Cernic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πιστεύω ότι είναι πολύ ακραίο να πληρώνουμε to parking και κανονικά δεν πρέπει να ξαναπάει κανένας!Μπας και καταλάβουν οτί δεν πρέπει να εκμεταλεύονται με τέτοιο τρόπο τον κόσμο!Ηδη έχουν κονομίσει απίστευτα χρήματα από αυτό το εμπορικό...δεν έχουν όριο!Εδώ και 6 χρόνια δηλαδή γιατί δεν το έκαναν?Τώρα βρήκαν?Μείωσαν το εισητήριο του σινεμά και βρήκαν τρόπο να τα πάρουν από αλλού!Δεν πάνε καλά!
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τα μαγαζιά (κυρίως φαγάδικα & καφέ) θα χάσουν ΠΑΡΑ πολύ από περιστασιακούς επισκέπτες. Και να μην έπαιρνες ρούχα, ένα σουβλάκι ή ένα καφέ τον έπινες. Τώρα μπούλο. Θα ξαναπάω στο Cosmos μεν, αλλά μόνο εάν θέλω κάτι που το έχει ΜΟΝΟ εκεί (δύσκολο) ή αν παίζει καμιά ταινία αποκλειστικά στο Village (ακόμη πιό δύσκολο). Casual βολτίτσες κλπ τέρμα. Δεν νομίζω ότι ευνοεί καθόλου τα καταστήματα αυτό, και κατ' επέκταση ούτε και το ίδιο το εμπορικό.
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τα μαγαζιά (κυρίως φαγάδικα & καφέ) θα χάσουν ΠΑΡΑ πολύ από περιστασιακούς επισκέπτες. Και να μην έπαιρνες ρούχα, ένα σουβλάκι ή ένα καφέ τον έπινες. Τώρα μπούλο. Θα ξαναπάω στο Cosmos μεν, αλλά μόνο εάν θέλω κάτι που το έχει ΜΟΝΟ εκεί (δύσκολο) ή αν παίζει καμιά ταινία αποκλειστικά στο Village (ακόμη πιό δύσκολο). Casual βολτίτσες κλπ τέρμα. Δεν νομίζω ότι ευνοεί καθόλου τα καταστήματα αυτό, και κατ' επέκταση ούτε και το ίδιο το εμπορικό. παρκάρεις τέρμα βούλγαρη (αρκετα άνετο σημείο χωρις ελεγχομενη σταθμευση) και παίρνεις το αστικο...
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τελικα τι εγινε?? πηγε κανεις??? Πήγα σήμερα. Ακόμα δεν πληρώνεις αλλά πλέον τα μηχανήματα που θα παίρνεις την κάρτα εισόδου έχουν πλέον ¨αποκαλυφθεί" (ενώ πριν λίγες μέρες που είχα πάει ήταν ακόμα σκεπασμένα) οπότε λογικά δεν θα αργήσουν να μπουν σε λειτουργία.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 παρκάρεις τέρμα βούλγαρη (αρκετα άνετο σημείο χωρις ελεγχομενη σταθμευση) και παίρνεις το αστικο... και πληρωνεις τα 2€ σε εισιτηρια + ταλαιπωρια..
-nick- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο πηγαινει ο κοσμος σε τετοια εμπορικο κεντρα.
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο πηγαινει ο κοσμος σε τετοια εμπορικο κεντρα. Για να νιώσει έστω και για λίγο αμερικάνος.
imr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο πηγαινει ο κοσμος σε τετοια εμπορικο κεντρα. Γιατι (εχουν/ειχαν) δωρεαν παρκινγκ και δεν ταλαιπωρεισαι με παρκαρισμα και ΜΜΜ
Adon1s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και πληρωνεις τα 2€ σε εισιτηρια + ταλαιπωρια.. 80 λεπτά μπρό .. + ψιλοταλαιπωρία
BadBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 80 λεπτά μπρό .. + ψιλοταλαιπωρία Δεν ξέρω για σας, αλλά ο χρόνος μου είναι πιο πολύτιμος από 1.20. Εκτός αν έχεις όρεξη να κάνεις βόλτες με τα αστικά.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δεν είναι όλοι φοιτητές.. 80 + 80 = 1.60 επίσης τι νόημα έχει να πάρεις το αυτοκίνητο αν είναι να πας με λεωφορείο
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Προσωπικά ελάχιστες φορές εχει τύχει να πάω με το αυτοκίνητο... Συνήθως δεν το ξεκουνάω καν απο εκει που εχω παρκάρει και πηγαινω με λεωφορεία... Γιατι αν κολλήσεις στον περιφερειακο πάλι ταλαιπωρία δεν ειναι...;
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δεν είναι όλοι φοιτητές.. 80 + 80 = 1.60 40 + 40 = 0,80 .... και σαφώς αναφαίρομαι στους φοιτητές επίσης τι νόημα έχει να πάρεις το αυτοκίνητο αν είναι να πας με λεωφορείο
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Αν θέλουν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους, ας ρίξουν τις τιμές τους στα επίπεδα των Ελληνικών μισθών & σε όσα αντέχει η τσέπη μας σήμερα! Το να μου χρεώνεις 2€ το πάρκινγκ (κοινώς 880δρχ) και να μου έχεις ανεβασμένα στα ύψη τα πάντα μέσα στο cosmos (ας μην αναφέρω κάτι 4.50€ & 5€ που είδα για έναν καφέ, ξεκινώντας από κάτι τόσο απλό)... σε μια χώρα που ο μισθός κοντεύει να πέσει στα 500€ & τα ποσοστά ανεργίας εκτοξεύονται σε τραγικό επίπεδο, είναι απλά σκοινί γύρω απ'το λαιμό τους! Λυπάμαι, αλλά πληρώνουμε αρκετά γ@μησι@τικα ώστε να χρεωνόμαστε βενζίνες για να πάμε ως εκεί, πάρκινγκ για να παρκάρουμε τα αμάξια μας + διπλές και τριπλές τιμές μέσα στο εμπορικό. Και σταματήστε τις άκυρες συγκρίσεις με Σουηδίες, Γερμανίες κι Αγγλίες! Ξεκινήστε να συγκρίνετε τη χώρα μας με Ρουμανίες, Βουλγαρίες και Αλβανίες, διότι η οικονομία μας μ'αυτές τις χώρες συγκρίνεται, κι όχι με όσα θα θέλαμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα