Γιαννης21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και μπήκα για να μου πει όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω για να παω στον καναδα για σπουδες κε να μεινω μονιμα εκει?? Ειμαι 16 χρονων οπως ειπα και επειδή η κατάσταση στην χωρα μας δεν παλεύεται, και επειδη ηθελα απο μικρος να παω σε καπια αλλη χωρα να μεινω και κυριως να σπουδασω..Το ξερω οτι ειναι λιγο παραλογα αυτα που λεω αλλα ρε παιδια αυτη ειναι η πραγματικοτητα..Δουλειες δεν υπαρχουν..Η μανα μου επερνε μισθο 1000 ευρωω. και τωρα περνει 500..και το ξερω πως δεν ειναι η μονη, και υπάρχουν και χειρότερα.. τα εχω δει με τα ματια μου.. Πυστευω πως καλα εχω κανει και το εχω βαλει στοχο να φυγω..Θελω η Καναδα ή Αυστραλλια..(Στο Καναδα εχω και τους θειους μου.) Γιαυτο και θελω περισσοτερο Καναδα! Σας παρακαλώ οποιος ξερει τι πρέπει να κανω για να παω για σπουδες και να μεινω και μονιμα.. Έστω ενα σιτε με πληροφοριες! Ισως ειμαι μικρος για να ρωταω τετοια απο τωρα μεχρι τις σπουδες! απλά απο περιεργια θα ήθελα να ξέρω! εχω κάνει καλά και το έχω βάλει στοχο??
KNoverGP Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 it depends. Αν όντως το έχεις αποφασίσει ότι θα φύγεις τότε ναι κάνει καλά αν όχι σκέψου το πάρα πολύ! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε προμηθεύσω με πληροφορίες παρά να σου ευχηθώ μόνο καλή τύχη ότι απόφαση και αν πάρεις. Η μετανάστευση είναι δύσκολη
Γιαννης21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το εχω σκεφτει αρκετα καλα και θα το σκεφτομαι για τα επομενα 2 χρονια.. αν και εχω παρει την αποφαση μου! σε φχαριστω παντως!!
KNoverGP Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλή δύναμη φίλε μου και καλή αντάμωση γιατί στο εξωτερικό μας βλέπω όλους
Γιαννης21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Είδη έχουν ξεκινήσει και φεύγουν!! 2 φίλοι μου την κάνανε για Αυστραλία.!!
KNoverGP Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 και εμένα κάτι γνωστοί μου , τι να κάνουνε εδώ εκεί αν πάνε μπαίνουν κατευθείαν ταμείο ανεργίας με 1500 ευρώ ++ επειδή ο ένας εκ των 2 έχει και την Αυστραλιανή υπηκοότητα
athlios Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ' date=' τι να κάνουνε εδώ εκεί αν πάνε μπαίνουν κατευθείαν ταμείο ανεργίας με 1500 ευρώ ++ [/quote'] Έτσι μπράβο. Πάμε γερά.
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μλκ άθλιε ψήσου να πάμε!Και σε καμια δεκαετία να μου το θυμηθείς ε; Γουί έϊτ δεμ τουγκέδερ...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και μπήκα για να μου πει όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω για να παω στον καναδα για σπουδες κε να μεινω μονιμα εκει?? Ειμαι 16 χρονων οπως ειπα και επειδή η κατάσταση στην χωρα μας δεν παλεύεται, και επειδη ηθελα απο μικρος να παω σε καπια αλλη χωρα να μεινω και κυριως να σπουδασω..Το ξερω οτι ειναι λιγο παραλογα αυτα που λεω αλλα ρε παιδια αυτη ειναι η πραγματικοτητα..Δουλειες δεν υπαρχουν..Η μανα μου επερνε μισθο 1000 ευρωω. και τωρα περνει 500..και το ξερω πως δεν ειναι η μονη, και υπάρχουν και χειρότερα.. τα εχω δει με τα ματια μου.. Πυστευω πως καλα εχω κανει και το εχω βαλει στοχο να φυγω..Θελω η Καναδα ή Αυστραλλια..(Στο Καναδα εχω και τους θειους μου.) Γιαυτο και θελω περισσοτερο Καναδα! Σας παρακαλώ οποιος ξερει τι πρέπει να κανω για να παω για σπουδες και να μεινω και μονιμα.. Έστω ενα σιτε με πληροφοριες! Ισως ειμαι μικρος για να ρωταω τετοια απο τωρα μεχρι τις σπουδες! απλά απο περιεργια θα ήθελα να ξέρω! εχω κάνει καλά και το έχω βάλει στοχο?? Να ρωτήσεις τους θείους σου.
hammerd Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 https://www.migrationexpert.ca/immigration_canada/?fid=100036&utm_term=%2Bsteps%20%2Bimmigration%20%2Bto%20%2Bcanada&creative=10985238670&network=0&pl=&adgroup=1190981230&match=b&gclid=CLrVx6Snm7ACFUdItAod430cWA για ξεκινα απο δω...φαινεται οργανωμενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα