Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως τις πινακίδες που λένε, κλειδώνετε τα αμάξια σας και μην αφήνετε τα πράγματα σας σε ελεύθερη θέα τις είχαν ακόμα σήμερα και δεν νομίζω ότι θα τις βγάλουν, αα και οι κάμερες μπορεί να υπάρχουν αλλά σεκιούριτι δεν είδα. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα μιας και το επισκεφτηκα σήμερα και ειχαν σε ολα τα μαγαζια διπλα στα ταμεια το εξης φυλλάδιο(θα ισχυει αν δε κανω λαθος απο 1/2/13):

1medcosmos.png

2medcosmos.png

Παντως ενα σεκιουριτά σε smartακι τον ειδα να κοβει βολτες....

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπίζω για ΜΙΑ φορά να μπορέσει να δείξει αυτός ο κοιμισμένος λαός ότι δεν είμαστε εντελώς πρόβατα. Απαιτούν δηλαδή να πληρώσουμε για να μας κάνουν τη χάρη να επιτρέψουν να πάμε και να ξανα-πληρώσουμε στον χώρο τους. ΕΜΕΙΣ τους κάνουμε χάρη, εμείς είμαστε οι καταναλωτές. 

Δεν είναι το 1,5 ευρώ, και 0,1 να ήταν. Άσε που για κάποιον που πήγαινε συχνά σιγά να μη τους χαρίζει και 20-25 ευρώ το μήνα τέτοιες εποχές. Αποφάσισαν δηλαδή τώρα μέσα στην "κρίση" να ρίξουν αλάτι στις πληγές οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες. 

Είναι ότι γελάνε με τα μούτρα μας, είδαν οι Λάτσηδες πόσο ζώα είμαστε και λέει ας τους πατήσουμε λίγο ακόμη, γιατί δεν φτάνουν τα παρανοϊκά ενοίκια και τα ποσοστά από τα μαγαζιά, έμπαιναν μέσα οι καημένοι, χρειάζονται λίγο βοήθημα. 

Όποιος συνεχίσει να πηγαίνει γιατί είναι και πολύ large και γιατί έχει εθιστεί στο γυφτογκλάμουρ στυλάκι του cosmos είναι άξιος της μοίρας του. Να αδειάσει το τσαντίρι τους να καταλάβουν ότι δεν θα τρώμε κοροϊδία για πάντα. 

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μ αρεσει που δεν ειμαστε προβατα, ουτε γιδια,ουτε κοπαδια,ουτε.....ουτε...και θα καναμε την επανασταση μας και δεν θα ξαναπατουσαμε το ποδι μας εκει...δυο χρονια μετα μια χαρα κοσμο εχει το cosmos οπως και τις προ πληρωμενου παρκινγκ εποχες! Προσωπικα δεν τους εχω πληρωσει ποτε αν και παω συχνα μεχρι και προχτες παρκαρα οπως πολλοι αλλοι στο παρκινγκ του magic park. Σημερα με εκπληξη ειδα πως βαλανε αλυσιδες εμποδια στο παρκινγκ αυτο. Ρωτησα τους υπευθυνους του magic park που ειναι το παρκινγκ του παρκου για να παρκαρω και καλα και με αμηχανια μου ειπαν ..."ε να το παρκινγκ αυτο ειναι μονο για το προσωπικο και τα πουλμαν οι πελατες μπορουν να παρκαρουν στο διπλανο χωραφι"

Μα ποση δυναμη μπορει να εχουν οι του cosmosκαι με ποιο τροπο να υποχρεωσαν ξενη επιχειρηση να καταστησει ανενεργο το παρκινγκ της,χανοντας πελατεια,για να μαντρωνουν τα απολωλα προβατα πισω στο μαντρι;

Ολοι στα χωραφια ειναι ατελειωτα εκτος κι αν βαλουν και εισοδο στο κτιριο οποτε οποιος υποκυψει θα ειναι αξιος της μοιρας του!

Δημοσ.

Κάποιοι το κράτησαν... Εγω δεν εχω ξαναπατησει απο το '12... Παω στο κέντρο κ πληρώνω εν γνώση μου αλλα διαλέγω κ τι θα ψωνίσω κ τι θα φάω και όχι αυτα που μου πασάρουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες... Για να μη πω οτι εμπορικό στο κέντρο προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ για αγορές πάνω απο 150€...

Χριστός Ανέστη και θέμα του '12 Ανέστη παρεπιπτόντως...

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρεσει που δεν ειμαστε προβατα, ουτε γιδια,ουτε κοπαδια,ουτε.....ουτε...και θα καναμε την επανασταση μας και δεν θα ξαναπατουσαμε το ποδι μας εκει...δυο χρονια μετα μια χαρα κοσμο εχει το cosmos οπως και τις προ πληρωμενου παρκινγκ εποχες! Προσωπικα δεν τους εχω πληρωσει ποτε αν και παω συχνα μεχρι και προχτες παρκαρα οπως πολλοι αλλοι στο παρκινγκ του magic park. Σημερα με εκπληξη ειδα πως βαλανε αλυσιδες εμποδια στο παρκινγκ αυτο. Ρωτησα τους υπευθυνους του magic park που ειναι το παρκινγκ του παρκου για να παρκαρω και καλα και με αμηχανια μου ειπαν ..."ε να το παρκινγκ αυτο ειναι μονο για το προσωπικο και τα πουλμαν οι πελατες μπορουν να παρκαρουν στο διπλανο χωραφι"

Μα ποση δυναμη μπορει να εχουν οι του cosmosκαι με ποιο τροπο να υποχρεωσαν ξενη επιχειρηση να καταστησει ανενεργο το παρκινγκ της,χανοντας πελατεια,για να μαντρωνουν τα απολωλα προβατα πισω στο μαντρι;

Ολοι στα χωραφια ειναι ατελειωτα εκτος κι αν βαλουν και εισοδο στο κτιριο οποτε οποιος υποκυψει θα ειναι αξιος της μοιρας του!

Αααα εισαι απο αυτούς που παρκάρουν χυμα στο κύμα δεξια αριστερά για να μην πληρώσουν 1,5 ευρώ? Αν υπηρχε ευνομουμενο κράτος, το αμάξι σου θα το επερνες απο το πάρκινγκ της αστυνομίας. Ουτε τα χωράφια, ουτε τα πεζοδρόμια, ουτε ο δρόμος ειναι δικα σας για να σταθμεύετε ξερεις.

Δεν γουστάρεις το Κοσμος. Δεν πας. Αν πας ομως συμπεριφέρσού κόσμια και μαγκιές με αλλουνου χωράφια και δρόμους αστα κατα μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

200 φορές έχω πάει από τότε που βγήκε το εισιτήριο και δεν έχω δώσει μία, σε φάση που είχα ξεχάσει ότι το έχουν βάλει κιόλας.

Τί ώρες πάτε και πληρώνετε; Μετά τις τις 8 το απόγευμα είναι δωρεάν, τις Κυριακές επίσης μου φαίνεται.

Τώρα αν θέλετε να απολαύσετε πρωινό καφεδάκι στο Κόσμος, ε, μοιραστείτε το 1.5 ευρώ οι 3-4 που θα πάτε, δεν είναι και κανά τρελό έξοδο.

• Like 1
Δημοσ.

@ Baator αν θες να πας για ψώνια δεν θα πας Κυριακή, ούτε μέτα τις 8, οπότε πληρώνεις. εγώ πάντως όσο μπορώ το αποφεύγω. μια φορά το χρόνο πάω και αν...!

• Like 1
Δημοσ.

Πάει και το αστικό εκεί , πάντως . Παρκάρεις εκεί γύρω στην Βούλγαρη , πας απέναντι στο τέρμα του 31 και πας με το 60-κάτι .

Δημοσ.

Πάει και το αστικό εκεί , πάντως . Παρκάρεις εκεί γύρω στην Βούλγαρη , πας απέναντι στο τέρμα του 31 και πας με το 60-κάτι .

Στο αστικό εισιτήριο δε κόβεις προφανώς εε;

• Like 1
Δημοσ.

@ Baator αν θες να πας για ψώνια δεν θα πας Κυριακή, ούτε μέτα τις 8, οπότε πληρώνεις. εγώ πάντως όσο μπορώ το αποφεύγω. μια φορά το χρόνο πάω και αν...!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν έχεις αρκετά λεφτά για να πας για ψώνια στο Cosmos, έχεις και 1 ευρώ να δώσεις για το πάρκινγκ.

Δεν τους υπερασπίζομαι, και μένα μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι με αυτήν τους την κίνηση όταν την πρωτοάκουσα, αλλά τελικά, τουλάχιστον προσωπικά, δεν με επηρέασε καθόλου.

Για κανά σινεμά, κανάν καφέ να πάω στο Cosmos, να πηγαίνω τακτικά για αγορές ρούχων/παπουτσιών/κοσμημάτων κτλ. ώστε να μου την δώσει με το 1-1.5 ευρώ που ζητάνε δεν μου έτυχε. Και ξαναλέω, πιστεύω ότι κάποιος που αγοράζει τακτικά από εκεί, δεν θα σκεφτεί καν το ποσό αυτό. Εξάλλου και στο κέντρο να κατέβαινε, θα ΄θελε 2 ευρώ για το λεωφορείο.

Δημοσ.

Αααα εισαι απο αυτούς που παρκάρουν χυμα στο κύμα δεξια αριστερά για να μην πληρώσουν 1,5 ευρώ? Αν υπηρχε ευνομουμενο κράτος, το αμάξι σου θα το επερνες απο το πάρκινγκ της αστυνομίας. Ουτε τα χωράφια, ουτε τα πεζοδρόμια, ουτε ο δρόμος ειναι δικα σας για να σταθμεύετε ξερεις.

Δεν γουστάρεις το Κοσμος. Δεν πας. Αν πας ομως συμπεριφέρσού κόσμια και μαγκιές με αλλουνου χωράφια και δρόμους αστα κατα μέρος.

Στο δρομο δεν υπαρχει σημα σταθμευσης συνεπως επιτρεπεται το παρκαρισμα.Απ οσο ξερω δεν απαιτειται η αγορα ενος δρομου για να εχεις δικαιωμα σταθμευσης. Οταν λεω χωραφια εννοω τις δημοσιες αλανες τριγυρω που δεν ανηκουν σε ιδιωτη.Και δεν ειπα οτι δε γουσταρω το κοσμος αλλιως δεν θα πηγαινα αλλα το θεωρω εξοργιστικο να αφηνω ενα σκασμο λεφτα εκει και να χρεωνουν το παρκινγκ!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...