Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε τη χρέωση που σχεδιάζουν; Γιατί αν μιλάμε απλά για δύο ευρώ χωρίς χρονοχρέωση, ε ποιος χέστηκε. Μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες, ας μην καταστροφολογούμε.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν δουν ότι πέφτει η κίνηση θα τα βγάλουν. Επίσης νομίζω πως μετά από 2-3 μήνες θα πληρωνουν και οι εργαζόμενοι του cosmos.

Δημοσ.

ε ρε μποϊκοτάζ που έχει να γίνει... Άντε να ανοίξουν 3-4 φαγάδικα ακόμα στο Ster και το αλλάξαμε το στέκι !!!

Δημοσ.

Άλλος ένας λόγος να χαίρομαι που την χειμώνα φεύγω Σουηδία :D Το κόσμος ήταν η μόνη μου έξοδος για κάτι άλλο εκτός καφέ (κανα φαΐ πχ, ή σινεμά που το λατρεύω). Μου το κόβουν κι αυτό. Άντε γεια

Σωστά. Γιατί στη Σουηδία σου κρατάνε reserve στάθμευση και σε κερνάνε και καφέ.

Δημοσ.

Ώπα ώπα τι ποιος χέστηκε, λεφτά μπαίνεις να τους αφήσεις δε σε κάνουν χάρη.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι θα σχεδιάσεις cinema, καφέ και φαγητό (άνετα 15 ευρώ το λιγότερο) και θα κολώσεις στα 2 ευρώ του παρκαρίσματος; Ή θα πας για ψώνια όπου θα φύγουν ας πούμε 50 ευρώ (πάλι σχετικά λίγα) και θα σε πειράξουν τα δύο επιπλέον; Εντάξει, ούτε εμένα μου αρέσει να με χρεώνουν παραπάνω, αλλά ας μη γινόμαστε και φραγκοφονιάδες.

Δημοσ.

Και τι να λεει το ποσα θα φάω μέσα; Μου προσφέρουν κάτι με ενα υπαιθριο πάρκινγκ;;

Αυτό θα το κρίνεις εσύ, όπως θα κρίνεις και το αν θα πληρώσεις για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Εάν πιστεύεις ότι δε σου προσφέρει κάτι, πολύ απλά τα 2€ σου θα μείνουν στο πορτοφόλι σου.

Δημοσ.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι θα σχεδιάσεις cinema, καφέ και φαγητό (άνετα 15 ευρώ το λιγότερο) και θα κολώσεις στα 2 ευρώ του παρκαρίσματος; Ή θα πας για ψώνια όπου θα φύγουν ας πούμε 50 ευρώ (πάλι σχετικά λίγα) και θα σε πειράξουν τα δύο επιπλέον; Εντάξει, ούτε εμένα μου αρέσει να με χρεώνουν παραπάνω, αλλά ας μη γινόμαστε και φραγκοφονιάδες.

ειναι η γυφτια του θεματος.

κι απ τη μυγα ξυγκι

Δημοσ.

Μπορεί να πας απλά για καφέ και βόλτα στα μαγαζιά για να ξαναπάς την επόμενη φορά να πάρεις κάτι, γιατί τα 3-4€ του καφέ να γίνουν 5-7€??

Δημοσ.

Και τι να λεει το ποσα θα φάω μέσα; Μου προσφέρουν κάτι με ενα υπαιθριο πάρκινγκ;;

Εννοείς πέρα από χώρο για να παρκάρεις το αυτοκίνητο; Τι άλλο να προσφέρουν;

Μπορεί να πας απλά για καφέ και βόλτα στα μαγαζιά για να ξαναπάς την επόμενη φορά να πάρεις κάτι, γιατί τα 3-4€ του καφέ να γίνουν 5-7€??

Αν πας με το αυτοκίνητο για καφέ στο Cosmos, δεν είναι 3-4€, αλλά ήδη 7-8€, ίσως και παραπάνω ανάλογα με το που μένεις. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά δε βλέπω τι το τόσο τρομερό έχει το συγκεκριμένο εμπορικό, ωστέ σε μια πόλη του ενός εκατομμυρίου να μη βρίσκεις άλλο μέρος για να πας απλά για ένα καφέ.

Δημοσ.

εκεί που μπαίνουν 1000 τζάμπατζήδες τώρα θα μπαίνουνε 200 επί πληρωμή.

η εταιρία κέρδος θα έχει.

σε όποιον αρέσει σου λέει.

δεν μένω θεσσαλονίκη , αλλά έχω πάει πολλές στο εν λόγω κέντρο.

Δημοσ.
αλλά δε βλέπω τι το τόσο τρομερό έχει το συγκεκριμένο εμπορικό' date=' ωστέ σε μια πόλη του ενός εκατομμυρίου να μη βρίσκεις άλλο μέρος για να πας απλά για ένα καφέ.[/quote']

Είχε, δεν θα έχει απο Ιουνιο.

Παρκινγκ, αν το συγκρίνεις με το κέντρο,αν το συγκρινεις με αλλες περιοχες ή εμπορικά είχε μαζεμένα πολλα καταστήματα,καφέ,φαί,σινεμα.

Δημοσ.

Πάντως μου αρέσει που κάποιοι το παίζουν άνετοι....εεε ναι τι είναι 2€?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...