Προς το περιεχόμενο

pdf to word

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες προσπαθω να κανω copy-paste ενα εγγραφο απο pdf se word.Προσπαθησα να το κανω μετατροπη αλλα μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο.οταν κανω επικολληση στο word μου βγαζει καποιουσ κινέζικους χαρακτηρες.Δουλευω στο word 2007 και δεν μπορω να βρω καποια λυση.Μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω μετατροπη αλλα μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο.

Μηπως ειναι ???? Τα εχω δοκιμασει και τα δυο μια χαρα αλλα δεν θυμαμαι αν εχουν περιορισμους στις σελιδες.

Δημοσ.

Μηπως ειναι ???? Τα εχω δοκιμασει και τα δυο μια χαρα αλλα δεν θυμαμαι αν εχουν περιορισμους στις σελιδες.

Μπορει να ειναι,αλλα νομιζω οτι δεν με εμποδιζει αυτο να αντιγραψω τα περιοχομενα του.Αυτο ειναι το προβλημα μου..αν ξερει καποιος πως μπορω να διαβασω τουσ κινεζικους χαρακτηρες θα με βοηθουσε πολυ!

Μπορει να ειναι,αλλα νομιζω οτι δεν με εμποδιζει αυτο να αντιγραψω τα περιοχομενα του.Αυτο ειναι το προβλημα μου..αν ξερει καποιος πως μπορω να διαβασω τουσ κινεζικους χαρακτηρες θα με βοηθουσε πολυ!

Αυτο ειναι το αρχειο.Αν ξερει καποιος τι μπορει να φταει ασ μου πει..

smart card.pdf

Δημοσ.

Αυτο ειναι το αρχειο.Αν ξερει καποιος τι μπορει να φταει ασ μου πει..

τα ..κινεζικα ειναι στο αρχειο word ?

μηπως ειναι σε νεοτερη εκδοση γραμμενο απο αυτη που εχεις εγκαταστησει στο pc σου ?

Δημοσ.

τα ..κινεζικα ειναι στο αρχειο word ?

Αν δοκιμασεις να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στο word τα δειχνει κινεζικα..εμενα με ενδιαφερει το word

Δημοσ.

Αν δοκιμασεις να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στο word τα δειχνει κινεζικα..εμενα με ενδιαφερει το word

Το μετετρεψα σε word με την on line εκδοση και εχει κινεζικα ...Ισως δεν υποστριζει ελληνικα που εχει το pdf σου

Καπου ειχα μια pro εκδοση αλλα την ψαχνω

Δημοσ.

16SELIDO_1.doc

ελπιζω να σε βοηθησα

το abbyy fine reader εκανε αυτη τη δουλεια.Δεν εχω δει αν εχει κενα κλπ η ελλειψεις..

Φυσικα και βοηθησες..σε ευχαριστω πολυ και κατεβαζω και εγω το προγραμμα που ειπες..θα με βοηθησει και αλλου πιστευω..να σαι καλα φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...