adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μια χαρα τοτε καλα να περασεις Φαε και καμια creme brulee
jmallen3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μια χαρα τοτε καλα να περασεις Φαε και καμια creme brulee χαχα Να σαι καλα! απλα ψαχνω απαντηση στο θεμα με τα εισιτήρια της disney που ρωτησα πιο πριν οποιος ξερει.
jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Πετάω αύριο με lufthansa από Βενιζέλο και επειδη ειναι η πρωτη φορα θέλω να ρωτήσω. Έκανα το ηλεκτρονικό check in και εκτυπωσα το boarding pass. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? θα παω στα ταμεια αυριο η κατευθειαν να αφησω τις βαλιτσες?
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Πετάω αύριο με lufthansa από Βενιζέλο και επειδη ειναι η πρωτη φορα θέλω να ρωτήσω. Έκανα το ηλεκτρονικό check in και εκτυπωσα το boarding pass. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? θα παω στα ταμεια αυριο η κατευθειαν να αφησω τις βαλιτσες? Ρωτα καλυτερα εκει.
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πετάω αύριο με lufthansa από Βενιζέλο και επειδη ειναι η πρωτη φορα θέλω να ρωτήσω. Έκανα το ηλεκτρονικό check in και εκτυπωσα το boarding pass. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? θα παω στα ταμεια αυριο η κατευθειαν να αφησω τις βαλιτσες? αμολας βαλιτσες στα γκισε. περνας απο τον σεκιουριτα στα duty free και μετα πας στην πυλη σου για ελεγχο και επιβιβαση. το αυτο. καλο ταξιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα