Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μιλησουμε σοβαρα (οσο αντεξω δηλαδη).

Στο ελλαντα μονο το Nova ειναι συνδρομητικο; Ολα τα γελοια καναλια παιρνουν εκατομμυρια ευρω απο κρατικες επιχορηγησεις. Δηλαδη απο εμας. Αρα τιποτα δεν ειναι τσαμπα.

Ναι τσαμπα ιντερνετ θελουμε. Κακο ειναι; Τοσα μας τρωνε, ας παρεχουν κατι και αυτοι. Εχε υπ οψην σου οτι οι τιμες ειναι εξωφρενικες εδω στο ελλαδισταν.

Moblie intenet? σοβαρα τωρα:τι τιμες ειναι αυτες και με τι ταχυτητες;;

Απαγορευση downloading ε; Γιατι; Για να βγαζει ακιμα περισσοτερα η βισση; Ψοφος.

Εσυ δεν εχεις κατεβασει ποτε τιποτα;

Για τις τσοντες μαζι σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Οπότε λέμε το ίδιο, ούτε η τηλεόραση είναι τζάμπα, γιατί μου την συγκρίνετε και λέτε ότι ¨η τηλεόραση προσφέρεται τζάμπα, γιατί όχι και το ίντερνετ;

Και μαζί σου στο τζάμπα ίντερνετ, αλλά όπως είπα στα βασικά. Surfing απλό και όχι παντού φυσικά. Δεν μπορεί να θέλεις ταχύτατες συνδέσεις και να το θέλεις και τζαμπατζιλίκι. Να σε πληρώνουν και μήπως; Και το νερό δωρεάν είναι, αλλά για να έρθει σπίτι σου πρέπει να πληρώσεις. Και αν κάνεις υπερκατανάλωση θα το πληρώσεις παραπάνω.

Όσον αφορά την απαγόρευση downloading, προφανώς γράφεις χωρίς να έχεις σκεφτεί, έτσι δεν είναι; Θα βρούμε για σένα την σύνδεση με τα 3465866534373687906545345347 MBs/sec για να συνδέονται ταυτόχρονα 10.000.000 Έλληνες και να κατεβάζουν αβέρτα τζάμπα και βερεσέ, για να μπορέσει να καλύψει το bandwidth.

ελα τωρα.... ηρθε και η ψηφιακη που ειναι επισης τζαμπα. τι αλλο θες?

το ραδιοφωνο ειναι παλι τζαμπα.

ξαναλεω, θα μπορουσανε να κανουνε συνδεση 2mbit δωρεαν μεσω adsl με διαφημισεις οπως η x-treme πριν 12-14 χρονια

Πόσα κανάλια βλέπεις στην ψηφιακή τηλεόραση; Και έχεις την εντύπωση αν τα βλέπεις όλα ότι θα είναι τζάμπα; Τις διαφημίσεις που σου κόβουν την ταινία 15 φορές για να σου δείξουν και να σου προωθήσουν ό,τι να'ναι τα ξεχνάς; Κατά τ'άλλα, τζάμπα η τηλεόραση.

Επίσης και το ραδιόφωνο, υπάρχει σταθμός χωρίς διαφημίσεις; Μην μιλήσουμε πάλι για ποιότητα ήχου. Σου είπα, αν θέλεις απλό σερφάρισμα, μέσα μαζί σου για παροχή δωρεάν ίντερνετ, αν όμως θέλεις συνδέσεις 24άρας δωρεάν, κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα τωρα.... ηρθε και η ψηφιακη που ειναι επισης τζαμπα. τι αλλο θες?

το ραδιοφωνο ειναι παλι τζαμπα.

ξαναλεω, θα μπορουσανε να κανουνε συνδεση 2mbit δωρεαν μεσω adsl με διαφημισεις οπως η x-treme πριν 12-14 χρονια

Τσαμπα η ψηφιακη?? ΧΑΧΑ!!!! Εγω για 2 αποκωδικοποιητες εδωσα 60 ευρω!!! Που το ειδες το τσαμπα??? Με ρωτησαν αν τα ειχα να τα δωσω? Αρα δεν ειναι τσαμπα!

Ποιοι ειναι "αυτοι"; Ποιοι σου τα τρωνε; Αν εγω ξεκινησω αυριο να κανω μια εταιρια παροχης ιντερνετ, πρεπει να το δωσω τζαμπα γιατι "αυτοι" σου τα τρωνε;

Δε ξερεις ποιοι ειναι "αυτοι"? Ελλαντα ζεις? Εχεις ακουσει τιποτα τα τελευταια χρονια?

Νομίζω αν φιλοσοφώ καλά το σύντροφο μινάρα, οτι θεωρεί οτι κακώς συζητούμε το ιντερνετ με όρους ιδιοκτησίας, το Ιντερνετ ΜΟΥ το ιντερνετ ΣΟΥ, το ιντερνετ του γείτονα, και λοιπές μπούρδες. Συμφωνώ μαζί του.

Το Ιντερνετ δεν πρέπει να θεωρείται καταναλωτικό αγαθό, αλλά να είναι παροχή από το κράτος, όπως άλλωστε θα έπρεπε για πολλά άλλα πράγματα, ηλεκτρικό ρεύμα,νερό κλπ.

Γενικά το πρόβλημα ανάγεται στο αν αναγνωρίζει κάποιος την ιδιοκτησία σαν έννοια. Δηλαδή για να το δούμε και πολιτικά το θέμα, η συζήτηση προέκυψε όταν κάποιος πρωτοέβαλε ένα ασύρματο ρούτερ, και δήλωσε στους άλλους αυτό είναι το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ιντερνετ και οι άλλοι ήταν τόσο αφελείς που όχι απλώς τον άφησαν να το κάνει αλλά αναπαρήγαγαν τη λογική του με τα δικά τους ασύρματα όταν έβαλαν.

Πες τα να αγιασεις αγορινα μου!

Δημοσ.

Ναι αλλα ετσι το παμε πολυ μακρυα. Μεχρι που μπορουμε να πουμε οτι δεν υφισταται η ιδιοκτησια; Σε ολα; η σε οσα μας συμφερει;

Γιατι λογου χαρην να μην δινει το κρατος και σπιτι μαζι με το νερο και ηλεκτρικο; Γιατι να μη δινει και αυτοκινητο; Γιατι να μη δινει και γη για να εκμεταλευτουμε; Αυτο θελουμε; Μηπως μας θυμιζει κατι;

Για κάποιους σε όλα, αλλά ας ξεκινήσουμε με κάτι το οποίο είναι από τη φύση του "δημοκρατικό" ιντερνετς ηκουαλιτυ και τα λοιπά.

Δημοσ.

Τσαμπα η ψηφιακη?? ΧΑΧΑ!!!! Εγω για 2 αποκωδικοποιητες εδωσα 60 ευρω!!! Που το ειδες το τσαμπα??? Με ρωτησαν αν τα ειχα να τα δωσω? Αρα δεν ειναι τσαμπα!

Δε ξερεις ποιοι ειναι "αυτοι"? Ελλαντα ζεις? Εχεις ακουσει τιποτα τα τελευταια χρονια?

Πες τα να αγιασεις αγορινα μου!

Τι ακριβως να ακουσω; οτι επειδη καποιοι καναλαρχες τρωνε επιχορηγησεις, εγω πρεπει να εχω τζαμπα ιντερνετ; Δε βλεπω λογικη συνεχεια...

Και οι κατασκευαστες κονομησαν αυτα τα χρονια, παλι πρεπει να απαιτησω τζαμπα ιντερνετ ως φορο τιμης σε αυτα που εκαναν;

Ενδιαφερουσα λογικη. Αντι να απαιτησουμε να μπουν φυλακη οσοι εφαγαν παρανομα (διοτι αν πηραν οτι πηραν νομιμα, ας τα επαιρνες κι εσυ, κι εγω), ζηταμε τζαμπα ιντερνετ.

Δημοσ.

Οπότε λέμε το ίδιο, ούτε η τηλεόραση είναι τζάμπα, γιατί μου την συγκρίνετε και λέτε ότι ¨η τηλεόραση προσφέρεται τζάμπα, γιατί όχι και το ίντερνετ;

Και μαζί σου στο τζάμπα ίντερνετ, αλλά όπως είπα στα βασικά. Surfing απλό και όχι παντού φυσικά. Δεν μπορεί να θέλεις ταχύτατες συνδέσεις και να το θέλεις και τζαμπατζιλίκι. Να σε πληρώνουν και μήπως; Και το νερό δωρεάν είναι, αλλά για να έρθει σπίτι σου πρέπει να πληρώσεις. Και αν κάνεις υπερκατανάλωση θα το πληρώσεις παραπάνω.

Όσον αφορά την απαγόρευση downloading, προφανώς γράφεις χωρίς να έχεις σκεφτεί, έτσι δεν είναι; Θα βρούμε για σένα την σύνδεση με τα 3465866534373687906545345347 MBs/sec για να συνδέονται ταυτόχρονα 10.000.000 Έλληνες και να κατεβάζουν αβέρτα τζάμπα και βερεσέ, για να μπορέσει να καλύψει το bandwidth.

Πόσα κανάλια βλέπεις στην ψηφιακή τηλεόραση; Και έχεις την εντύπωση αν τα βλέπεις όλα ότι θα είναι τζάμπα; Τις διαφημίσεις που σου κόβουν την ταινία 15 φορές για να σου δείξουν και να σου προωθήσουν ό,τι να'ναι τα ξεχνάς; Κατά τ'άλλα, τζάμπα η τηλεόραση.

Επίσης και το ραδιόφωνο, υπάρχει σταθμός χωρίς διαφημίσεις; Μην μιλήσουμε πάλι για ποιότητα ήχου. Σου είπα, αν θέλεις απλό σερφάρισμα, μέσα μαζί σου για παροχή δωρεάν ίντερνετ, αν όμως θέλεις συνδέσεις 24άρας δωρεάν, κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις.

Δε γραφω πουθενα οτι η τηλεοραση ειναι τσαμπα. Το αντιθετο μαλιστα.

Ναι θελω ταχυτατες συνδεσεις ιντερνετ και καλυτερη εξυπηρετηση γιατι ηδη πληρωνουμε πααααααρα πολλα για αυτα που μας παρεχουν.Και δε θελω κανενα περιορισμο, παρα μονο στις τσοντες.

Το νερο η ΕΥΔΑΠ το αγοραζει απο το θεο ή το δημιουργησε η ιδια που θα την πληρωσω κιολας?

Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τις παραλιες που πανε μερικοι (ζωα εννοειται) και πληρωνουν εισοδο για να κανουν μπανιο. Το κρατος τη θαλασσα την αγορασε απο το θεο? Απο τη φυση? Ποσο πηγε το μαλλι?? Την πηρε σε καλη τιμη?

Αγαπαμε πειρατεια. Κακο ειναι? Να απαντησει οποιος ΔΕΝ εχει κατεβασει ποτε του τιποτα πειρατικο.

Δημοσ.

Όταν φτιαχτεί το δωρεάν Internet θα είμαι απο τους πρώτους που θα το προωθήσουν σε δεκάδες περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιούν ελάχιστα το διαδίκτυο.

Επίσης θα κάτσω να χαζεύω τα σχόλια κάποιων που θα λένε «λαμακία είναι γιατί κόβει τη σύνδεση κάθε 15 λεπτα για να δειξει διαφημίσεις» ή «ρε φίλε γιατί πληρώνουμε φόρους για το δωρεάν internet και έχει limit 0.5Mbit;» ή «μα έχει μεγάλο Ping και δεν κάνει για παιχνίδια» ή «ρε μεγάλε γιατί εχει ημερήσιο όριο 3 ώρες; Δεν προλαβαίνω να κατεβάσω τη HD ταινία. » ή «μα γιατί εχει τόσα φίλτρα; »

Άρα δωρεάν internet ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει (βλ δημοτικά ασύρματα δίκτυα) ΑΛΛΑ σφαιράτο τζάμπα internet δεν μπορεί να υπάρξει με τα σημερινά δεδομένα.

Ontopic : Η περιοδική και χωρίς ζημιές χρήση είναι ανεκτή απο την κοινωνία. Η κατάχρηση θεωρείται κλοπή. Πόσο πιο απλά μπορεί να γραφτεί;

• Moderators
Δημοσ.

αν ειναι ξεκλειδωτο το ασυρματο μπορεις να μπεις ελευθερα χωρις τυψεις.

το να μπεις στη διαδικασια να το σπασεις ειναι αλλο θεμα. τοτε ναι ειναι "παρανομο και ανηθικο"

αλλα ολοι αυτοι που υποστηριζεται οτι ειναι ανηθικο(για ξεκλειδωτα μιλαω παντα)

ποσο ηθικο ειναι να ακους τα κομματια των καλιτεχνων χωρις να τα πληρωνεις μεσω youtube(ειτε το θες ειτε οχι καταπατας τα πνευματικα δικαιωματα)

ποσοι απο εσας εχετε κατεβασμενα μπ3 στον υπολογιστη σας?

ειστε ηθικοι εκει που θελετε αλλα εκει που σας συμφερει ξεχνατε τι παει να πει ηθικη..

Δημοσ.

Το hardware για να κλέψεις internet δεν το πληρώνεις δηλαδή; Η τότε που μπαίναμε τζάμπα με x-treme π.χ. δεν αγοράζαμε modem;

Και επειδή κάποιοι κλέβουν ή μας εκμεταλλεύονται γενικότερα, τι πιο λογικό από το να κλέψουμε κι εμείς με τη σειρά μας από τον ανυποψίαστο γείτονα...

Δημοσ.

Για κάποιους σε όλα, αλλά ας ξεκινήσουμε με κάτι το οποίο είναι από τη φύση του "δημοκρατικό" ιντερνετς ηκουαλιτυ και τα λοιπά.

Μα το ιντερνετ ειναι δωρεαν. Το συντριπτικα μεγαλο ποσοστο της πληροφοριας που παρεχεται, ειναι δωρεαν στον καθενα. Αυτο που πληρωνεις ειναι μεχρι να φτασεις σε αυτο (χοντροκομμενο ως παραδειγμα), αλλα ετσι ειναι. Η βιβλιοθηκη του ταδε πανεπιστημιου, ειναι ελευθερη σε ολους οσους συνδεονται σε αυτο, το πως θα καταφερεις να συνδεθεις ομως δεν μπορεις να το απαιτεις δωρεαν.

Δημοσ.

Τι ακριβως να ακουσω; οτι επειδη καποιοι καναλαρχες τρωνε επιχορηγησεις, εγω πρεπει να εχω τζαμπα ιντερνετ; Δε βλεπω λογικη συνεχεια...

Και οι κατασκευαστες κονομησαν αυτα τα χρονια, παλι πρεπει να απαιτησω τζαμπα ιντερνετ ως φορο τιμης σε αυτα που εκαναν;

Ενδιαφερουσα λογικη. Αντι να απαιτησουμε να μπουν φυλακη οσοι εφαγαν παρανομα (διοτι αν πηραν οτι πηραν νομιμα, ας τα επαιρνες κι εσυ, κι εγω), ζηταμε τζαμπα ιντερνετ.

Το ξερω οτι εχω ενδιαφερουσα λογικη.Σε ευχαριστω.

Στο θεμα μας τωρα: εχεις ιδεα ποσο ακριβο ειναι το ιντερνετ στο ελλαδισταν για τις υπηρεσιες του κωλου που μας παρεχουν?

Αφου το παμε στους κλεφτες λοιπον, ναι, ας μπουν φυλακη ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι που μας εχουν φαει τοσα δις και μετα ας ξεκινησω και εγω να πληρωνω το ιντερνετ. Εως τοτε, δε μπορω να δεχτω τις τιμες αυτες. (μαλλον τις δεχομαι γιατι πλεον ειναι και το ιντερνετ καταναλωτικο αγαθο, οπως λεει πιο πανω ο φιλος,και πολυ αναγκαιο μαλιστα)

Δημοσ.

Ό,τι προσφέρει το κράτος ΔΕΝ είναι τζάμπα. Προέρχονται από φόρους που πληρώνονται από αυτούς που χρησιμοποιούν τα αγαθά. Όχι ισόποσοι φόροι για όλους αλλά από κάποιους πληρώνονται.

Δημοσ.

Όταν φτιαχτεί το δωρεάν Internet θα είμαι απο τους πρώτους που θα το προωθήσουν σε δεκάδες περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιούν ελάχιστα το διαδίκτυο.

Επίσης θα κάτσω να χαζεύω τα σχόλια κάποιων που θα λένε «λαμακία είναι γιατί κόβει τη σύνδεση κάθε 15 λεπτα για να δειξει διαφημίσεις» ή «ρε φίλε γιατί πληρώνουμε φόρους για το δωρεάν internet και έχει limit 0.5Mbit;» ή «μα έχει μεγάλο Ping και δεν κάνει για παιχνίδια» ή «ρε μεγάλε γιατί εχει ημερήσιο όριο 3 ώρες; Δεν προλαβαίνω να κατεβάσω τη HD ταινία. » ή «μα γιατί εχει τόσα φίλτρα; »

Άρα δωρεάν internet ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει (βλ δημοτικά ασύρματα δίκτυα) ΑΛΛΑ σφαιράτο τζάμπα internet δεν μπορεί να υπάρξει με τα σημερινά δεδομένα.

Ontopic : Η περιοδική και χωρίς ζημιές χρήση είναι ανεκτή απο την κοινωνία. Η κατάχρηση θεωρείται κλοπή. Πόσο πιο απλά μπορεί να γραφτεί;

Μαζί σου σε μερικά.

Ας δώσει όμως -πρόσβαση- έστω και 1Mbit στην πληροφορία, και για τα εξτραδάκια ας πλήρώνεις (πάντα στη λογική της προστιθέμενης υπηρεσίας). Το ίντερνετ είναι για την πληροφορία, όχι για το WoW και τα BRrip..! Και το νερό είναι αγαθό, αλλά άλλο να έχεις να πιείς και να πλυθείς και άλλο να έχεις πισίνα.

Δημοσ.

Το hardware για να κλέψεις internet δεν το πληρώνεις δηλαδή; Η τότε που μπαίναμε τζάμπα με x-treme π.χ. δεν αγοράζαμε modem;

δε σε πιανω...

Και επειδή κάποιοι κλέβουν ή μας εκμεταλλεύονται γενικότερα, τι πιο λογικό από το να κλέψουμε κι εμείς με τη σειρά μας από τον ανυποψίαστο γείτονα...

Δεν ειπα να κλεψουμε το γειτονα.Ουτε εγω συμφωνω με αυτο.

Διαφωνω με τις τιμες των εταιρειων. Διαβασε τι γραφω.

Δημοσ.

αν ειναι ξεκλειδωτο το ασυρματο μπορεις να μπεις ελευθερα χωρις τυψεις.

το να μπεις στη διαδικασια να το σπασεις ειναι αλλο θεμα. τοτε ναι ειναι "παρανομο και ανηθικο"

αλλα ολοι αυτοι που υποστηριζεται οτι ειναι ανηθικο(για ξεκλειδωτα μιλαω παντα)

ποσο ηθικο ειναι να ακους τα κομματια των καλιτεχνων χωρις να τα πληρωνεις μεσω youtube(ειτε το θες ειτε οχι καταπατας τα πνευματικα δικαιωματα)

ποσοι απο εσας εχετε κατεβασμενα μπ3 στον υπολογιστη σας?

ειστε ηθικοι εκει που θελετε αλλα εκει που σας συμφερει ξεχνατε τι παει να πει ηθικη..

Εχει πληρωσει το youtube για σενα, οπως πληρωσε και η καφετερια για σενα. Ουτε στην καφετερια πληρωνεις καθε κομματι που ακους.

Οσο για την ηθικη, κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε ηθικοι, ανηθικοι ειμαστε και εχουμε κατεβασει και τα παντα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα βαπτιστουμε ηθικοι, θα συνεχισουμε να ειμαστε κι εμεις ανηθικοι. Οποτε, στην αρχικη ερωτηση, του "Πόσο ηθικό θεωρείται να "κλέβεις" με wi-fi για να κατεβάσεις:" δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ηθικο, επειδη κι εσυ κατεβαζεις μπ3.

Δημοσ.

Ναι θελω ταχυτατες συνδεσεις ιντερνετ και καλυτερη εξυπηρετηση γιατι ηδη πληρωνουμε πααααααρα πολλα για αυτα που μας παρεχουν.Και δε θελω κανενα περιορισμο, παρα μονο στις τσοντες.

Το νερο η ΕΥΔΑΠ το αγοραζει απο το θεο ή το δημιουργησε η ιδια που θα την πληρωσω κιολας?

Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τις παραλιες που πανε μερικοι (ζωα εννοειται) και πληρωνουν εισοδο για να κανουν μπανιο. Το κρατος τη θαλασσα την αγορασε απο το θεο? Απο τη φυση? Ποσο πηγε το μαλλι?? Την πηρε σε καλη τιμη?

Αγαπαμε πειρατεια. Κακο ειναι? Να απαντησει οποιος ΔΕΝ εχει κατεβασει ποτε του τιποτα πειρατικο.

Προφανώς γνωρίζεις πολύ καλά τι πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για παροχή ίντερνετ, σωστά;

Για πληροφόρησέ με για τιμές που ισχύουν σε Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία κτλ.

Όπως και για το πόσο πληρώνουν για mobile internet που παραπονιέσαι.

Όσο για το νερό, ναι τζάμπα είναι, το προσφέρει η φύση. Να πας να βρεις ένα πηγάδι και να πιεις όσο γουστάρεις, κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Αν το θέλεις να τρέχει στο σπιτάκι σου, να ανοίγεις τη βρυσούλα και να το απολαμβάνεις, θα πληρώσεις την παροχή.

Και το τι σχέση έχει τώρα το αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει κατεβάσει πειρατικό με την παροχή δωρεάν ίντερνετ, μόνο εσύ και το μυαλό σου γνωρίζετε. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να σου παρέχουν απεριόριστο δωρεάν και ταχύτατο ίντερνετ, γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές και η τεχνολογία, όχι μόνο εδώ αλλά παντού στον κόσμο, τζάμπα γράφω μάλλον μιλάω με άτομο που δεν έχει ιδέα πως δουλεύει η κοινωνία. 12χρονο είσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...