Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αρχες Ιουνιου πληροφορηθηκα οτι θα υπαρχει αντιτιμο για την εισοδο στο παρκινγκ του συγκεκριμενου εμπορικου. Φυσικα ειναι δικαιωμα της εταιρειας να ζητα αντιτιμο, αλλα η απαιτηση αυτη δεν ειναι λιγο ακραια; Σε διαφορα εμπορικα κεντρα του εξωτερικου υπαρχει αντιτιμο, αλλα σε κλειστο φυλασσομενο παρκινγκ και με εναλλακτικη συγκοινωνια χωρις αλλαγη λεωφορειου... Καπως ετσι συμφερει να παρκαρεις στο κεντρο και να ψωνισεις απο εκει. Ξαναγραφω οτι ειναι δικαιωμα της εταιρειας και ισως αδικα γκρινιαζω απλα μου κακοφανηκε.

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Πληροφοριακα προβλεπεται μειωση του αντιτιμου με αγορες αλλα οχι φαγητου, οπως μας ειπαν χθες σε ενα απο τα φαγαδικα.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το βρίσκω "ακραίο".

Το τζάμπα, πέθανε εδω και καιρό.

Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αγοραζε πραγματα που εβλεπε την δευτερη τριτη φορα που τα εβλεπε, δεν θα χασουν αυτους τους πελατες; Οσο για το τσαμπα δεν με ενοχλουν τα 2 ευρω για ανοιχτο παρκινγκ οσο η κινηση. Αν και πολλους θα τους ενοχλησει...

http://www.medcosmos.gr/content/88814355e01a51325aa31613df86bdb7/gr

Παρκαρεις ανετα τα 2 ευρω σου στις τσεπες μας.

Δημοσ.

Τραγικό. Βλέπω να αδειάζει από Έλληνες επισκέπτες που πάνε απλά για βόλτα και φαγητό και οι μόνοι που θα πάνε θα είναι οι ελίτ βουλγαροσκοπιανοί που έρχονται εκατοντάδες κάθε ΣΚ.

Δημοσ.

^Aυτο. Αν και εχω την εντυπωση οτι σε καποια παρκινγκ [το P7, που ειναι πιο μακρυα] δε θα πληρωνεις. Επισης η λογική λέει πως αν ψωνισεις κατι απο ενα ποσο και πανω θα ειναι δωρεαν το παρκινγκ αλλα και παλι απαραδεκτο το όλο σκηνικό.

Δημοσ.

Λεω ότι ειδαν να γινεται το αδιαχώρητο τα ΣΚ και αποφάσισαν να ελαττώσουν ή να εκμεταλλευτούν λίγο τον κοσμο. Πιστευουν ότι το μέτρο θα διώξει ισως τους τζαμπατζηδες που πηγαιναν για μια απλη βολτα ή καφε αλλά θεωρω ότι θα διώξει κοσμο που πήγαινε για ψωνια.

Δημοσ.
Λες να μη το είχαν σκεφτεί οτι θα φύγει κόσμος έτσι;;

Προφανως και το ειχαν σκεφτει απλα δεν καταλαβαινω σε τι αποσκοπει. Ηδη εχει 5 μεγαλα μαγαζια κλειστα και χανει ενοικια. Μου αρεσε καπου που διαβασα οτι και καλα εκλεισαν τα μαγαζια για να αναβαθμιστουν οι ετικετες πχ αττικα οχι φενα, και πετ σοπ οχι Nike. Κριμα για τους εργαζομενους παντως αν πεσει η δουλεια.

Δημοσ.

Άλλος ένας λόγος να χαίρομαι που την χειμώνα φεύγω Σουηδία :D Το κόσμος ήταν η μόνη μου έξοδος για κάτι άλλο εκτός καφέ (κανα φαΐ πχ, ή σινεμά που το λατρεύω). Μου το κόβουν κι αυτό. Άντε γεια

Δημοσ.
Λεω ότι ειδαν να γινεται το αδιαχώρητο τα ΣΚ και αποφάσισαν να ελαττώσουν ή να εκμεταλλευτούν λίγο τον κοσμο. Πιστευουν ότι το μέτρο θα διώξει ισως τους τζαμπατζηδες που πηγαιναν για μια απλη βολτα ή καφε αλλά θεωρω ότι θα διώξει κοσμο που πήγαινε για ψωνια.

Οπως εγγραψα πολλες φορες στο εμπορικο βλεπεις κατι και το αγοραζεις την επομενη φορα που πας. Εκτος απο την ελιτ των γειτονικων χωρων (μη χε...) δεν νομιζω οτι ο μεσος ανθρωπος εκει μεσα πηγαινε με 500 στη τσεπη. Απο την αλλη μεγαλο μερος του κοσμου ηταν γονεις με μικρα παιδια που χαζευαν σε ελεγχομενο περιβαλλον. Απο αυτους θα χασουν καφεδες κ φαγητα για να μην πω για το σινεμα.

Δημοσ.
Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς σου' ρχονται.

Ελληνιστι Elaborate please

Δημοσ.

Το άκουσα και εγώ, δε μάρεσε καθόλου η ιδέα αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να μάθω λεπτομέρειες

Πάντως πιστεύω πως θα έχει και δωρεάν πάρκινγκ στη ζώνη που είναι λίγο πιο μακρυά, στη γωνία ανάμεσα woodland και λούνα παρκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...