρέψω στην πολη μου καθως δεν ειμαι απο Αθηνα. Θα ειναι επικίνδυνα/γίνεται να μείνω μεχρι το πρωι μέσα στο αεροδρομιο και να περιμενω μεχρι να παρω το λεοφωρειο που φευγει απο το αεροδρμιο να με παει στο κηφισσο και απο εκει να παρω το κτελ?

Δημοσ.

24/7 ειναι το αεροδρομιο. γινεται να μείνεις προφανως.

τωρα , γιατι να ειναι επικινδυνα? σε αεροδρομιο εισαι...

πιο επικινδυνα ειναι να βγεις εξω και να πεσεις σε κανα ταριφα γδαρτη τετοια ωρα (!) η να πας στον κηφισσο 2.30 το πρωι (οχι , οτι θα γινει τιποτα αλλα συγκριτικα.)

Δημοσ.

τελικα λεω να αγορασω τα εισιτήρια για την disneyland απο το http://www.fnactickets.com, φαίνεται αξιόπιστο! Τι διαφορά όμως έχει το πρώτο εισιτήριο "DISNEY - FRANCILIEN - 1J - 1 PARC" με το "DISNEY - 1 JOUR - 1 PARC" που βρίσκεται πιο κάτω και είναι πιο ακριβό?

Δημοσ.

Οπως ειπαν και καποιοι πριν αν εισαι πανω 17-18 θα ψιλοβαρεθεις να βλεπεις το Μικυ και τον Πινοκιο

1 μερα αρκει για να παιξεις στα παιχνιδια τυπου Λουνα Παρκ που ειναι καταλληλα για μεγαλους

Τα αλλα ειναι για πολυ μικρους και αξιζει να πας αργοτερα με τα παιδια σου

Αξιζει να μεινεις τη μερα στο Παρισι οπου δε χρειαζεται αυτοκινητο γιατι το μετρο σε παει παντου ταχυτερα

Δημοσ.

Οπως ειπαν και καποιοι πριν αν εισαι πανω 17-18 θα ψιλοβαρεθεις να βλεπεις το Μικυ και τον Πινοκιο

1 μερα αρκει για να παιξεις στα παιχνιδια τυπου Λουνα Παρκ που ειναι καταλληλα για μεγαλους

Τα αλλα ειναι για πολυ μικρους και αξιζει να πας αργοτερα με τα παιδια σου

Αξιζει να μεινεις τη μερα στο Παρισι οπου δε χρειαζεται αυτοκινητο γιατι το μετρο σε παει παντου ταχυτερα

θα πάω 4ήμερο τελικα στη Γαλλία με group απο γερμανια και τη μια μερα μονο απο τις 4 θα πάω στη disneyland.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...