Andreas2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πως θα ξέρω αν έχω καλή μνήμη;Εσείς παίδες έχετε καλή μνήμη;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Eγω μολις εκανα αναβαθμιση στα 8GB, DDR3, 1600MHz.
Andreas2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Σοβαρά μιλάω.Όχι trolling παρακαλώ.Εγώ μιλάω για μνήμη ανθρωπίνου εγκεφάλου.
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εγω παντως πηρα μια 16αρα για να με βοηθησει αλλα γενικα οσα ΤΒ ειναι στο pc βοηθανε την μνημη μου...
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εγω έχω περίεργη μνήμη , οτι θέλω να το θυμάμαι γιατι ειναι σημαντικό το θυμάμαι ακόμα και μετά απο χρόνια (πχ κωδικούς , τηλέφωνα κλπ) οτι ειναι δευτερευούσης σημασίας ή δεν με ενδιαφέρει και πολυ το ξεχνάω ακόμα και μετά απο λίγες ημερες. εσυ Ανδρέα θυμάσαι ?
Andreas2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αν κάτι με ενδιαφέρει το θυμάμαι από έξω.Π.χ.διαβάσω ένα κείμενο και με ενδιαφέρει ομώς μπορεί να το διαβάσω μόνο μια φορά και να το θυμάμαι για διαγώνισμα π.χ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δεν ξερω πως θα δεις αν εχεις καλη μνημη αλλα μπορεις να εξασκεις το μυαλο σου με σουντοκου κτλ
status Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=what-is-the-memory-capacity
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δεν ξερω πως θα δεις αν εχεις καλη μνημη αλλα μπορεις να εξασκεις το μυαλο σου με σουντοκου κτλ Πάντως σε μένα το Sudoku το μόνο σημείο στο οποίο κατάφερε να βελτιώσει το μυαλό μου είναι στο... Sudoku.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ναι γινεσε καλυτερος στο σουντοκου αλλα γυμναζεις το μυαλο σου. και αυτο θα εχει μακροπροθεσμα αποτελεσματα ειναι οπως το γυμνατηριο και γενικότερα την ασκηση. μπορει να μην βλεπεις αλλαγη στην υγεια σου(κυκλοφορια του αιματος κτλ) αλλα αυτη υπαρχει
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν καποιος θελει να γυμνασει το μυαλο του διαβαζει! τελος
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν καποιος θελει να γυμνασει το μυαλο του διαβαζει! τελος δεν ειναι ακριβως ετσι. με το να διαβαζεις διευρυνεις τις γνωσεις σου περισσοτερο απο το να το γυμνάζεις. το μυαλο σου για να γυμναστει πρεπει να το βαλεις να σκεφτεται. Η καλυτερη ασκση για μενα για το μυαλο ειναι συντοκου και γενικα σπαζοκεφαλιες. που χρειαζεται να εχεις το μυαλο σου να στροφαρει. να στο παρομοιασω και αυτο με γυμναστηριο το διαβασμα ειναι σαν να βαζεις τα αθλητικα σου και να πηγαινεις στο γυμναστηριο και να κανεις λιγο περπατημα μονο. ενω οι σπαζοκεφαλιες κτλ ειναι σαν να κανεις βαρει για να γυμνασεις πιο καλα τους μυες σου!
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δεν ειναι ακριβως ετσι. με το να διαβαζεις διευρυνεις τις γνωσεις σου περισσοτερο απο το να το γυμνάζεις. το μυαλο σου για να γυμναστει πρεπει να το βαλεις να σκεφτεται. Η καλυτερη ασκση για μενα για το μυαλο ειναι συντοκου και γενικα σπαζοκεφαλιες. που χρειαζεται να εχεις το μυαλο σου να στροφαρει. να στο παρομοιασω και αυτο με γυμναστηριο το διαβασμα ειναι σαν να βαζεις τα αθλητικα σου και να πηγαινεις στο γυμναστηριο και να κανεις λιγο περπατημα μονο. ενω οι σπαζοκεφαλιες κτλ ειναι σαν να κανεις βαρει για να γυμνασεις πιο καλα τους μυες σου! σπαζοκεφαλιες μονο το πως θα τους κανεις να σου δωσουν περισσοτερα ευρω σε καιρους κρισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα