frou frou Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 καλημέρα σε όλα τα μέλη,οταν ενα κινητο τηλεφωνο ξεκιναει απο 30 μετα εχει το 697 και ακολουθουν 7 ψηφία λογικά ελληνικό κοσμοτέ δεν είναι? υπαρχει περιπτωση να ναι τουρκικο κινητο και συγκεκριμένα vodafone? εχω λογο που ρωταω,αν ξερει καποιος και εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει
BadBoy Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν έχει σημασία τι έχει μετά, αν ξεκινάει από +30 είναι ελληνικό νούμερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 O αριθμος ειναι ελληνικος. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να σε καλεσει απο Τουρκια με τον συγκεκριμενο αριθμο.
frou frou Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 τουρκια μενει το ατομο που μου το εδωσε αυτο το κινητο ετσι λεει,και μαλιστα μου πε οτι ειναι βονταφον τουρκιας γιατι παραξενευτηκα και του ειπα οτι ειναι ελληνικο κινητο.μαλλον με δουλευει ε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 τουρκια μενει το ατομο που μου το εδωσε αυτο το κινητο ετσι λεει,και μαλιστα μου πε οτι ειναι βονταφον τουρκιας γιατι παραξενευτηκα και του ειπα οτι ειναι ελληνικο κινητο.μαλλον με δουλευει ε? Σαφως μπορει να μενει Τουρκια και να εχει αυτον τον αριθμο (roaming/περιαγωγη). Σαφως ο αριθμος ειναι ελληνικος, πιθανως cosmote. Σαφως μπορει λογω roaming να συνδεεται-χρησιμοποιει την vodafone Τουρκιας, εαν βρισκεται εκει. Σε καθε περιπτωση ομως, ο αριθμος ΔΕΝ ειναι απο vodafone Τουρκιας, αν τα 4 πρωτα ψηφια ειναι "0030" η "+30".
e_lena Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Επειδή έχω γνωστό που μένει Τουρκία, αντί για +30 θα σου έβγαζε σίγουρα +90 αν ήταν τούρκικο δίκτυο.
isay Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Επειδή έχω γνωστό που μένει Τουρκία, αντί για +30 θα σου έβγαζε σίγουρα +90 αν ήταν τούρκικο δίκτυο. Εννοείς οτι ο γνωστός σου έχει νουμερο τουρκικης εταιρείας, σωστά; Αν ταξιδέψω με τον cosmote αριθμό μου στην Τουρκία, τότε με roaming μπορώ να συνδεθώ σε τουρκικό δίκτυο (ακόμα και το vodafone τουρκίας) αλλά οτι κλήσεις κι αν κάνω (όσο είμαι στην Τουρκία) θα φαίνεται +30697...
e_lena Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ναι μιλάω για αριθμό από Τουρκικη εταιρεία και μόνο! Σίγουρα αν έχεις νούμερο από ελληνική εταιρεία θα βγάζει +30 όπου κι αν είσαι.
antonl Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ο αριθμός αυτός (θεωρητικά) μπορεί να υπάρχει σε κάθε χώρα του κόσμου σε κάποιον ντόπιο πάροχο τηλεφωνίας. Απλά το πρόθεμα θα ναι διαφορετικό όπως ειπώθηκε. Αν δεν κάνω λάθος, θα πρεπε να ξεκινάει από +905
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Επειδή έχω γνωστό που μένει Τουρκία, αντί για +30 θα σου έβγαζε σίγουρα +90 αν ήταν τούρκικο δίκτυο. Επειδή βρίσκομαι στη Τουρκία για πες σε ποιά πόλη είναι ο γνωστός σου. τα ψηφία 5-8 είναι "180" ?
e_lena Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Είναι από Antalya και νομίζω τελευταία έχει πάει Κωνσταντινούπολη. Αυτό για τα ψηφία που λες δεν το κατάλαβα.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Είναι από Antalya και νομίζω τελευταία έχει πάει Κωνσταντινούπολη. Αυτό για τα ψηφία που λες δεν το κατάλαβα. λάθος, η ερώτηση απευθύνονταν στο topic starter. πάντως με λίογο VOIP όλα γίνονται. Εμένα μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο στη Τουρκία με 210.... για τα ψηφία ρωτάω τα ψηφία 5 εώς 7 του κινητού ... είναι 697-180--- ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα