Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αντί να μπαίνεις σε πολύπλοκες, μαθηματικές διαδικασίες για να επαληθεύσεις το αυτονόητο (ότι δεν μένεις στην ίδια τάξη από χαμηλή βαθμολογία), μπορείς να κάνεις το εξής απλό. 1) Ρωτάς από την Α' μέχρι την Γ' για να μάθεις ποιοι έμειναν στην ίδια τάξη 2) Μαθαίνεις ποιοι από αυτούς έμειναν λόγω πολλών απουσιών 3) Το αποτέλεσμα είναι η απάντησή σου ΥΓ. Στο λύκειο θυμόμουν υπήρχαν τα τετράμηνα ...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αντί να μπαίνεις σε πολύπλοκες, μαθηματικές διαδικασίες για να επαληθεύσεις το αυτονόητο (ότι δεν μένεις στην ίδια τάξη από χαμηλή βαθμολογία), μπορείς να κάνεις το εξής απλό. 1) Ρωτάς από την Α' μέχρι την Γ' για να μάθεις ποιοι έμειναν στην ίδια τάξη 2) Μαθαίνεις ποιοι από αυτούς έμειναν λόγω πολλών απουσιών 3) Το αποτέλεσμα είναι η απάντησή σου ΥΓ. Στο λύκειο θυμόμουν υπήρχαν τα τετράμηνα ... λες ε?
TwitterLover Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εεεμ. Και εγω α λυκείου πάω και πήραμε βαθμούς β τετραμήνου..!! Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη χαρίζουν βαθμούς και απουσίες! Δηλαδή και απο απουσίες να μείνεις στο τέλος θα στις σβήσουν.
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, Thelo ba peraso said: Εγω θελω να ρωτησω κατι εβγαλα μεσω ορο 10.2 αλλα ειχα σε 5 μαθηματα 7 αρχαια,γλωσσα,ιστορια,χημεια,φυσικη και φοβαμε γιατι η γονεις μου θα με σκοτοσουν αμα μεινω και ειμαι πρωτη λυκειου σε ολα τα υπολοιπα εχω απο 8 και 9 και πανω θελω μια απαντηση παιδια σας παρακαλω Στρωσου διαβασε, ξεκινωντας απο ορθογραφια πρωτης δημοτικου. 1 1 2
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Thelo ba peraso είπε Εγω θελω να ρωτησω κατι εβγαλα μεσω ορο 10.2 αλλα ειχα σε 5 μαθηματα 7 αρχαια,γλωσσα,ιστορια,χημεια,φυσικη και φοβαμε γιατι η γονεις μου θα με σκοτοσουν αμα μεινω και ειμαι πρωτη λυκειου σε ολα τα υπολοιπα εχω απο 8 και 9 και πανω θελω μια απαντηση παιδια σας παρακαλω Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Διαβάστε ρε παιδιά, αλλιώς τι πάτε στο λύκειο και χάνετε την ώρα σας. Πάτε σε κανα επαλ (όχι ότι δεν είναι λύκειο αλλά είναι πιο εύκολο απο το γενικό), σε κανα Ιεκ, σε ΟΑΕΔ. Θα πάρετε χαρτί τουλάχιστον και θα μπορείτε να κάνετε καμία δουλειά. Στο γενικό με απολυτήριο 10.5 και πανελλήνιες 3000 μόρια, δεν περνάς πουθενά και δεν θα έχεις κανένα χαρτί. Ή στρώσου και διάβασε, ή άλλαξε τις επιλογές σου. Δεν στο λέω για κακό, απλά είναι η αλήθεια. Τώρα με 7 σε 5 μαθήματα, δεν θα περάσεις αν δεν ανεβείς. Σε καμία περίπτωση. Και δεν έχει νόημα να περάσεις με αυτούς τους βαθμούς όπως σου είπα. Αν θες να κάνεις κάτι στην ζωή σου και δεν είσαι καλός (και "τρίκαλος" μην σου πω) σε κάτι εκτός σχολείου (μπάλα, χωρός, μουσική, μαγειρική, ηθοποιία), το διάβασμα είναι η μόνη λύση. Εκτός αν έχεις άπειρα λεφτά, ξέρω 'γω... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 3
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Thelo ba peraso είπε Εγω θελω να ρωτησω κατι εβγαλα μεσω ορο 10.2 αλλα ειχα σε 5 μαθηματα 7 αρχαια,γλωσσα,ιστορια,χημεια,φυσικη και φοβαμε γιατι η γονεις μου θα με σκοτοσουν αμα μεινω και ειμαι πρωτη λυκειου σε ολα τα υπολοιπα εχω απο 8 και 9 και πανω θελω μια απαντηση παιδια σας παρακαλω 1. Για την προαγωγή των μαθητών των Α ́ και Β ́ τάξεων Ημερησίου Γενικού Λυκείου και των Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου απαιτείται γενικός μέσος όρος τουλάχιστον εννέα και πέντε δέκατα (9,5), ο οποίος προκύπτει από τον Μ.Ο. των βαθμών ετήσιας επίδοσης του μαθητή όλων των γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων συμπεριλαμβανομένου και του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας, όπου αυτό διδάσκεται. πηγή: https://www.esos.gr/arthra/49482/me-ti-vathmo-proagontai-oi-mathites-sto-lykeio Ελπίζω να ξέρεις καμιά τέχνη ή να έχεις κανα σχέδιο αλλιώς σε λίγα χρόνια θα παρακάλας να σε είχαν σκοτώσει και θα λές ότι εμείς οι θείοι του ινσομνια κάτι ξέραμε.Αυτό μόνο. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Thelo ba peraso είπε Αν μόνο αυτό σου έμεινε, και τα υπόλοιπα σου φαίνονται περίπλοκα. Όχι, ευτυχώς δεν περνάς. 2 1
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, Thelo ba peraso said: Nα διαβασεις για να περασεις δεν ψηνεσαι παντως ε;
christopher0016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 κοιτά όσο και να μην σου αρέσει το διάβασμα σε λίγα χρονιά από τώρα , θα λες από μόνος σου πόσο ανόητος ήμουν που δεν διάβαζα όταν έπρεπε. και η μονή λύση για να περάσεις και να ανεβάσεις το μ.ο είναι μόνο το διάβασμα 1
Tragic! Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Διαβάστε ρε παιδιά, αλλιώς τι πάτε στο λύκειο και χάνετε την ώρα σας. Πάτε σε κανα επαλ (όχι ότι δεν είναι λύκειο αλλά είναι πιο εύκολο απο το γενικό), σε κανα Ιεκ, σε ΟΑΕΔ. Θα πάρετε χαρτί τουλάχιστον και θα μπορείτε να κάνετε καμία δουλειά. Στο γενικό με απολυτήριο 10.5 και πανελλήνιες 3000 μόρια, δεν περνάς πουθενά και δεν θα έχεις κανένα χαρτί. Θεωρητικά το ΕΠΑΛ είναι εξίσου δύσκολο! Γιατί αν δεν διαβάζεις στα Ειδικότητας δε περνάνε με αποτέλεσμα να έχεις μεν το απολυτήριο λυκείο αλλά όχι και το πτυχίο που σε καθορίζει βοηθό του επαγγέλματος που "θες" να ακολουθήσεις. Τώρα αν είσαι μπάμιας και έχεις σκοπό να πας όπου "σου είπανε" γιατί "τους περνάνε" παράτα το λύκειο και άμε να μάθεις καμιά τέχνη, γιατί άμα έχεις μαθεί να παίζεις τον κόσμο και δουλειά να βρείς εξ αιτίας του χαρτιού δε το κόβω να σε κρατάνε για πολύ. Αυθαίρετο συμπέρασμα μεν αλλά τα παραδείγματα είναι πολλά.-
nik0laus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Άνοιξες λογαριασμό στο insomnia για να μας ρωτήσεις αν θα περάσεις την Α' λυκείου .... Αν δεν τρολλάρεις , μία ώρα την ημέρα να διάβαζες αντί να χαζολογάς στο ίντερνετ θα είχες Μ.Ο. 14 1
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ρε παλικαρι μου αν δεν τα γουσταρεις τα γραμματα γιατι πηγες σε γενικο λυκειο; Πηγαινε σε ενα τεχνικο λυκειο (οπως και να τα λενε σημερα) ή σε κανα δημοσιο ΙΕΚ, να μαθεις καμια τεχνη, δεν ειναι ντροπη.
JohnTehGreek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Και όσο πλησιάζει ο καιρός των εξετάσεων θα μας τα ζαλίσουν. 29 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ρε παλικαρι μου αν δεν τα γουσταρεις τα γραμματα γιατι πηγες σε γενικο λυκειο; Πηγαινε σε ενα τεχνικο λυκειο (οπως και να τα λενε σημερα) ή σε κανα δημοσιο ΙΕΚ, να μαθεις καμια τεχνη, δεν ειναι ντροπη. Τα τελευταία χρόνια πας δεν πας ΓΕΛ δεν μένεις. Το έχουν κάνει απίστευτα γελοίο, μόνο αν προσπαθήσεις αρκετά για να μείνεις υπάρχει περίπτωση αλλά και πάλι παίζετε.
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Θα σου αφήσω γερό μπουρμπουαρ όταν θα μου σερβίρεις τον καφέ σε δέκα-δεκαπέντε χρόνια. Γινεσαι κακουλης. Ειδαμε και τους πτυχιουχους που μοιραζουν φυλλαδια και σερβιρουν καφε.. Παντως μην κανει κανεις καμια αναφορα,θα σας φαω! ΥΓ οταν ειδα το thelo ba peraso κατι λυγισε μεσα μου.. Μόλις τώρα, JohnTehGreek είπε αλλά και πάλι παίζετε Τι παιζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις