Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ειναι στη μεση του πουθενα φαση. εξω απο την κυριως πολη.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Άστο mary1, είναι ανδρικό αστειάκι. Κατά τα άλλα, μιας και βρέθηκα εδώ, το πάρκιν σε εμπορικό είναι παιδιά, δεν είναι σε εκκλησία. Στην τελική, παρκάρετε αλλού και περπατήστε ξερωγώ. (Το λέω χωρίς να το έχω δει καν απ' έξω ε, αν είναι δίπλα σε κανένα γκρεμό, πάσο). ΑΑαααααααα ελα τωρα ξυπνησα!Τωρα εκανα την συνδεση με το προηγουμενο ποστ. Αργω αλλα στο τελος τα πιανω... :lol: Οι περισσοτεροι παραπονιομαστε γιατι αυτο εγινε μετα απο χ χρονια που ειναι ανοιχτο και οχι απο τοτε που ξεκινησε..Και στην τελικη ναι οι περισσσοτεροι θα το αφηνουν-βαζω ιδεες- στο λουνα παρκ παραδιπλα που ειναι ορθανοιχτο το παρκινγκ...
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Άστο mary1, είναι ανδρικό αστειάκι. Κατά τα άλλα, μιας και βρέθηκα εδώ, το πάρκιν σε εμπορικό είναι παιδιά, δεν είναι σε εκκλησία. Στην τελική, παρκάρετε αλλού και περπατήστε ξερωγώ. (Το λέω χωρίς να το έχω δει καν απ' έξω ε, αν είναι δίπλα σε κανένα γκρεμό, πάσο). δύσκολο .. είναι δίπλα στην εθνική προς χαλκιδική
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δύσκολο .. είναι δίπλα στην εθνική προς χαλκιδική απο την κατω πλευρα-που συνηθως απο εκει παω- εχει το παρκινγκ του λουνα παρκ... (βαζω ιδεεεεεες )
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 απο την κατω πλευρα-που συνηθως απο εκει παω- εχει το παρκινγκ του λουνα παρκ... (βαζω ιδεεεεεες ) Εδω το ΣΚ δεν χωρανε τα αμαξια στα 7 παρκινγκ του εμπορικου και θα χωρέσουν στο παρκινγκ του λουναπαρκ;
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 κυριως πολη. χαχαχαχχα σε καλό σου Κατά τα άλλα παιδιά, τι να πω. Για να ξοδέψετε λεφτά πάτε στο εμπορικό, αν είναι σα το Μall που είναι flat rate και όχι με το χρόνο στάθμευσης, νομίζω είστε υπερβολικοί.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εδω το ΣΚ δεν χωρανε τα αμαξια στα 7 παρκινγκ του εμπορικου και θα χωρέσουν στο παρκινγκ του λουναπαρκ; ε καλα δεν ειπα ολοι να πανε εκει.Οσοι θελουν σωνει και καλα να πανε cosmos και τα τσιγκουνευονται. Οσο για τα 7 παρκινγκ u r sure?Στο πολυ μακρινο δεν εχω παει ποτε να δω και νομιζω πως δε γεμιζει...
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ναι ειμαι σστειατορας. στα βιλατζ του ρεντη παντως ΔΕΝ εχει φλατ ρεητ απ'όσο θυμάμαι. αλλά αν είσαι απο την περιοχή πάντα βρίσκεις το καβατζόστενο να παρκάρεις άνετα, λιγότερο από 100 μέτρα.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 χαχαχαχχα σε καλό σου Κατά τα άλλα παιδιά, τι να πω. Για να ξοδέψετε λεφτά πάτε στο εμπορικό, αν είναι σα το Μall που είναι flat rate και όχι με το χρόνο στάθμευσης, νομίζω είστε υπερβολικοί. για explain...
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 οτι ειναι 2 ευρω οση ωρα και να κατσεις, οχι χρεωση με την ωρα
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 οτι ειναι 2 ευρω οση ωρα και να κατσεις, οχι χρεωση με την ωρα ε ενταξει τοτε!και για ολη μερα μια χαρα ειναι τα 2 ευρω,μπροστα στα 6 του καφε...
athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το π7 που φτιαξαν "προσφατα" δεν εχει μπαρες απο οτι εχω προσεξει. Μπορεις να παρκαρεις και στον παραδρομο προς θερμη και να περπατας ενα 10λεπτο ΑΛΛΑ γιατι να τα κανεις ολα αυτα αφου μπορεις να πας στο κεντρο. Πολλα καταστηματα εχουν τα ΙΔΙΑ προιοντα πιο ακριβα σε σχεση με το κεντρο...
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το π7 που φτιαξαν "προσφατα" δεν εχει μπαρες απο οτι εχω προσεξει. Μπορεις να παρκαρεις και στον παραδρομο προς θερμη και να περπατας ενα 10λεπτο ΑΛΛΑ γιατι να τα κανεις ολα αυτα αφου μπορεις να πας στο κεντρο. Πολλα καταστηματα εχουν τα ΙΔΙΑ προιοντα πιο ακριβα σε σχεση με το κεντρο... name one!τα περισσοτερα ειναι τυπου H&M,zara,accesorize klp που ειναι σταντε οι τιμες τους.
athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παπουτσάκι , πηρα απο το ποκυκαταστημα στο "εμπορικο" φλοριντα στα 48€ ενώ στο κοσμος το ιδιο το έχει 68€. Δεν το λες και μικρη διαφορα.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παπουτσάκι , πηρα απο το ποκυκαταστημα στο "εμπορικο" φλοριντα στα 48€ ενώ στο κοσμος το ιδιο το έχει 68€. Δεν το λες και μικρη διαφορα. στο ιδιο μαγαζι?μμ εντυπωση μου κανει.Επιμενω πως αν ειναι τυπου zara klp εχουν ιδιες τιμες Και για να απαντησω στο γιατι θα σου πω πως με βολευει πολυ γιατι μενω ανατολικα προστια και ειναι κοντα.Δε λεω,αν θελω κατι να το ψαξω θα κατεβω πρωτα κεντρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα