Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδες,μπαινω στο θεμα σημερα κερδισα 2 εισιτήρια για Ελλαδα τσεχια 2 ατομα με επιστροφη και 2 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχειο με διατροφη αλλα επειδη δεν εχω χρονο θα τα πουλησω ...

αλλα δεν ξερω ποσο να τα βαλω.. θελω να τα δωσω στο 60% της κανονικης τιμης αλλα δεν ξερω ποσο ειναι ..ενας φιλος μου ειπε οτι κανουν Fixed1000ευρω . ισχυει κατι τετοιο?

δεν το εβαλα εδω Link ..γιατι απο οτι γραφει ειναι μονο για Τιμές μεταχειρισμένου hardware

ευχαριστω εκ των προτέρων

Επεξ/σία από karubas13
Δημοσ.

δεν θα δωθουν τα εισιτήρια αλλα τα δελτια που κερδιζουν ετσι ωστε να μπορει ο αγοραστης να βαλει το ονομα του

Δημοσ.

Φιλε μου ενδιαφερομαι και εγω. Ειμαι αθηνα. Αν θελεις γραψε μας κ ημερομηνιες (αν εξναι φιξαρισμενες) δε θα με χαλαγε ενα διημερακι (ακομα) στην ομορφη πραγα

Αν δεν τα εδωσες στειλε μ πμ να κανονιστουμε

Δημοσ.
Θα είμαι και εγω εκεί :-) όποιος τα πάρει ας στείλει ενα πμ!

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

Πω πω.... οτι ναˊναι είμαι. Κατάλαβα ελλάδα -τσεχια για το ευρο 2012.

Λέω και γω, θα δω κάνα πατριώτη να τον κεράσω καμιά βότκα. :-D

Ακυρο το πμ. Καλό ταξίδι όποιος τα τσεπωσει :-)

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

Δημοσ.

Χαχα...τί 1000 Ευρώ ρε φίλε;;; Πλάκα κάνεις;;; Ποιος το είπε αυτό; 500 ευρώ είναι το εισιτήριο με το αεροπλάνο με επιστροφή και άλλα 300 περίπου για 5 βραδιές σε καλό ξενοδοχείο. Μιλάμε για 800 Ευρώ το όλο κόστος...Αν θες να το πουλήσεις όμως, δώστο γύρω στο 75%, περίπου 550-600 Ευρώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα καλά, αντί να πας εκεί να δεις τις Τσέχες και να εξελιχθείς από karubas13 σε karubalos23 (πόντους, if you know what i mean), θα τα πουλήσεις?

Δημοσ.

Χαχα...τί 1000 Ευρώ ρε φίλε;;; Πλάκα κάνεις;;; Ποιος το είπε αυτό; 500 ευρώ είναι το εισιτήριο με το αεροπλάνο με επιστροφή και άλλα 300 περίπου για 5 βραδιές σε καλό ξενοδοχείο. Μιλάμε για 800 Ευρώ το όλο κόστος...Αν θες να το πουλήσεις όμως, δώστο γύρω στο 75%, περίπου 550-600 Ευρώ.

εισαι ο πρωτος που απανταει επι της ουσιας στο θεμα :-D ,

εγω το ειπα απο την αρχη οτι δεν ξερω ποσο ποσο κοστιζουν για αυτο και ανοιξα αυτο το τοπικ

και τα 550-600 Ευρω που γραφεις δυσκολα θα τα παρω γιαυτο και τα εβαλα ενα 400αρι που ειναι οκ πιστευω

τεσπα

το θεμα μπορει να κλειδωσει γιατι μοιαζει με αγγελια και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...