bil9 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 http://www.aegeanyacht.gr/diagonismos.asp Βρισκουν κολπα παλι για χρεωση μεσω 090.... δωρεαν ...δύο διανυκτερεύσεις σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με πληρωμένες τις διανυκτερεύσεις και μοναδική επιβάρυνση το πρωινό και τα έξοδα κράτησης που είναι από 10 έως 15 ευρώ το άτομο την ημέρα και τα οποία είναι υποχρεωτικά σε παιρνουν τηλεφωνο σου λενε κ ε ρ δ ι σ ε ς!!!! παρε τηλεφωνο και .....αρκετοι νομιζω υποκυπτουν και ο λογαριασμος μετα την ενημερωση.....15 ευρωπουλα τουλαχιστον. ωραια δουλεια βρηκαν αφου υπαρχουν αναδουλειες και σε αυτο τον κλαδο!!!!!
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ΔΩΡΕΑΝ διακοπές και είναι απάτη;;; Αποκλείεται! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα
panosno1com Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ΔΩΡΕΑΝ διακοπές και είναι απάτη;;; Αποκλείεται! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα Δωρεαν διακοπες? Φυσικα γιατι το λετε απατη; Αφου με τοσα που μαζευουν δωρεαν πανε σχεδον!
deesnider Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ΔΩΡΕΑΝ διακοπές και είναι απάτη;;; Αποκλείεται! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα μμμμ!!!!! ...δύσπιστε και καχύποπτε τύπε!!!
HamerZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και αυτό μια κλασσική απάτη. Ειδικά με ηχογραφιμένη την τηλεφωνήτρια από την εταιρεία κοπέλα. Ακόμη έχω πετύχει και την κλασσική μέθοδο με την αποστολή γράμματος ότι έχεις κερδίσει κτλ την προίκα της ζωής σου μπλαπλαμπλα...
leonidas_fs Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εντάξει παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι για αυτήν την εταιρία. Με πήραν και εμένα τηλέφωνο και εν τέλει πήγα σε ενα απο τα ξενοδοχεία που μου έδιναν,( Link Ξενοδοχείου)και ηταν πολύ ωραία! Το μόνο κακό είναι οτι πρέπει να πληρώσεις το πρωινό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα