malvinan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μπραβο. Εγω θα τους μηνυα και για διαφυγοντα κερδη.
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αν ο χωρος ανοικει στο cosmos τοτε μπορειται να αποζημιωθειτε αν σας κλεψουν κτλ... θυμαμαι καποιος που ειχε παρκαρει σε σ.μ. και παρολο τις πινακιδες που γραφουν οτι δεν φερουν ευθυνη κτλ. τελικα αποζημιωθηκε... ΑΛΛΑ να πουμε οτι μια δικη θα κανει απο χρονο και πανω και κοστιζει τουλ.500ευρω. 1
liakos18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Η ανακοίνωση τους στο FB:Mediterranean Cosmos - Χώρος Στάθμευσης Προσωπικά πηγαίνω 9/10 για κινηματογράφο αργά οπότε δε θα με επηρεάσει και πολύ. Για ψώνια και γενικά βόλτα κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω να πάω μήνες.
kalogeros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Bye bye Med Cosmos. Ήρθε η ώρα να ανέβουν λίγο και η τοπικές αγορές και να ξαναδουλέψει το κέντρο. Προσωπικά, όσο πήγα στο Cosmos, πήγα. Δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί.
mary Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλό οτι μετα τις 8 δε θα χρεωνεται μιας και συνηθως σινεμα παω μετα τις 8.. 1
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ήταν που θα έβγαινε τσάμπα αν αγόραζες κάτι. Ουστ ζώα
BadBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει χρονοχρέωση δεν αλλάζει και τίποτα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη σελίδα, για κάποιον που πάει για ψώνια, έχοντας ήδη ξοδέψει τη βενζίνη, δεν είναι κάτι το 1.5€ επιπλέον. Για αυτόν που πραγματικά δεν του περισσεύουν (και δεν είναι λίγοι στις μέρες μας), είτε θα πάρει λεωφορείο, είτε δε θα πήγαινε ούτως ή άλλως για ψώνια στο Cosmos.
kalogeros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 BadBoy, για εμένα δεν είναι τόσο το 1,5 ευρώ, όσο η χρονική περίοδος που επέλαξαν να εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και η ηλίθια διακιολογία που προβάλουν. Υπομονή και σύντομα θα δούμε ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει από αυτήν την ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα