kalogeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους άπλες. Έγω, δηλαδή, που πάω πολλές φορές απλά για να δω πριν ψωνίσω, θεωρούμαι τζαμπατζής; Αν το συγκεκριμένο μέτρο είχε παρθεί πριν 2-3 χρόνια, ίσως δεν θα καθόμασταν τώρα να το συζητάμε. Άλλα όταν λαμβάνονται τέτοια μέτρα στις μέρες μας, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Ως κάτοικος Καλαμαριάς, είχα θεωρήσει τεράστια μ@λ@κία του Δήμου μου, το γεγονός ότι πριν 2-3 χρόνια έβαλε ελεγχόμενη στάθμευση σε όλο το εμπορικό κέντρο της Καλαμαριάς, ενώ το Cosmos ήταν μόλις 10-15 λεπτά μακρυά με άπειρο δωρεάν πάρκινγκ. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης του Δήμου ήταν να αρχίσουν τα καταστήματα να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Πλέον, ευχαριστώ την διοίκηση του Cosmos, γιατί με αυτήν του την κίνηση, ίσως αρχίσει να ξανακινείται η αγορά της περιοχής μου.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Με έχουν γράψει στη Μεταμορφώσεως Έχει και στα στενάκια ελεγχόμενη στάθμευση; Δεν το έχω προσέξει..
kalogeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Με έχουν γράψει στη Μεταμορφώσεως Έχει και στα στενάκια ελεγχόμενη στάθμευση; Δεν το έχω προσέξει.. Και εμένα με είχαν γράψει στην Μεταμορφώσεως. Στα στενάκια δεν έχει ελεγχόμενη στάθμευση, αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεις να παρκάρεις. Ειδικά τώρα που κάνουν τα έργα στη Μεταμορφώσεως.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να το βαλουν κανονικα να αρχισει να κινειται (ή οχι) και η αγορα σε εμπορικα και σε αλλες περιοχες. Σε καθε περιπτωση τα 2 ευρω για οσο χρονο θελεις δεν ειναι ουτε λιγο ουτε πολυ. Απο την μια ειναι σαν να πληρωνεις αντιτιμο για να μπεις στο μαγαζι τους που θα τους αφησεις λεφτα, απο την αλλη ο χωρος αυτος χρειαζεται μια Χ συντηρηση που εννοειται οτι δεν θα το πληρωσει απο τις τσεπες της η ιδια η ιδιωτικη εταιρια. Με λιγα λογια http://www.youtube.com/watch?v=IQ3jIgOjUvs
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους άπλες. Έγω, δηλαδή, που πάω πολλές φορές απλά για να δω πριν ψωνίσω, θεωρούμαι τζαμπατζής; Αν το συγκεκριμένο μέτρο είχε παρθεί πριν 2-3 χρόνια, ίσως δεν θα καθόμασταν τώρα να το συζητάμε. Άλλα όταν λαμβάνονται τέτοια μέτρα στις μέρες μας, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Ως κάτοικος Καλαμαριάς, είχα θεωρήσει τεράστια μ@λ@κία του Δήμου μου, το γεγονός ότι πριν 2-3 χρόνια έβαλε ελεγχόμενη στάθμευση σε όλο το εμπορικό κέντρο της Καλαμαριάς, ενώ το Cosmos ήταν μόλις 10-15 λεπτά μακρυά με άπειρο δωρεάν πάρκινγκ. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης του Δήμου ήταν να αρχίσουν τα καταστήματα να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Πλέον, ευχαριστώ την διοίκηση του Cosmos, γιατί με αυτήν του την κίνηση, ίσως αρχίσει να ξανακινείται η αγορά της περιοχής μου. συμπτωση μεγαλη...
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ως κάτοικος Καλαμαριάς, είχα θεωρήσει τεράστια μ@λ@κία του Δήμου μου, το γεγονός ότι πριν 2-3 χρόνια έβαλε ελεγχόμενη στάθμευση σε όλο το εμπορικό κέντρο της Καλαμαριάς, ενώ το Cosmos ήταν μόλις 10-15 λεπτά μακρυά με άπειρο δωρεάν πάρκινγκ. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης του Δήμου ήταν να αρχίσουν τα καταστήματα να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Πλέον, ευχαριστώ την διοίκηση του Cosmos, γιατί με αυτήν του την κίνηση, ίσως αρχίσει να ξανακινείται η αγορά της περιοχής μου. Το πρόβλημα στην καλαμαριά είναι οτι ζητούσαν 2-3 χιλιάρικα για μια τρύπα 20 τ.μ. και για να βγούνε πήγαιναν τις τιμές στο θεό. Δεν είναι δυνατόν ενα μαγαζι να δινει ενα παπούτσι 500€ και στις εκπτώσεις να το δίνει 150. Αυτό σημαίνει οτι το πήρε 70 και όλα τα άλλα είναι αέρας. Ούτε είναι δυνατόν να πουλάει ρολόγια μούφα 70€. Πικ ιζ ρηλέητηντ: Ρολόγια από το νόθο αδελφό του Calvin Klein, τον Daniel. 50€+ πάνω στη μεταμορφώσεως. Τώρα λοιπόν που στερέψανε οι δημόσιοι και δεν αγοράζουν για να δειχτούν, κλείσανε τα κωλομάγαζα, και καλά να πάθουν.. Απο κει και ύστερα ο μόνος αντίλογος που έχω στα 2 € είναι οτι το παρκινγκ είναι ανοιχτό και αφύλακτο, δε σου προσφέρει κάποια υπηρεσία που του κοστίζει.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Απο κει και ύστερα ο μόνος αντίλογος που έχω στα 2 € είναι οτι το παρκινγκ είναι ανοιχτό και αφύλακτο, δε σου προσφέρει κάποια υπηρεσία που του κοστίζει. και στην πλατεία ελευθερίας ανοιχτό και αφύλακτο είναι.
fylatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 και στην πλατεία ελευθερίας ανοιχτό και αφύλακτο είναι. Εσυ μιλας για επιχειρηση parking, εδω μιλαμε για εταιρεια που εκμεταλλευεται το εμπορικο κεντρο. Και στη χανθ ειναι ρομποτικο και εχει λιγο μεγαλυτερη χρεωση αν το πας ετσι. Δεν αξιολογω το παρκινγκ (γιατι εδω θα επρεπε να αξιολογησουμε και την θεση, οτι δλδ το ενα ειναι στη μεση του κεντρου και το αλλο στου διαολου τη μανα) αλλα την κινηση της εταιρειας. Ακομα και αν εβαζε μονιμη φυλαξη και καμερες παλι δεν το δικαιολογω εκτος κι αν προκειται για κεντρο αστικης περιοχης και κλειστο παρκινγκ. Συγγνωμη δλδ εχεις παει ποτε σε εστιατοριο η επιχειρηση η αλλο εμπορικο εκτος πολης και σου ειπαν πληρωσε για να παρκαρεις; Θα το καταλαβαινα αν υπηρχε επισης απο την αρχη η χρεωση αλλα εχουν περασει τοσα χρονια. Τωρα καταλαβαν οτι χρειαζεται συντηρηση και φυλαξη και ζητουν λεφτα για ολα αυτα; Θα δειξει. Σε οτι αφορα στο που το πληροφορηθηκα, Α. Ειδα τις μηχανες οταν τις εβαζαν Β. Ρωτησα στα φαγαδικα Γ. Δειτε το facebook του εμπορικου /αλλες ιστοσελιδες.
zaccki Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο "τζαμπατζής" στη συγκεκριμένη περίπτωση.. Δηλαδη δεν μπορώ να κάνω τη βόλτα μου στο εμπορικό χωρίς απαραίτητα να ψωνίσω κάτι? Αν πχ μπω σε ενα μαγαζί πχ στην Τσιμισκή και τελικά δε ψωνίσω κάτι,πάει να πει οτι είμαι τζαμπατζής? Άσε που 9.5 στις 10 περιπτώσεις όλο και κάτι θα ξοδέψεις στη βόλτα σου σ'ενα εμπορικό. Θες ενα καφε?ενα αναψυκτικό?ενα σαντουιτς? Από εκεί και πέρα και εφόσον αποφασίσουν να κάνουν επί πληρωμή το parking, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να πληρούνται και 2 βασικά κριτήρια: - Το parking να ειναι δωρεάν εφόσον προσκομίσεις απόδειξη από το εμπορικό ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αντίτιμο για το parking. Όποιουδήποτε είδους απόδειξη (φαγητο,καφες,ρουχα,σινεμα κτλ) - Εφόσον το parking πλεον θα ειναι επί πληρωμή και ελεγχόμενο,φαντάζομαι θα αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια των αυτοκινήτων (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε parking επί πληρωμή). Όποτε οι πινακίδες του τύπου "Κλειδωστε τα αυτοκινητα σας.Ουδεμια ευθυνη φέρουμε για ζημιες,κλοπές κτλ" θα πρέπει να αφαιρεθούν,έτσι?Το ιδιο τονίζω ότι πρέπει να συμβαινει σε κάθε parking επι πληρωμη.Ακομα και αν προκειται για parkometra στο δρομο. Και αν με αυτό τον τρόπο γεννηθούν καινούριες θέσεις εργασίας (γιατί το να φυλάσσεται ένα parking στο μεγεθος αυτου στο Cosmos) αν μη τι αλλο θελει έναν "στόλο" προσωπικό), θα ειναι ευχής έργον.
valkyrion84 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ειμαι πολυ περιεργος να δω αν και τα μηχανακια θα πλερωνουνε 2€?ειναι για γελια παντως με τετοια κριση που μαστιζει την χωρα μας να ζητανε να πληρωνουμε για ενα στην ουσια αφυλαχτο παρκινγκ.ασε που απο οτι εμαθα απο μια φιλη εχουνε συμβει πολλα κρουσματα διαρηξης σε σταθμευμενα αυτοκινητα τωρα τελευταια.και απο φιλο αστυνομικο ειναι παντοτε τα ιδια ατομα τα οποια το πρωι ειναι στα δικαστηρια και την επομενη μερα εξω και κανουν την ιδια δουλεια τις βραδυνες ωρες.ντροπη στην διοικηση του cosmos.ευχομαι να μην πετυχει το καινουριο φρουτο που σπειρανε και να το καταργησουνε λιαν συντομως αν δεν θελουνε να δουν το cosmos ερημομενο.
kanesaxo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για να μην διαβαζω ολο το τοπικ, είναι μήπως ράδιο αρβύλα ή θα ισχύσει πραγματικά; Το τελευταίο καιρό που πήγα, είναι μια εταιρία εκεί η οποία διαμόρφωνε νεα κράσπεδα-εισόδους, θεόστενες. Κάτι που μου φάνηκε αχρείαστο. Βέβαια είναι λουκούμι για την περίπτωση μπαρών πάρκινγκ. Προσωπικά, δε θα ξαναπατήσω, έστω κι αν θέλουν εστω και μισο ευρώ. Θα μου πείς, αυτοί πάντα δούλευαν με το κόσμο απο πανοράματα,χαλκιδικές και συναφείς περιοχές, βούλγαρους,σκοπιανούς φραγκάτους, οπότε ψιλοχέστηκαν...
akisk Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η λακαμία όπως είπε ο σάξο είναι που έχουν στενέψει σε τραγικό βαθμό τις εισόδους εξόδους. Τα υπόλοιπα για Πανοράματα και Σκοπιανούς πώς τα εννοείς; Ότι δουλεύουν μόνο με φραγκάτους; Όλος ο κόσμος πήγαινε-πάει στο cosmos. Έχω φιλαράκια από τέρμα Θεού Δυτικά Προάστια (μην πω και από τους γύρω νομούς) που πηγαίνουν Σάββατα ή και καθημερινές για βόλτα. Είναι φανερό αυτό άλλωστε από το ότι δε βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά αν πας συγκεκριμένες ώρες. Είναι μόδα και βολικό να πηγαίνεις σε mall. Δεν χρειάζεται να έχεις βαθιά τσέπη. Εγώ τα αποφεύγω γιατί βαριέμαι το shopping. Μόνο για σινεμά πάω.. Χθες πραγματικά αν με έβλεπε κανείς θα ζήλευε την οικονομική μου άνεση. 4 ευρώ για το εισητήριο του σινεμά (προσφορά κοσμοτε) και 2 ευρώ το τσίζμπεργκερ από το goody's. Χλιδή που μόνο οι Πανοραμίτες απολαμβάνουμε :-P που σαι ρε σαξο; έλεγα ότι χάθηκες σε καμιά ειδική του ακρόπολις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα