hyperkid Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χωρίς περιττές εισαγωγές, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Θέλω να πουλήσω υπηρεσίες online. Ας πούμε ότι έχω φτιάξει κάποια sites που πάνε καλά και θέλω σιγά σιγά να βγάλω κανένα φράγκο. Έχω ψάξει το τι χρειάζεται στην Ελλάδα για να ανοίξεις eshop κτλ. και δε θέλω να μπω στη διαδικασία. Έτσι απλά, δε θέλω, δε γουστάρω (προς αποφυγή σχολίων "υποστήριξε την Ελλάδα" κτλ.). Υπάρχει κάποιος που έχει ψάξει τον τρόπο εκτός Ελλάδας; Υπάρχουν άπειρες εταιρίες που δημιουργείς μια εταιρία online σε μισή ωρίτσα και με registered office και απ' όλα, στην Αγγλία με λιγότερο από 200 ευρώ το χρόνο. Είμαι επιφυλακτικός γιατί ενώ προσπαθώ να ξεκολλήσω από τη νοοτροπία του Έλληνα "έλα μωρέ θα βρούμε την άκρη, μην ανησυχείς" και θέλω να ειμαι νόμιμος, δεν το έχω ξανακάνει και στην Αγγλία δεν έχει βύσματα και "δεν το ήξερα", απλά πας φυλακή. Από την άλλη πλευρά δεν έχω το φοβερό budget - θα έλεγα πως είναι αρκετά μικρό (για να πληρώσω 2 λογιστές να ψάχνουν να μου βρουν λύση). Ουσιαστικά το προϊόν μπορεί να είναι διαφημίσεις, ή απλά listing fees (business directory με προβολή επιχείρισης) και θέλω να χρεώσω μικρά ποσά της τάξης των 50 ευρώ το χρόνο max στους υποψήφιους πελάτες. Έχει να προτείνει κανείς σας κάτι έξυπνο και νόμιμο ;
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χωρίς περιττές εισαγωγές, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Θέλω να πουλήσω υπηρεσίες online. Ας πούμε ότι έχω φτιάξει κάποια sites που πάνε καλά και θέλω σιγά σιγά να βγάλω κανένα φράγκο. Έχω ψάξει το τι χρειάζεται στην Ελλάδα για να ανοίξεις eshop κτλ. και δε θέλω να μπω στη διαδικασία. Έτσι απλά, δε θέλω, δε γουστάρω (προς αποφυγή σχολίων "υποστήριξε την Ελλάδα" κτλ.). Υπάρχει κάποιος που έχει ψάξει τον τρόπο εκτός Ελλάδας; Υπάρχουν άπειρες εταιρίες που δημιουργείς μια εταιρία online σε μισή ωρίτσα και με registered office και απ' όλα, στην Αγγλία με λιγότερο από 200 ευρώ το χρόνο. Είμαι επιφυλακτικός γιατί ενώ προσπαθώ να ξεκολλήσω από τη νοοτροπία του Έλληνα "έλα μωρέ θα βρούμε την άκρη, μην ανησυχείς" και θέλω να ειμαι νόμιμος, δεν το έχω ξανακάνει και στην Αγγλία δεν έχει βύσματα και "δεν το ήξερα", απλά πας φυλακή. Από την άλλη πλευρά δεν έχω το φοβερό budget - θα έλεγα πως είναι αρκετά μικρό (για να πληρώσω 2 λογιστές να ψάχνουν να μου βρουν λύση). Ουσιαστικά το προϊόν μπορεί να είναι διαφημίσεις, ή απλά listing fees (business directory με προβολή επιχείρισης) και θέλω να χρεώσω μικρά ποσά της τάξης των 50 ευρώ το χρόνο max στους υποψήφιους πελάτες. Έχει να προτείνει κανείς σας κάτι έξυπνο και νόμιμο ; και να ανοιξεις εταιρεια στην αγγλια, θα πρεπει και παλυ να κανεις εναρξη επαγγελματος! εκτος αν πας σε offshore, που εικει αλλαξουν τα πραγματα και τα τιμολογια...
hyperkid Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 και να ανοιξεις εταιρεια στην αγγλια, θα πρεπει και παλυ να κανεις εναρξη επαγγελματος! εκτος αν πας σε offshore, που εικει αλλαξουν τα πραγματα και τα τιμολογια... δε με πειράζει, ας είναι να πηγαίνω και Αγγλία μια στο τόσο. Οι Offshore είναι για παρανομίες... και μεγάλα ποσά. Ask Akis.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 δε με πειράζει, ας είναι να πηγαίνω και Αγγλία μια στο τόσο. Οι Offshore είναι για παρανομίες... και μεγάλα ποσά. Ask Akis. οποτε να φανταστω θες να πληρωνεις ΤΕΒΕ...? okay αν ειναι να ξεκινησεις ετσι τοτε σκεψου για κοινοτικη εταιρεια...
hyperkid Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 οποτε να φανταστω θες να πληρωνεις ΤΕΒΕ...? okay αν ειναι να ξεκινησεις ετσι τοτε σκεψου για κοινοτικη εταιρεια... δε θέλω να πληρώσω ΤΕΒΕ. Εννοείς ότι και έναρξη εταιρίας να κάνω στην Αγγλία ή αλλού (και για Κύπρο έχω ακούσει καλά λόγια) θα πρέπει να πληρώνω ΤΕΒΕ ; Είναι σίγουρο αυτό; Θυμάμαι που είχα διαβάσει για τα παιδιά που είχαν φτιάξει την εφαρμογή με τον ατμό στην οθόνη του iphone και λόγω γραφειοκρατίας στην Ελλάδα, έκαναν εταιρία στο Αμέρικα και πούλησαν κανονικά, εύκολα και με το νόμο.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 αν ανοιξεις εταιρεια, πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος εκτος ενα ανοιξεις offshore για τα παιδια με τον ατμο δεν ξερω τι επαιξε...
hyperkid Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 αν ανοιξεις εταιρεια, πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος εκτος ενα ανοιξεις offshore για τα παιδια με τον ατμο δεν ξερω τι επαιξε... αφού θα την ανοίξεις στον εκεί οργανισμό (αντίστοιχο του ΤΕΒΕ) τότε δε θα χρειαστεί στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να έχω έσοδα από εταιρία στην Αγγλία δλδ; http://epilektika.blogspot.com/2010/10/google-isteam-iphone.html iSteam - Έφτιαξαν την εταιρία μέσα σε 15 λεπτά και έκαναν 100.000$ έσοδα σε 3 μήνες. Μέχρι και ο ΓΑΠ τους είχε αναφέρει (αυτό τώρα είναι καλό ή όχι). Επίσης διάβασα για έναν παραγωγό λαδιού τώρα τελευταία που του ζητήθηκε να κάνει εξέταση κοπράνων για να ανοίξει eShop με προϊόντα ελιάς. Εξέταση κοπράνων για να κάνεις κλικ στο laptop σου, άσχετα με το αν έρχεσαι σε επαφή με τις ελιές.
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Είδατε βρε πόσο φροντίζουν για την υγεία μας οι κρατικοί λειτουργοί; Και εσεις τους λοιδωρείτε που κάνουν καλά την δουλειά τους!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παρεμπιπτόντως, η υπεράκτια εταιρεία (offshore στην καθομιλουμένη) δεν είναι καθόλου "για παρανομίες". Η ίδρυση και λειτουργία της προβλέπεται κανονικά στην ελληνική νομοθεσία.
hyperkid Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παρεμπιπτόντως, η υπεράκτια εταιρεία (offshore στην καθομιλουμένη) δεν είναι καθόλου "για παρανομίες". Η ίδρυση και λειτουργία της προβλέπεται κανονικά στην ελληνική νομοθεσία. ίσως τότε έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα