fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Fylatos, δόσε link ρε συ από πού το βρήκες. Και ρωτάω τώρα εγώ. Τι ακριβώς εννοεί ως ριζική ανακαίνιση το Cosmos; Τις καινούριες γλάστρες που έβαλαν στους εσωτερικούς χώρους; Γιατί εγώ δεν έχω δει καμία άλλη ανακαίνιση. Προσέξτε το εσωτερικά. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τι σχέση έχει η εσωτερική φύλαξη με το 1,5 ευρώ του πάρκινγκ, μόνο η Lamda Development ξέρει. Επίσης, οι μόνες προδιαγραφές ασφάλειας που έχω δει μέχρι τώρα στο πάρκινγκ του Cosmos (και πιστέψτε με το επισκέπτομαι από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του),ήταν ένας τύπος γύρω στα 150-200 κιλά, ο οποίος έκοβε βόλτες ανάμεσα στα παρκαρισμένα με ένα μηχανάκι 50cc, το οποίο ήταν έτοιμο να διαλυθεί. Το εσωτερικα παει στο "πληρως ανταξιες".Απλα ειναι κακογραμμενο (ετσι γινεται οταν πινεις ουισκια την ωρα που γραφεις).Δηλαδη εννοει οτι και το parking θα εχει ολα τα καλουδια (εδω γελαμε ανευ ουισκιων) που εχει ο εσωτερικος χωρος. Θα ηθελα πολυ να μαθω πως προεκυψε ακριβως το 1,5Ε.Βασει ποιου financial plan ή ο,τιδηποτε.
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ενα πολύ καλό σύστημα που είχα δει στην Mallorca είναι ότι σε χρέωνε (σε κλειστό πάρκινγκ εμπορικού κέντρου) μετά το πέρας μιας ώρας. Δηλαδή αν απλά ήθελες να κάνεις τα καθημερινά ψώνια του σουπερμάρκετ δεν πλήρωνες.
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Please, μην συγκρίνουμε την Ισπανία με το "μόρφωμα" στο οποίο ζούμε γιατί θα πικραθούμε και δεν υπάρχει και λόγος, καλοκαιριάτικα.
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Please, μην συγκρίνουμε την Ισπανία με το "μόρφωμα" στο οποίο ζούμε γιατί θα πικραθούμε και δεν υπάρχει και λόγος, καλοκαιριάτικα. Μόνη της η Mallorca μας περνάει σε τουρίστες (17 εκατομμύρια). Φαντάσου τι δυνατότητες θα είχες σα χώρα, με άλλους κατοίκους βέβαια.
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι, αλλά τι χώρα (άντε ας το πω έτσι) θα ήταν τότε; ξενέρα του κερατά, ενώ τώρα... Μας τρέμει το Παγκόσμιο Καπιταλιστικό Σύστημα! Είναι να μην σηκωθούμε, γιατί μετά ποιος τους γλυτώνει όλους αυτούς;
stavi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 τελικά ισχύει το αντίτιμο; να ξέρω να μην πάω. Ο καταναλωτής έχει δύναμη και πρέπει να τη δείχνει, αν δε δείχνουμε τη δυσαρέσκειά μας και πάμε και πληρώνουμε ότι μας ζητάνε στο τέλος θα μας ζητάνε και τα μαλλιά της κεφαλής μας. Ελπίζω, αν όντως υπάρχει αντίτιμο, να κοπεί η κίνηση πάρα πολύ, ώστε να αναγκαστούν να αλλάξουν πολιτική. Υποτίθεται ότι ο κόσμος πάει εκεί με σκοπό να ψωνίσει και να αφήσει τα λεφτά του, πηγαίνει στα καταστήματα που στεγάζονται στο εμπορικό, στο σινεμά, στα ρεστοράν και τα σχετικά, τόσο κακό είναι να παρέχουν μια διευκόλυνση; Προς όφελος τους είναι, σ'αυτούς θα πάνε τα λεφτά του κοσμάκη. Σπαταλάνε τόσα λεφτά σε διαφημίσεις, ενώ το ελεύθερο πάρκινγκ είναι ένας λόγος για να πάει ο καταναλώτης στο συγκέκριμένο χώρο για να ψωνίσει.
mary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Fylatos, δόσε link ρε συ από πού το βρήκες. Και ρωτάω τώρα εγώ. Τι ακριβώς εννοεί ως ριζική ανακαίνιση το Cosmos; Τις καινούριες γλάστρες που έβαλαν στους εσωτερικούς χώρους; Γιατί εγώ δεν έχω δει καμία άλλη ανακαίνιση. Στη σελιδα στο φμπ μου εμφανιζει μονο φιλους που πηγαν εκει και τιποτα αλλο...ανακοινωση δεν ειδα.. Ε και συ.. Μη το λες ετσι..Σου λεει,αλλαξαν τον κομβο μπροστα στο magic park αφου ο κοσμος παρανομουσε(μαζι και εγω) για να φυγει απο εκει και να μην κανει κυκλο.Αλλαξαν το μεσακαινουργια πατωματα/πλακια/οπως θες πες τα,αλλαξαν και τις τουαλετες...Τς τς τς...αχαριστοι ανθρωποι....
kalogeros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στη σελιδα στο φμπ μου εμφανιζει μονο φιλους που πηγαν εκει και τιποτα αλλο...ανακοινωση δεν ειδα.. Ε και συ.. Μη το λες ετσι..Σου λεει,αλλαξαν τον κομβο μπροστα στο magic park αφου ο κοσμος παρανομουσε(μαζι και εγω) για να φυγει απο εκει και να μην κανει κυκλο.Αλλαξαν το μεσακαινουργια πατωματα/πλακια/οπως θες πες τα,αλλαξαν και τις τουαλετες...Τς τς τς...αχαριστοι ανθρωποι.... Έχει ανακοίνωση. Την είδα το πρωί και είχε και 130-140 σχόλια. Εν τω μεταξυ, ο καινούριος κόμβος είναι ό,τι να 'ναι. Αν έβαζα τον ανηψιό μου που είναι 2 χρονών να τον σχεδιάσει, καλύτερο θα τον έκανε. Για να τον περάσεις αλόβητος πρέπει να έχεις 38 μάτια, 42 καθρέπτες και αισθητήρες σε όλο το αμάξι.
stavi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τελικά πληρώνουμε για το πάρκινγκ? άρχισε να ισχύει? θέλω να δω το πιράνχας, καλό είναι;
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 θέλω να δω το πιράνχας, καλό είναι; και γω θελω να φαω μια κρεπα ξερωγω.
Περρυ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν έχει καμμία σχέση η (μηδαμινή) αύξηση της ασφάλειας με τη χρέωση. Οσο για "το τζάμπα πέθανε" φυσικά και δεν ισχύει, στις μέρες μας έχει περισσέψει το τζάμπα. είναι η κύρια μέθοδος προσέλκυσης πελατών. Γι αυτό και το Cosmos τόσα χρόνια το είχε τζάμπα, όταν είχε πολλούς χώρους ανοίκιαστους. Τώρα που νοικιάστηκαν δεν έχει πρόβλημα να βάλει και είσοδο στο κτίριο (θα γίνει κι αυτό). Οσο για το €1.5 είναι φυσικά προσωρινό και εξαρτάται απο το πόσο το αποδέχεται ο κόσμος, αλλοιώς θα μικρύνει η θα μεγαλώσει. Απλά υπολόγισαν ότι θα χάσουν πολύ λίγους επισκέπτες και θα βγάλουν ένα μάτσο φράγκα. Απομένει να τους δείξουμε ότι πέσαν έξω στους υπολογισμούς τους. Οσο για μερικούς που το παίζουν φραγάκτοι εδώ μέσα, τι θα έλεγαν αν υπήρχαν εκτεταμένες διακρίσεις για πολλούς που δεν έχουν να πληρώσουν; Θα διαμαρτύρονταν; Γιατί; αφου είναι φραγκάτοι και δεν έχουν πρόβλημα; Η θα το έπαιζαν κι αυτοί άφραγκοι;
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Eγω επαναλαμβάνω, πως για ΜΗ φυλασσόμενο, ανοικτό πάργκινγκ κυριολεκτικά δε δίνω φράγκο. Και δεν έχω ανάγκη το κόσμος μιας και ειμαι απ'του διαόλου τη μανα (50χλμ απο κοσμος). ΑΝ σε κάθε παρκινγκ εκοβαν βολτες 4-5 φουσκωτοί συνέχεια, τότε οκ, να πληρώσω. Φυσικα σε κανένα "ελευθερο" υπαίθριο παρκινγκ δε παίζει ασφάλεια, αλλά άλλο στο κέντρο της πολης και αλλο στο κοσμος που πηγαίνεις μονο για διασκέδαση. Επειδή ακριβώς ειμαστε κριάρια σαν άνθρωποι, αντε να χάσουν ενα πελάτη στους 100. Οπότε ούτε θα ιδρώσει το αυτάκι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα