Giorgos09 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εχω ενα εσωτερικο σκληρο caviar black που τον χρησιμοποιω ως εξωτερικο με καλωδιο. Οταν αντιγραφω αρχεια ~500mb στο τελος της μεταφορας κολλαει για ~10 δευτερολεπτα και μετα μεταφερει το αρχειο. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Το HDD sentinel δε βγαζει προβλημα.
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πολλές φορές αντιγράφοντας αρχεία σε usb συσκευή, βλέπω στην αρχή να γράφει κάτι εξωπραγματικές ταχύτητες το popup των Windows. Φτάνει η progress bar στο 100% αλλά η αντιγραφή συνεχίζεται. Αν μιλάς γι αυτό, ναι δεν είναι κάτι που δείχνει ότι ο δίσκος/usb stick έχει πρόβλημα.
Giorgos09 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πολλές φορές αντιγράφοντας αρχεία σε usb συσκευή, βλέπω στην αρχή να γράφει κάτι εξωπραγματικές ταχύτητες το popup των Windows. Φτάνει η progress bar στο 100% αλλά η αντιγραφή συνεχίζεται. Αν μιλάς γι αυτό, ναι δεν είναι κάτι που δείχνει ότι ο δίσκος/usb stick έχει πρόβλημα. Σε sd cards η αντιγραφη γινεται πολυ πιο γρηγορα οταν φτασει στο 100%. Στον δισκο ομως αν πχ θελω να μεταφερω 10 αρχεια των 500mb μαζι οταν ολοκληρωθει η μεταφορα ενος αρχειου σταματαει για 10 second και μετα συνεχιζει στο επομενο. Οταν κανω μεταφορα απο τον εξωτερικο στον εσωτερικο που ειναι scorpio black δε σταματαει σχεδον καθολου.
accipio Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να κάνεις μεταφορές αρχείων με ένα πρόγραμμα όπως το TeraCopy ή FastCopy και δες αν έχεις καθυστέρηση. Αν όχι, θα πει πως φταίει το Copy/Paste των Windows. Εγώ πλέον μόνο αυτά χρησιμιοποιώ σε αντιγραφές/μεταφορές αρχείων.
Giorgos09 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να κάνεις μεταφορές αρχείων με ένα πρόγραμμα όπως το TeraCopy ή FastCopy και δες αν έχεις καθυστέρηση. Αν όχι, θα πει πως φταίει το Copy/Paste των Windows. Εγώ πλέον μόνο αυτά χρησιμιοποιώ σε αντιγραφές/μεταφορές αρχείων. Δοκιμασα με το fastcopy. Διαφορα στην ταχυτητα δεν ειδα αλλα στο τελος της μεταφορας το αρχειο μεταφερθηκε αμεσα. Αρα φταιν τα windows.
dinan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γεια σας εχω ενα λαπ τοπ toshiba και θέλω να περασω τραγουδια από το λαπ τοπ στο iphone moy(4).πως θα το κάνω?
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γεια σας εχω ενα λαπ τοπ toshiba και θέλω να περασω τραγουδια από το λαπ τοπ στο iphone moy(4).πως θα το κάνω? Θες καλώδιο σύνδεσης του αϊφονιού (προφανώς υπάρχει στο κουτί του, μαζί με ό,τι άλλο παρελκόμενο) προς (λογικά) κάποια USB θύρα του τοπιού - όπως επίσης θες κάποιο πρόγραμμα (προφανώς υπάρχει σε δισκάκι, επίσης στο προαναφερθέν κουτί) το οποίο αφού το εγκαταστήσεις στο τόπι, θα αναγνωρίζει το φόνι, και μέσα από αυτό θα μπορείς να διαχειριστείς είτε τα αρχεία του τοπιού, είτε τα αρχεία του φονιού (δηλαδή να κάνεις εκατέρωθεν μεταφορές τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα