Jack Skellington Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Oτι εχει σοβαρο προβλημα ο φιλος σου. Εχω μια στην τουαλετα. Κρίμα ρε tritona και σε είχα και σε εκτίμηση, χωρίς να σε ξέρω. Μην είσαι υπερβολικός και οι φασίστες χρήσιμοι είναι, ως παραδείγματα προς αποφυγή. Αν αγαπάς την σημαία της χώρας σου είσαι φασίστας ε;...
thanocaster Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μην είσαι υπερβολικός και οι φασίστες χρήσιμοι είναι, ως παραδείγματα προς αποφυγή. Χιχι! Είπε φασίστες!
tritonas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κρίμα ρε tritona και σε είχα και σε εκτίμηση, χωρίς να σε ξέρω. Εχω στραβωσει πολυ με τη σημαια, απο τον στρατο και μετα. Πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω καθε μερα.... :eek: Ελεος..
Jack Skellington Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εχω στραβωσει πολυ με τη σημαια, απο τον στρατο και μετα. Πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω καθε μερα.... :eek: Ελεος.. Εγώ πάντως την αγαπώ την σημαία της χώρας μας και ας μην μου άρεσε καθολου ο στρατός για 10 χιλιάδες λόγους. Ο παππούς μου (που ήταν απ τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα), μεγάλωσε ορφανός διότι οι Βούλγαροι δείρανε τόσο άσχημα τους γονείς του (είχανε κλέψει ενα σακί σιτάρι), που πεθάνανε στο νοσοκομείο. Δεν χρησιμοποιώ το σύμβολο της χώρας μου για να θίξω κάποιον άλλο λαό και δεν ειμαι ρατσιστης. Απλά δεν θα δεχτώ από κανέναν να θίγει την χώρα μου, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι σκοτώσανε τους προγόνους μου διότι ήταν Έλληνες.
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα μιας σημαίας (πέρα από το να ξεχωρίζουμε τις χώρες στο χάρτη), και βρίσκω το κάψιμό της εύστοχο και πάντα επίκαιρο σαν πράξη. Βέβαια, μου λένε ότι δεν θα περίμεναν τίποτα περισσότερο από ένα αναρχοκομμούνι σαν κι εμένα, αλλά μιας που αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιώ για να προσδιορίζομαι πολιτικά, μάλλον έχουν δίκιο Btw, η σημαία που αγαπώ έχει χρώμα βαυαρικό, και στο πλάι χαραγμένο τον εγγλέζικο σταυρό. And because George Carlin is always relevant: http://www.youtube.com/watch?v=yT0Z5lHxxms
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οι ακραιες απαντησεις σε ενα θεμα που ξερετε οτι για καποιους (καλως η κακως) αγγιζει ευαισθητες χορδες, δεν βλεπω να εχουν κανενα αλλο σκοπο περα απο την προκληση αυτων των καποιων και φυσικα την επιδειξη του ποσο ανοιχτομυαλοι και μπροστα νιωθουμε σε σχεση με τους καποιους. Ο ενας εχει τη σημαια για κωλοχαρτο, ο αλλος βλεπει ευστοχο το καψιμο της, ο αλλος την εχει για να σκουπιζει το σπερμα του, ο αλλος ξεκαρδιζεται με το αστειο με το σπερμα...(χωρις κανεις τους να κανει τιποτα απο αυτα, αλλα ινσομνια ειναι εδω, σημασια εχει η e-μαγκια του να προσβαλεις γραπτως οσο μπορεις αυτο που για τον αλλο μπορει να ειναι ιερο). Μπραβο, καταλαβαμε οτι κανετε την επανασταση σας σε τοσο υπερθετικο βαθμο ωστε να διαβαζουμε ενα σωρο εξυπναδες (ειμαι ευγενικος, δεν μπορειτε να πειτε) για τις διαθεσεις σας απεναντι στη σημαια. @ts και λοιπους σοβαρους ή εστω προβληματισμενους συνομιλητες: Καποια στιγμη, θα αντιληφθειτε οτι το ινσομνια δεν αποτελει καταλληλο τοπο για συζητηση τετοιων θεματων. Συνηθως μετατρεπονται σε πανηγυρι επιδειξης του ποιος θα πει την πιο εξυπνη ατακα καθυβριζοντας επιδεικτικα κατι που για καποιον μπορει να ειναι ιερο, η για καποιον αλλον απλα ενα σημειο σεβασμου και θα σταματησετε να ανοιγετε τετοια τοπικ, τα οποια κατα τ'αλλα θα μπορουσαν να συζητηθουν με πολυ ενδιαφερουσες αποψεις και για τις 2 πλευρες, απο μυαλωμενα ατομα ηλικιας γυμνασιου και πανω.
Cossutius. Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οπως πολύ σωστά είπε και ο Luci, η σημαία ως αντικείμενο δεν έχει καμία αξία. Αξία έχει αυτό που πρεσβεύει. Απ την άλλη, αυτός που θα κάψει, που θα χύσει, που θα σκίσει μια σημαία, σίγουρα δε δίνει το καλύτερο παράδειγμα αξιών. Γενικά και επειδή τυγχάνει κάποιοι να σέβονται το συγκεκριμένο αντικείμενο, είτε σαν αντικείμενο, είτε σαν αυτό που πρεσβεύει, καλό ειναι να μη τη χύνουμε, σκίζουμε, καίμε. Φυσικά, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Απ ότι ξέρω όμως, ο νόμος του κράτους περιέχει τιμωρία σε βεβήλωση σημαίας. Αυτά
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Νόμος που δεν εφαρμόζεται - όπως και τόσοι άλλοι νόμοι - παύει να είναι νόμος και είναι απλως ένα κομμάτι χαρτί που μπορεί κάποιοι να το χρησιμοποιούν για τις διάφορες βιολογικές τους ανάγκες. Όπως και την σημαία.
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Απλά δεν θα δεχτώ από κανέναν να θίγει την χώρα μου, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι σκοτώσανε τους προγόνους μου διότι ήταν Έλληνες. Και τους προγονους καποιους τους σκοτωσανε επειδη ηταν βουλγαροι ή αλβανοι. Τι ακρη βγαινει με τετοιες λογικες? Midi τι σοβαρη συζητηση να ξεκινησει αμα λεει να διπλωνουμε τη σημαια με σεβασμο αντι να την τσαλακωνουμε? Τη σοβαρη μου αποψη την εχω ξαναπει εγω, να καιει ο καθενας τη δικια του σημαια. Ο ελληνας τη δικια του, ο αλβανος τη δικια του κλπ. ΘΑ ναι το πρωτο βημα για μια πιο ειρηνικη συμβιωση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Midi τι σοβαρη συζητηση να ξεκινησει αμα λεει να διπλωνουμε τη σημαια με σεβασμο αντι να την τσαλακωνουμε? Τη σοβαρη μου αποψη την εχω ξαναπει εγω, να καιει ο καθενας τη δικια του σημαια. Ο ελληνας τη δικια του, ο αλβανος τη δικια του κλπ. ΘΑ ναι το πρωτο βημα για μια πιο ειρηνικη συμβιωση Πρωτον, διαμαρτυρεσαι οταν ανοιγεις αντιστοιχης σοβαροτητας θρεντ και στα ξεσκιζουν στο τρολλινγκ, αντι να μιλησουν σοβαρα. Βεβαια εκει μιλας για "ηλιθια ιντερνετικα μεμε" κανεις report και ζητας διαγραφη. Δευτερον, το παρον τοπικ δεν ειδα να εχει κατι προκλητικο ουτε να θετει προς συζητηση κανενα προκλητικο ζητημα/με προκλητικο-ασοβαρο τροπο απο την πλευρα του ts ωστε να σε οδηγει να μας λες την υπερβολη (ειπαμε, ειμαι πολυ ευγενικος) οτι την σημαια την εχεις για να καθαριζεις σπερματα κλπ. Τριτον, κανε το κομματι σου, γιαυτο το σκοπο μπηκες εδω και επετρεψε στον καθενα να σε κρινει οπως επιθυμει. Τις δικαιολογιες για αυτα τα ευφυολογηματα που πεταξες στις πισω σελιδες δεν νομιζω να τις χρειαζεσαι, ασε που ειναι και αστοχες. Συνεπως αλλη μια χρυση ατακα απο εσενα με τον ιδιο σκοπο περνα στα πρακτικα. Σαν εκεινο το "Λευτερια στη Νοτιο Κυπρο" και πολλα αλλα που συνηθιζεις να γραφεις εδω μεσα τακτικα με μοναδικο σκοπο να προκαλεσεις συμφορουμιτες σου, απαξιωνωντας, υβριζοντας και επιδεικνυοντας ποσο στα @@ σου εχεις γραμμενα οσα καποιοι αλλοι τα θεωρουν ιερα ή απλως τα σεβονται. Οσοι ποσταρουν η διαβαζουν καιρο το φορουμ, ξερουν τι ρολο βαρανε διαφοροι χρηστες.
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Σέβομαι απόλυτα την σημαία και το ιερό χώμα της πατρίδας μου αλλα θεωρώ τους έλληνες ζωωδη άθλια υποκείμενα Έτσι για να βραχυκύκλωσουν τα μυαλά των εθνικιστών χαχα
geowizard Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Φυσικά, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μεγα λαθος! Δημοκρατια δεν σημαινει κανω οτι θελω. Και ο Πλαιοκωστας αυτο που ηθελε εκανε. Κι εγω μπορει να θελω να σε δολοφονησω ετσι γιατι δεν σε γουσταρω, αυτο ομως δεν σημαινει οτι μου το επιτρεπει το πολιτευμα. Ημοκρατια σημαινει λεω ελευθερα τη γνωμη μου ακι κανω οτι θέλω αρκει να μην εχει επιπτωσεις σε αλλους, στην κοινωνια, και στο λαο, δηλαδη κανω οτι θελω με τον ευατο μου και μονο! Ετσι απλα για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα φιλικα παντα
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ειναι και πως θα ανοιξεις ενα θεμα πχ αυτο που ανοιξα για την Πορνεια μια χαρα σοβαρη συζητηση ειχε. Τωρα αν ο αλλος λεει υπερβολες του στυλ "εβαλα την σημαια στην τσαντα μου απροσεχτα και τσαλακωθηκε και μου την ειπε ο φιλος και την διπλωσε με ευλαβεια" παει γυρευοντας. Παντως και συ επιλεκτικοτητα δειχνεις δεν σε πειραζουν οι καφριλες που γραφονται για τους λαθρομεταναστες ανα καιρους (να τους πνιξουμε,να τους κανουμε σαπουνια και αλλα τετοια) σε πειραζουν οι καφριλες για τα πανια μονο Ιερο μπορει να θεωρει ο αλλος την αγελαδα,τον σταυρο,μια ξυλινη εικονα με τον Jesus κλπ . Οπως εγραψε και ο Λουσιφερ το οτι θεωρει καποιος κατι ιερο δεν συνεπαγεται υποχρεωση του αλλου να το σεβαστει.
Jack Skellington Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και τους προγονους καποιους τους σκοτωσανε επειδη ηταν βουλγαροι ή αλβανοι. Τι ακρη βγαινει με τετοιες λογικες? Έτσι είναι η ζωή Νικολάκη.. Δεν μιλάμε για κάτι που έγινε πριν 500 χρόνια. Ήρθαν μαζί με τους Ναζί και τους σκοτώσανε για ένα τσουβάλι σιτάρι απ' το χωμα την χωρας τους. Απλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τπτ. Όποιος ξεχνάει, ξεχνιέται και ο ίδιος του σε βάθος χρόνου. Εμείς ήμαστε εδώ γιατί οι προπαπουδες μας είτε πολέμησαν είτε κράτησαν κάποιες παραδώσεις. Δεν θα δεχτώ πότε να ξεχάσω τι τραβήξανε αυτοί οι άνθρωποι τότε, μέσα στην φτώχεια και την πίεση και να βγω εγώ σαν εξυπνάκιας φιλελεύθερος, με το pc των 1000 ευρώ και την μπάκα απ' τις πίτες που τρώω κάθε μέρα, να λέω σκίστε την σημαία και ότι άλλο που θα σπιλώνει την χώρα μου.
Vaggos02 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δέχομαι και σέβομαι τις γνώμες όλων. Σέβομαι και υποστηρίζω επίσης την άποψη του Carlin. Δε μπορώ να δεχτώ, όμως, ότι το να λες "έχω μια σημαία (οποιασδήποτε χώρας, όχι απαραίτητα ελληνική) και σκουπίζομαι μετά το χέσιμο". Είναι τουλάχιστον βλακώδες. Και εξηγούμαι για να μη παρεξηγηθώ. Για μένα το θέμα αυτό πλησιάζει το θέμα της θρησκείας. Μπορεί εγώ -και πολλοί άλλοι- να μη πιστεύουμε σε θεούς, ανώτερες δυνάμεις, παραδείσους και αγίους αλλά δε νομίζω πως θα ήταν σωστό να πάω να βάλω φωτιά στην εκκλησία της γειτονιάς μου. Υπάρχουν πολλοί που "επιλέγουν" να πιστέψουν σε κάτι. Είτε αυτό λέγεται σημαία, είτε λέγεται θεός, είτε λέγεται ομάδα, δεν νομίζω πως εγώ η εσύ (γενικώς μιλάω) είμαστε σε θέση να τους κρίνουμε. Θες να πιστεύεις; Πίστευε. Δεν θες; Καλώς ήρθες στο club.
Προτεινόμενες αναρτήσεις