mavrospete Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ειχα φαει μια φορα σε ενα ασιατικο, μια σουπα με ενα κουταλακι που ηταν για σουπα. Δηλαδη ηταν σαν κουταλα για σουπα αλλα σε μεγεθος μικρου κουταλιου. Ξερετε αν εχουν ειδικη ονομασια?
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μία πήλινη χαζομαρίτσα δεν λες, πολύ μικρή για κουτάλα και ταυτόχρονα αρκετά μεγάλη για κουτάλι της σούπας;
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ειχα φαει μια φορα σε ενα ασιατικο, μια σουπα με ενα κουταλακι που ηταν για σουπα. Δηλαδη ηταν σαν κουταλα για σουπα αλλα σε μεγεθος μικρου κουταλιου. Ξερετε αν εχουν ειδικη ονομασια? Και αν έχουν λογικά θα είναι στα κινέζικα/ιαπωνικά/ται κλπ οπότε έχεις δύο επιλογές 1. Το λες "αυτό_το_κουταλάκι_που__έχουν_στα_ασιάτικα_και_που_είναι_σαν_κουτάλα_για_σούπα_αλλά_σε_μέγεθος_μικρού_κουταλιού" 2. Κουβαλάς πάντα μαζί σου ένα, το δείχνεις και λες ένα τέτοιο
ennoeitai Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παιδιά γιατί να μην του βγάλουμε ένα ελληνικό όνομα τώρα; Εγώ λέω να το βγάλουμε "τσατσοβαβανάκι". Συμφωνείτε;
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παιδιά γιατί να μην του βγάλουμε ένα ελληνικό όνομα τώρα; Εγώ λέω να το βγάλουμε "τσατσοβαβανάκι". Συμφωνείτε; http://lmgtfy.com/?q=%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Είναι "ελεύθερο" αν και μου ακούγεται σαν βανάκι 3/8''
ennoeitai Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω ότι έχουν όνομα. Δες αυτά πάντως. Μα αληθεύει ότι οι Κινέζοι μ'αυτά και τρώνε και βάζουν τα παπούτσια τους; http://lmgtfy.com/?q=%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Είναι "ελεύθερο" αν και μου ακούγεται σαν βανάκι 3/8'' Θα μπορούσαμε να το κάνουμε "τσατσοβαναβάρι-ον" ίσως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα