Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μ πειτε ποια μαρκα ειναι καλη και ποσα db πρεπει να εχει ωστε να ειναι οσο το δυνατο αθορυβο. διαστάσεις 120 x 120 x 25 mm.

Δημοσ.

Τα θες για το κουτί σου ή για ψύχτρα ή για ψυγείο;

Τα db και ο θόρυβος είναι κάτι υποκειμενικό Red Devil.

Δημοσ.

Αν θες καλά και ποιοτικά πας σε Noiseblocker, Be quiet, Noctua fans ή τα νέα της Cougar. Τα τελευταία είναι σε πορτοκαλί χρώμα βέβαια)

Βέβαια έτσι θα δώσεις σε ανεμιστήρες πιο πολλά από όσο κάνει το κουτί σου.

Αλλη λύση είναι να πάρεις τα coolermaster SickleFlow και να τους δώσεις λιγότερα Volts καθώς είναι ναι μεν ανεμιστήρια με πολύ καλή ροή αέρα αλλά κάνουν φασαρία.

Δημοσ.

Είναι αυτά που βάζει η coolermaster στα κουτιά της όπως έρχονται απο το εργοστάσιο αν δεν κάνω λάθος. Από ροή πάσχουν όμως (αν δεν κάνω λάθος βέβαια) όπως και αυτά που ανέφερε το παλικάρι πιο πάνω (τα οποία και έχω)

Δημοσ.

Πώς σου φαίνονται από θόρυβο? Εγώ θα τα χαρακτήριζα ικανοποιητικά (για την τιμή τους πάντα)

Για την τιμή τους καλά είναι. Απλά όταν αλλάζεις ανεμιστήρες σε ένα κουτί κοιτάς 2 πράγματα

1. Αυτός που θα βάλεις να είναι πιο αθόρυβος από αυτόν που θα βγάλεις απο το κουτί

2. Να πετύχεις ανεμιστήρα με καλύτερη ροή αέρα από τον προηγούμενο

Ψάχνεις μία χρυσή τομή και πάντα διαφέρει απο χρήστη σε χρήστη. Εγώ για παράδειγμα δεν ανέχομαι τον θόρυβο απο τους SickleFlow, όμως λατρεύω την ροή τους. Παρόλα αυτά εχω ακούσει άτομο να τα χαρακτηρίζει αθόρυβα.

Προσωπικά λοιπόν δεν θα τα έβαζα στο κουτί μου αυτά από Multirama όπως και έκανα. Ασε δε που δεν μου αρέσουν και τα Leds, αλλά το τελευταίο είναι υποκειμενικό καθαρά :)

Δημοσ.

Δες και αυτούς τους arctic στη μισή τιμή.

+10,πιστεύω είναι η χρυσή τομή απόδοσης/θορύβου/ποιότητας/τιμής,επίσης κόκκινε διάολε μπορείς να τον βρείς και πιο φθηνά εδώ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17616&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ,αλλά όμως αν είναι να πάρεις έναν και δεν μένεις Πάτρα ή Θεσσαλονίκη,μπορεί να μην συμφέρει.

Δημοσ.

Τα έχει και ένα μαγαζί στην Στουρνάρη (μου διαφεύγει το όνομα αυτή την στιγμή). Είναι δίπλα στο πλαίσιο αλλά νομίζω τα έχει κάπου 6.5 με 7 ευρώ. Αν είναι Αθήνα συμφέρει καθώς με τα μεταφορικά κάπου εκεί θα πάνε και τα άλλα

ps αν θυμηθώ το όνομα θα επανέλθω (κόλλησα)

edit: hac.gr το θυμήθηκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...