Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιας κλάσης gamers αξιοποιούν τη δύναμη των οθονών Η/Υ τεχνολογίας IPS της LG


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η LG Electronics, ανακοινώνει τη χορηγία της κορυφαίας Gaming Ομάδας Incredible Miracle (IM) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Starcraft II (Global Starcraft II League – GSL).

 

Στην Ομάδα Ιncredible Miracle συμμετέχουν ορισμένοι από τους καλύτερους gamers του GSL παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Jong-hyun Jung (Starcraft II ID: IMMvp) και Jae-duk Im (Starcraft II ID: IMNes Tea). Ειδικότερα, ο Jung σημείωσε πέρυσι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ από οποιονδήποτε άλλο gamer στο GSL, πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες σε τουρνουά, όπως μεταξύ άλλων στα BlizzCon Invitational, Sony Ericsson GSL (Ιανουάριος), MLG Anaheim και Pepsi GSL. Τις αναμετρήσεις του GSL παρακολουθούν σε τακτική βάση περισσότεροι από διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι, και κατά μέσο όρο, περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια θεατές κάθε μέρα, οι οποίοι συντονίζονται προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μεγάλα τουρνουά σχεδόν σε κάθε χώρα ανά τον κόσμο.

 

Στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοβουλίας της LG για τη στήριξη της κοινότητας του gaming, η εταιρεία θα προσφέρει στους επαγγελματίες gamers οθόνες Η/Υ τεχνολογίας IPS, για να τις χρησιμοποιήσουν κατά την προπόνησή τους, παρέχοντας έτσι μία πιο άνετη εμπειρία θέασης. Η μείωση της καταπόνησης της όρασης αποτελεί παράγοντα κλειδί για τους gamers, ειδικά για εκείνους που ασχολούνται με Role-Playing Games (RPGs) για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη διοργάνωση μίας σειράς εκδηλώσεων που θα προσφέρουν στους φίλους των video games την ευκαιρία να συναντηθούν με την Ομάδα IM και να αναμετρηθούν σε ειδικά ματς, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο δημοφιλών Συνεδρίων Gaming.

 

«Κατά την προπόνηση, οι επαγγελματίες gamers εστιάζουν στην οθόνη του Η/Υ για πολλές ώρες κάθε ημέρα», σχολίασε ο Jong-hyun Jung, ο “σταρ” της Ομάδας IM. «Οι οθόνες Η/Υ IPS διαθέτουν κορυφαία απεικόνιση χρωμάτων και οι δυνατότητες επεξεργασίας της εικόνας είναι ιδανικές για παιχνίδια RPG. Η τεχνολογία IPS της LG, εξαλείφει επίσης το φαινόμενο της θολούρας που προκύπτει από την απότομη κίνηση στα video games. Έτσι, καταπονείται λιγότερο η όρασή μου, ακόμη κι όταν κάθομαι μπροστά στην οθόνη για πολλές ώρες».

 

LG_INCREDIBLE%20MIRACLE%20SPONSORSHIP.jpg

 

Η LG έχει ήδη αποκτήσει ισχυρή φήμη για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα και την πρόοδο που καταγράφει στις οθόνες. Η εταιρεία έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για την τεχνολογία 3D και τα οφέλη των οθονών IPS, τα οποία έχουν διακριθεί σε πλήθος συνεδρίων και φεστιβάλ gaming, όπως το LG CINEMA 3D Global Game Festival που διοργανώθηκε πέρυσι σε περισσότερες από 20 χώρες.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία συνεργασίας με την Ομάδα IM. Για εμάς, αποτελεί μία εξαιρετική αφορμή για να αλληλεπιδράσουμε με τα μέλη της gaming κοινότητας», δήλωσε ο κ. J.J. Lee, Executive Vice President και Επικεφαλής του IT Business Unit της LG Home Entertainment Company. «Οι οθόνες Η/Υ IPS είναι απλά εκπληκτικές για gaming, δεδομένου ότι δεν έχουν τους περιορισμούς στην απεικόνιση των χρωμάτων και τη γωνία θέασης, που υπάρχουν σε ορισμένα monitors τεχνολογίας TN (twisted nematic)».

 

Η LG σχεδιάζει σημαντικές επενδύσεις στην αγορά των οθονών Η/Υ μέσα στο 2012, παρουσιάζοντας μία ανταγωνιστική γκάμα IPS monitors, που παρέχουν στους καταναλωτές την πιο συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η σειρά οθονών Η/Υ LG IPS4 αναμένεται στην αγορά στα μέσα Ιουνίου, ενώ σύντομα η σειρά θα εμπλουτιστεί με νέες οθόνες Η/Υ 3D IPS και Personal TVs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...