pournaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 αν δεν ηξερες το ασυρματο δικτυο (που στο λενε ετσι και αλλιως) οταν θα βλεπες την κεραια στο ρουτερ θα λεγες αυτο τι κανει εδω? για να μαθω. επισης διαβαζεις τις οδηγιες και μαθαινες. αν δεν τις διαβασει παλι φταιει αυτος γιατι δεν τις διαβασε. Ο τεχνικος δεν γινετε να βαλει κωδικο και να μην το κλειδωσει γιατι για να βαλεις κωδικο πρεπει να αλλαξεις πρωτα την ασφαλεια και μετα να βαλεις το κωδικο που θες. Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι οσες ωρες και να συζηταμε. Για μενα αν και ξαναλεω οτι ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ιντερνετ απο ΑΛΛΟΝ και ΠΟΤΕ δεν το εκανα ειναι ηθικο να το χρησιμοποιεις αν ειναι ελευθερο το δικτυο. αν δεν ειναι και το σπασεις τοτε ειναι αλλο θεμα. τελος θα ηθελα απλα να μου απαντησεις σε κατι που εγραψα εχτες και δεν πηρα καμια απαντηση η ερωτηση ειναι η εξης εστω οτι εχω ενα προγραμμα στο κινητο μου το οποιο οταν εχω ενεργοποιημενο το ασυρματο συνδεετε μονο του σε οποιο διαθεσιμο δικτυο βρει.φταιω εγω που θα μπει στου γειτονα? μην μου πεις οτι φταιω εγω γιατι εχω ανοιχτο το ασυρματο. γιατι με την ιδια λογικη φταιει αυτος που το εχει ξεκλειδωτο. τωρα ειδα το edit που εκανες και απανταω. κρινουμε οτι η πραξη ειναι ανηθικη με τα δικα μας πισττευω. μια οποιαδιποτε γυναικα γουσταρει το σεξ καθε μερα με αλλον. ειναι ανηθικη? για αυτην και για μενα οχι. για την γιαγια ομως που το μυαλο της ειναι 50 χρονια πισω ειναι. Οταν κρινεις καποιον με βασει τα δικα σου πιστευω γινεσε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. γιατι δηλαδη να κρινεις εσυ εμενα αν ειμαι ανηθικος απλα επειδη εχουμε διαφορετικα πιστευω και ιδεες? αν εγω λεω οτι εσυ εισαι απατεωνας και μ****ς απλα επειδη εχουμε διαφορετικα πιστευω δεν νομιζω να σε πειραζει και ας μην ισχυουν. Για μενα εισαι. απλα σε κρινω με τα δικα μου πιστευω τα οποια ειναι διαφορετικα απο τα δικα σου. αρα δεν μπορεις να πεις οτι σε βριζω ή σε συκοφαντω. 1 ) αν δω το δειγμα εδω μεσα ειμαστε μισοι μισοι 2 ) πως ξερω οτι αυτος τα λεφτα που εχει βγαλει δεν τα εχει βγαλει εις βαρος μου? πως ξερω οτι δεν μου εκανε εμμεση ζημια για να μπορει αυτος να χαιρεται το ιντερνετ? 3 ) δεν εχω καμια αποδειξη οτι δεν το κανει ομως Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να σκεφτεσαι νομιζοντας οτι ολοι γνωριζουν οτι γνωριζουμε εμεις εδω μεσα περι ρουτερ, υπολογιστων κλπ, και να δεις τη "μεγαλυτερη εικονα" που αποτελειται απο ανθρωπους (πολυ περισσοτερους απο εμας), που δεν ξερουν καν το πως ειναι εξωτερικα το ρουτερ, και που δεν ξερουν καν τη λεξη ρουτερ. Οταν λοιπον (και εχω μεγαλη πειρα σε αυτα που σου λεω, τα εχω δει δεκαδες φορες), παει το παιδακι που πληρωνεται με κατω του βασικου και τον στελνει η ταδε εταιρια, να στησει ενα ρουτερ στο ταδε μαγαζι η στο ταδε σπιτι που ο αλλος απλα θελει ιντερνετ για τη δουλεια του η απλα για μπαινει με το skype να βλεπει τα παιδια του που σπουδαζουν στην αλλη ακρη της ελλαδας, και του το πεταξει πισω απο κανενα ραφι, σεταρισμενο ισα ισα για να παιρνει ιντερνετ, και ολα τα αλλα τα εχει χεσμενα, τοτε δεν μπορεις να ριξεις φταιξιμο στον ιδιοκτητη που δε διαβασε. Να διαβασει τι; Για κατι που δεν ξερει οτι υφισταται καν;
amvrosiusd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω ποιος εισαι ο topic starter αλλα αν υπαρχει διπλανο διαμερισμα παρακαλω να με ενημερωσει μεσω π.μ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εάν κάποιος σπάσει κάποιον κωδικό, έστω και κάποιον από τους γνωστούς, τότε είναι άλλο θέμα. Όμως, εάν ένα δίκτυο είναι ΑΝΟΙΧΤΟ (=χωρίς την ανάγκη αυθεντικοποίησης = χωρίς κωδικό) τότε είναι ελεύθερο για ΟΛΟΥΣ. useless info of the day: απαγορεύεται να προσφέρεις hotspot (είτε τσάμπα είτε όχι) χωρίς να έχεις πάρει έγκριση/άδεια από ΕΕΤΤ...
vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδω κλεβουν ολοι τις ζωες μας και το μελλον των παιδιων μας και εμεις ψαχνουμε απαντηση στο ερωτημα αυτο. Και ποσο μαλλον να χρειαζομαστε και την εγκριση τους.Οταν ανεβαζουν τις τιμες σε ΟΛΑ και κοβουν τους μισθους μας ρωτησε κανενας? Η απαντηση? Ο Χ Ι
akpe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 useless info of the day: απαγορεύεται να προσφέρεις hotspot (είτε τσάμπα είτε όχι) χωρίς να έχεις πάρει έγκριση/άδεια από ΕΕΤΤ... Νομίζω οτι τα μικρά τοπικά wlan έχουν εξαιρεθεί από την υποχρέωση έγκρισης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδω κλεβουν ολοι τις ζωες μας και το μελλον των παιδιων μας και εμεις ψαχνουμε απαντηση στο ερωτημα αυτο. Και ποσο μαλλον να χρειαζομαστε και την εγκριση τους.Οταν ανεβαζουν τις τιμες σε ΟΛΑ και κοβουν τους μισθους μας ρωτησε κανενας? Η απαντηση? Ο Χ Ι Αυτο σε τι απαντα ακριβως, σε σχεση με το τοπικ? @Spect: Ξαναλεω, μπορει να λεμε ελαφρα τη καρδια "κακο του κεφαλιου του" που δεν εκατσε να μαθει να κρυπτογραφει το ασυρματο δικτυο του (βεβαια μπορει να μην ξερει καν τι ειναι η κρυπτογραφηση και γιατι πρεπει να την κανει ή ακομα χειροτερα για Χ,Υ λογους να αναγκαζεται να μην χρησιμοποιει encryption). ΑΛΛΑ αυτο δεν μετατρεπει με καποιο μαγικο τροπο εσενα σε ηθικο αν πας να του κλεψεις ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα