Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα κοινοτητα,

εχω μια απορια που με καει, φετος διαλεξα να παω γενικο λυκειο και οχι επαλ,(που του χρονου σιγουρα απαλ θα παω) και θελω να την μοιραστω μαζι σας.Πως μενω στην 1η λυκειου?

εχω διαβασει πολλα αλλα καποιος που να ξερει σιγουρα υπαρχει?

στο πρωτο τριμηνο εβγαλα Μ.Ο 14 και στο δευτερο ( δεν μας δινουν τους βαθμους πριν τις εξετασεις)υπολογιζω ενα 13.

μενω?

θα δωσω ας πουμε και ενα παραδειγμα με μαθηματα.

χημεια στο 1ο εχω 13, στο δευτερο υπολογιζω παλι 12-13 και εξετασεις εγραψα ενα 4-5(δεν εχω ιδεα πραγματικα) περναω?

ευχαριστω εκ τον προτερων.

ας απαντησει καποιος :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω παλικαρια, αλλα θελω εαν γινετε να μου πειτε και τον τροπο δλδ τι προιποθεσεις υπαρχουν και αν γινετε και ενα παραδειγμα :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάνε ρώτα στο σχολειό

ναι ο καθενας μου λεει διαφορετικα και η διευθηντρια μας μου λεει απλα κατσε και διαβασε αν και τους εχω ρτωτησει πραγματικα ολους 2-3 φορες.

οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου πει παιδια εχω ψηχοπλακωθει.

Δημοσ.

Εγώ απ ότι ξέρω, για να μείνεις από μάθημα στο λύκειο πρέπει να έχεις γενικό μέσο όρο κάτω από 9,7. Ή κάτι τέτοιο. Γι αυτό και ένας καθηγητής που είχα στη χημεία και έκοβε όλα τα παιδιά της θεωρητικής επειδή δεν άνοιγαν βιβλίο, τους έλεγε "μην ανησυχείτε, θα περάσετε από τα θρησκευτικά" :blink: .

Δημοσ.

ναι ο καθενας μου λεει διαφορετικα και η διευθηντρια μας μου λεει απλα κατσε και διαβασε αν και τους εχω ρτωτησει πραγματικα ολους 2-3 φορες.

οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου πει παιδια εχω ψηχοπλακωθει.

Για να περάσεις πρέπει να βγάλεις μέσο όρο πάνω από 9,5. Νομίζω.

Δες και αυτό.

"μην ανησυχείτε, θα περάσετε από τα θρησκευτικά"

Μπα, δεν ισχύει πλέον αυτό. Θρησκευτικά φέτος είχα 12 στο πρώτο και 11 στο δεύτερο. Να έχω κατεύθυνση 19ρια και γενικής θρησκευτικά 11. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

καποιος δασκαλος ρε μαγκες να ξερει να μου απντησει? αμα δεν περναω το 9,5 ας πουμε στην χημεια θα μου δωσουν ποντους αλλα μαθηματα(αγγλικα θρησυτικα κλπ) η οχι?..

Επισκέπτης
Δημοσ.

θελει πραγματικη προσπαθεια να βγαλεις κατω απο 9.5 μεσο ορο.

μηπως ξερεις πως δουλευει? πραξεις θελω ρε παιδια για να υπολογισω, αυτο οτι θελει πολυ προσπαθεια για ναμεινεις το λενε ολοι αλλα δεν εχω καταλαβει, αλλου διαβαζω οτι μετραει καθε μαθημα ξεχωριστα και αλλου οτι μετραει ο Μ.Ο αλλοι λενε οτι αν δεν περνας ενα μαθημα περνεις βαθμους απο αλλα μαθηματα (αγγλικα κλπ) οποιος ξερει κατι πιο συγεκριμενω ας μου απαντησει.

Δημοσ.

Εγώ είχα μείνει στην πρώτη λυκείου μεταξεταστέος σε 8 μαθήματα...σε αυτά τα 8 μαθήματα ο μέσος όρος των δύο τετραμήνων και των γραπτών εξετάσεων στο τέλος ήταν κάτω από 9,5. Οπότε άμα σε κάποιο μάθημα έχεις μέσο όρο τετραμήνων + γραπτά τότε το δίνεις τον Σεπτέμβριο. Για την ιστορία τα πέρασα όλα τον Σεπτέμβρη

Δημοσ.

Για να μείνεις μετεξεταστέος Σεπτεμβρίου, πρεπει να εχεις Γενικο Βαθμο ολης της χρονιας+εξετασεις κατω απο 9.5 !

Αν εχεις κατω απο 9.5 Γενικο Βαθμο, δεινεις ολα τα μαθηματα που ειχες κατω απο 9.5 Μ.Ο(μεσο ορο) τον Σεπτεμβριο.

πχ1

Εστω οτι εχεις Γενικο Βαθμο 10.5, ομως εχεις 3 μαθηματα που ο μεσος ορος του καθε μαθηματος ειναι στο 9!

Περνας την ταξη γιατι ο Γενικος Βαθμος ειναι πανω απο 9.5!

πχ2

Εστω οτι εχεις Γενικο Βαθμο 9.3, αυτο συνεπαγεται οτι εχεις σε πολλα μαθηματα Μ.Ο κατω απο 9.5......εστω λοιπον οτι εχεις 7 μαθηματα με Μ.Ο κατω απο 9, ΤΟΤΕ

Μενεις μεταξεταστεος αφου ειχες Γενικο βαθμο κατω απο 9.5, και δινεις αυτα τα 7 μαθηματα που ειχες κατω απο 9.5!

Για αυτο οσοι μενουν στο λυκειο μεταξεταστεοι μενουν σε πολλα μαθηματα, και οχι σε 1,2,3 οπως στο γυμνασιο.

Και για αυτο ειναι τεραστιο κατορθωμα να καταφερεις να μεινεις μεταξεταστεος στο Λυκειο

Ο Μ.Ο καθε μαθηματος βγαινει ως εξης:

πχ Θρησκευτικα

α τριμηνο: 16, β τριμηνο: 20 .....Αρα προφορικος ειναι (16+20)/2 = 18

Εξετασεις Ιουνιου: 10

AΡΑ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ(Μ.0) ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ= (18+10)/2 = 14

Ο Γενικος βαθμος, προκιπτει απο το μεσος ορο, ολων των Μ.Ο των μαθηματων!

πχ

Γεν.Βαθμος = ( Μ.Ο φυσικης+Μ.Ο μαθηματικων+Μ.0 αγγλικων+Μ.0 λογοτεχνιας....+....+.....) / το συνολο των μαθηματων!

Δημοσ.

Για να μείνεις στο λύκειο φίλε μου πρέπει να κάνεις συμφωνία με τον διάολο σε κάλυψε ο από πάνω πλήρως πιστεύω , αλλά προσοχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...