Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως πηρα μια 16αρα για να με βοηθησει

αλλα γενικα οσα ΤΒ ειναι στο pc βοηθανε την μνημη μου...

Δημοσ.

εγω έχω περίεργη μνήμη , οτι θέλω να το θυμάμαι γιατι ειναι σημαντικό το θυμάμαι ακόμα και μετά απο χρόνια (πχ κωδικούς , τηλέφωνα κλπ) οτι ειναι δευτερευούσης σημασίας ή δεν με ενδιαφέρει και πολυ το ξεχνάω ακόμα και μετά απο λίγες ημερες.

εσυ Ανδρέα θυμάσαι ?

Δημοσ.

Αν κάτι με ενδιαφέρει το θυμάμαι από έξω.Π.χ.διαβάσω ένα κείμενο και με ενδιαφέρει ομώς μπορεί να το διαβάσω μόνο μια φορά και να το θυμάμαι για διαγώνισμα π.χ.

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω πως θα δεις αν εχεις καλη μνημη αλλα μπορεις να εξασκεις το μυαλο σου με σουντοκου κτλ

Δημοσ.

δεν ξερω πως θα δεις αν εχεις καλη μνημη αλλα μπορεις να εξασκεις το μυαλο σου με σουντοκου κτλ

Πάντως σε μένα το Sudoku το μόνο σημείο στο οποίο κατάφερε να βελτιώσει το μυαλό μου είναι στο... Sudoku. :P

• Moderators
Δημοσ.

ναι γινεσε καλυτερος στο σουντοκου αλλα γυμναζεις το μυαλο σου. και αυτο θα εχει μακροπροθεσμα αποτελεσματα

ειναι οπως το γυμνατηριο και γενικότερα την ασκηση. μπορει να μην βλεπεις αλλαγη στην υγεια σου(κυκλοφορια του αιματος κτλ) αλλα αυτη υπαρχει :)

• Moderators
Δημοσ.

αν καποιος θελει να γυμνασει το μυαλο του

διαβαζει!

τελος

δεν ειναι ακριβως ετσι. με το να διαβαζεις διευρυνεις τις γνωσεις σου περισσοτερο απο το να το γυμνάζεις. το μυαλο σου για να γυμναστει πρεπει να το βαλεις να σκεφτεται. Η καλυτερη ασκση για μενα για το μυαλο ειναι συντοκου και γενικα σπαζοκεφαλιες. που χρειαζεται να εχεις το μυαλο σου να στροφαρει.

να στο παρομοιασω και αυτο με γυμναστηριο το διαβασμα ειναι σαν να βαζεις τα αθλητικα σου και να πηγαινεις στο γυμναστηριο και να κανεις λιγο περπατημα μονο. ενω οι σπαζοκεφαλιες κτλ ειναι σαν να κανεις βαρει για να γυμνασεις πιο καλα τους μυες σου!

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως ετσι. με το να διαβαζεις διευρυνεις τις γνωσεις σου περισσοτερο απο το να το γυμνάζεις. το μυαλο σου για να γυμναστει πρεπει να το βαλεις να σκεφτεται. Η καλυτερη ασκση για μενα για το μυαλο ειναι συντοκου και γενικα σπαζοκεφαλιες. που χρειαζεται να εχεις το μυαλο σου να στροφαρει.

να στο παρομοιασω και αυτο με γυμναστηριο το διαβασμα ειναι σαν να βαζεις τα αθλητικα σου και να πηγαινεις στο γυμναστηριο και να κανεις λιγο περπατημα μονο. ενω οι σπαζοκεφαλιες κτλ ειναι σαν να κανεις βαρει για να γυμνασεις πιο καλα τους μυες σου!

σπαζοκεφαλιες μονο το πως θα τους κανεις να σου δωσουν περισσοτερα ευρω σε καιρους κρισης :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...