niktsol Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Έχω βρει ένα flipping book που έχει δημιουργηθεί με το FlippingBook Joomla Gallery Component. Προσπαθώ να το κατεβάσω και να το τυπώσω, αλλά μου είναι αδύνατο. Υπάρχει κάποιο λογισμικό που μπορώ να κάνω donwload-εκτύπωση; Έχω κάνει αναζήτηση στο google, αλλά δεν μου εμφανίζει τα αποτελέσματα που θέλω. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
accipio Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι, με κατάλληλο πρόγραμμα όπως π.χ. το HyperSnap, printscreen σε κάθε σελίδα και αυτόματη αποθήκευση στον δίσκο ως αρχείο εικόνας (screenrip θα ήταν ίσως ο δόκιμος όρος), δημιουργία pdf από τα αρχεία εικόνας και στη συνέχεια εκτύπωση... βέβαια σε χαμηλή ποιότητα λόγω χαμηλής ανάλυσης της οθόνης.
niktsol Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και εγώ κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί, σαν έσχατη λύση όμως. Το βιβλίο βέβαια είναι 250 σελίδες, αυτό είναι πρόβλημα!!
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ίσως να υπάρχει κάποιο xml με όλες τις εικόνες. Δώσε το link του βιβλίου γιατί θέλει custom ψαξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα