pavleas2112 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Χαιρετω την παρεα. Θελω να αγορασω ενα ψυγειο με κατω καταψυξη 70cm πλατος και 2 μετρα υψος και μια κουζινα με κεραμικη εστια εντοιχισμενη. Εχετε να προτεινετε καμια μαρκα αξιοπιστη? ευχαριστω προκαταβολικα
pavleas2112 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μεχρι 800 για ψυγειο και 600 για κουζινα περιπου. Ισως και λιγο παραπανω
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Λοιπον απο μαρκες που θα σου προτεινα να κοιταξεις ειναι οι ακολουθες: Για κουζινες:Bosch-Miele-Pitsos-Siemens-AEG-Neff-Teka Για κουζινες ξερω οτι οι Miele ειναι απο τις καλυτερες αλλα ταυτοχρονα ειναι και αρκετα ακριβες. Ψαχνω κι εγω για κουζινα αλλα μεχρι στιγμης δεν κατεληξα καπου. Για ψυγεια:Bosch-Liebherr-Miele-Pitsos-Siemens Aπο τις μαρκες που ανεφερα για τα ψυγεια εγω πηρα ενα Bosch και συγκεκριμενα αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/339133/Bosch-KGN49SB30.html.Το ειχα παρει 1200. Πριν το παρω ημουνα κι εγω σ'ενα budget 800-900 ευρω.Αλλα επειδη ψυγειο παιρνεις μια φορα στα ποσα χρονια.....εκανα λιγο περισσοτερη οικονομια και πηρα οτι καλυτερο μπορουσα.Επιπλεον στη Bosch μπορεις με 89 ευρω να κανεις επεκταση εγγυησης για αλλα 3 χρονια(δεν την εκανα ακομα αλλα θα το κανω πριν περασουν 2 χρονια).Ακομα ειναι και ενεργειακης κλασης Α++. Σου εφερα ενα παραδειγμα τι εκανα εγω και τι τελικα πηρα. Εννοειται πως με τα χρηματα που διαθετεις παιρνεις κατι πολυ καλο. Κοιτα λιγο κι εδω [max]=200&custom_range[136][min]=200&custom_range[137][max]=70&custom_range[137][min]=70"]http://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/m/45_191_103_92_79/Bosch_or_Liebherr_or_Miele_or_Pitsos_or_Siemens/f/6539/%CE%9A%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82.html?custom_range[136][max]=200&custom_range[136][min]=200&custom_range[137][max]=70&custom_range[137][min]=70 ειναι στις διαστασεις που θες.
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Διευκρίνιση: Liebherr & Miele = ένα και το αυτό. Τα ψυγεία της δεύτερης κατασκευάζονται από την πρώτη και οι μοναδικές διαφορές τους, έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες στην εμφάνιση. Αν προτιμήσεις Liebherr θα σου έρθει λίγο πιο οικονομικό (όχι ότι θα σου φανεί τόσο πολύ μέσα στη συνολική δαπάνη, απλά πληροφοριακά το λέω).
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Διευκρίνιση: Liebherr & Miele = ένα και το αυτό. Τα ψυγεία της δεύτερης κατασκευάζονται από την πρώτη και οι μοναδικές διαφορές τους, έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες στην εμφάνιση. Αν δεν κανω λαθος το ιδιο πρεπει να ισχυει σε Bosch-Siemens.
Toufas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η μητερα μου θελει ψυγειο για το σπιτι. Το τωρινο ειναι 1.68x60x60, και το εχουμε 23 χρονια. Καποια προταση?
michalisv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η μητερα μου θελει ψυγειο για το σπιτι. Το τωρινο ειναι 1.68x60x60, και το εχουμε 23 χρονια. Καποια προταση? 3 χρόνια ψυγείο και 5 χρόνια πλυντήριο ρούχων lg στο σπίτι δεν έχουν πάθει τίποτα.Δες κάποιο lg φθηνά,αξιόπιστα και με ωραίο design.
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ψυγείο siemens απο μένα. Στις διαστάσεις που θες πριν λίγες μέρες με τα ίδια κριτήρια αγόρασα αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SIEMENS-KG39NXI30,99452,397717,655489.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 4+ χρόνια lg ψυγείο(πάνω κάτω στις διαστάσεις που λες) παραπονο δεν έχουμε. Σε αυτο βασιστηκαμε και πήραμε τωρα και πλυντήριο lg.
ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για κουζίνα παίδες τι προτείνετε; Ισχύουν ακόμα Bosch-Miele-Pitsos-Siemens-AEG-Neff-Teka ως καλές μάρκες; Επίσης αξίζει επαγωγική εστία;
palawiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Από AEG πήραμε πριν 4 χρόνια με περίπου 1200 ευρώ είναι αψογότατη.Μας την σύστησε ο πωλητής στο Saturn λέγοντάς μας ότι οι siemens και Bosch κατασκευάζονται στην μισοφεγγαρία και σας προτείνω aeg που ήταν γερμανικής κατασκευής.Τελικά δεν είχε άδικο.Βγήκε πολύ καλή,χωρίς να γνωρίζουμε τι παίζει με τις άλλες. Για επαγωγικές εστίες θέλεις κατσαρολικά με μαγνητική βάση,αλλιώς δεν λειτουργεί.Και αυτό είναι μεγάλο μείον.
sargus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Όπως σου τα είπαν οι από πάνω. Επίσης ρίξε μια ματιά στα lg και samsung. Εγώ είμαι φαν των γερμανικών προιόντων (αξιοπιστία, αντοχή στο χρόνο και έτσι) αλλά τολμώ σιγά σιγά και παίρνω κορεάτικα και με έχουν βγάλει μέχρι τώρα ασπροπρόσωπο σε λιγότερα λεφτά και με πιο πολλά κόλπα πάνω. Συγκεκριμένα έχω ένα φτηνό πλυντήριο samsung (290 Ευρώ) 4+ χρόνια και φυσικά είναι όπως την 1η μέρα και ένα ακριβό ψυγείο samsung (1250 ευρώ περίπου) 3,5 χρόνια και είμαι κατενθουσιασμένος. Τα ίδια μπορώ να πω και για τις τηλεοράσεις μου (LG και Samsung). Όλες οι άλλες συσκευές του σπιτιού είναι πανάκριβα neff & miele. Και από αυτά είμαι ικανοποιημένος εκτός από τον εντοιχισμένο φούρνο μικροκυμάτων (neff) που κάηκε (λόγω πτώσης/ανόδου τάσης) η πλακέτα στα 2,5 χρόνια και πλήρωσα 120 Ευρώ να το φτιάξω. Εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα επαγωγικές εστίες (μεγάλο κέρδος σε απώλειες θερμότητας + ότι δεν πρόκειται να καείς εσύ ή κάποιο πιτσιρίκι που είναι επίφοβα). Δεν πήρα τότε γιατί λυπόμουν τις κατσαρόλες μας (εκ των υστέρων πρόσεξα ότι μόνο ένα μικρό κατσαρολάκι 30 χρονών δεν έκανε και θα χρειαζόταν αντικατάσταση) και ψιλοφοβόμουν (σαν αμόρφωτος χωριάτης) τι παίζει με τα πεδία και αν έχουν κάποια επίδραση πάνω μας κτλ.
ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προορίζεται για νέο σπίτι και δεν υπάρχουν κατσαρολικά γενικά απολύτως τίποτα ούτε κουζίνα ... Λένε πως χρειάζονται διαστάσεις. Ειναι δεσμευτικές οι διαστάσεις; Δηλαδή σε 10+ χρονια θα υπάρχει πρόβλημα να βρω κατι να ταιριάζει αν χαλάσει; Οπότε ισως αξίζει για επαγωγική τότε .(δεν εχω καταλάβει πως δουλευουν ακόμα αλλα οκ )
sargus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τι διαστάσεις; Εαν εννοείς τις συσκευές, αυτές είναι στάνταρ. Οι κουζίνες είναι σχεδόν πάντα 60 εκατοστά και τα ψυγεία συνήθως παίζουν στα 70 αλλά έχει και 60 και 80 και μεγαλύτερα (στυλ ντουλάπας). Αλλά γενικά τα περισσότερα και η μεγαλύτερη ποικιλία είναι τα 70άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα