Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου ο θόρυβος που ακούς είναι σίγουρα από κραδασμούς & όχι από τα μηχανικά μέρη του δίσκου όταν γράφει/διαβάζει; Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να έχεις πρόβλημα κραδασμών, ειδικά μετά από προσθήκη κιτ. Το θόρυβο από τη λειτουργία του δίσκου δύσκολα θα την αποσβέσεις (εκτός αν ντύσεις το εσωτερικό του κουτιού με ricofon...huh.gif)

Κάνε & κανα defrag tongue.gif

Δημοσ.

defrag κανω αλλα τιποτα. για τα μηχανικά μέρη του δίσκου το ξερω, απλα κανει κ κραδασμους κ συντονιζει ολο το κουτι που κ που

Δημοσ.

οχι,το εχω κοιταξει πολλες φορες αλλα ειναι οι δισκοι

μαλλον θελω ποιο καινουργιους

για defrag ποιο προγραμμα προτεινεις? εγω κανω με το tuneup utilities..υπαρχει καποιο καλυτερο?

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Κάνει τη δουλειά του. Αν θες να δοκιμάσεις & άλλα προγράμματα μπορείς να παίξεις με defraggler (freeware) , diskeeper (προχωρημ χρήστες), perfectdisk κ.α.

Δημοσ.

Μπορείς αν στο επιτρέπει η θέση των δίσκων να τους κρεμάσεις με λάστοιχο και να ξεχάσεις κραδασμούς.

Κακά: σου περιορίζει τον αριθμό των δίσκων λόγο του απλώματος με τα λάστοιχα και θέλει προσοχή να μην χτυπήσουν όταν θα κουνάς το κουτί.

Δημοσ.

Πάντως αν τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή είναι αθορυβα (fans/vga/psu) ο θόρυβος των σκληρών δίσκων (και ειδικά των 7200 rpm) ξεχωρίζει και είναι ενοχλητικός (ειδικά όταν βγαίνων από sleep). Στον δικό μου υπολογιστή ησύχασα όταν αλλαξα όλους τους μηχανικούς δίσκους με SSD.

Δημοσ.

ειναι αθοτυβα ολα τα αλλα

εχω ενα ssd για το λειτουργικο,αλλα για αποθηκευση?? ειναι μεγαλο εως τεραστιο το κοστος μετα

Δημοσ.

Nομίζω ότι είναι 1€=1GB περίπου τώρα στους SSD. Μπορείς να αγοράσεις ένα 120άρι ως 2ο σκληρό για τα παιχνίδια και να αποθηκεύσεις αρχεία, ταινίες, μουσική σε εξωτερικό. Θα υπάρχει περιορισμός χώρου (πχ 3-4 παιχνίδια μόνο εγκατεστημένα ταυτόχρονα) αλλά η διαφορά στον θόρυβο θα είναι σημαντική.

Μία άλλη εναλλακτική είναι να βάλεις μικρό sleep time στον μηχανικό ώστε να σταματά όταν κάνεις απλά broswing, σε idle κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...