rounsmith Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι δεν γίνεται γιατί τα Ide του desktop είναι μεγαλύτερο από το βύσμα που θες , εκτός αν θες να πάρεις http://www.ebay.com/itm/NEW-2-5-to-3-5-Laptop-IDE-Hard-Disk-HDD-Adapter-FREE-POSTAGE-/320840088274?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item4ab38f3ad2 , που από 2.5 ide το κάνει 3.5.
άδικος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Φίλε μου δε γίνεται γιατί οι desktop mobo έχουν το κλασικό 40 pin ide interface. Εσένα ο δίσκος έχει 44 pins. Πας σε κάτι σαν αυτό που έδειξα.
kostask91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι δεν γίνεται γιατί τα Ide του desktop είναι μεγαλύτερο από το βύσμα που θες , εκτός αν θες να πάρεις http://www.ebay.com/itm/NEW-2-5-to-3-5-Laptop-IDE-Hard-Disk-HDD-Adapter-FREE-POSTAGE-/320840088274?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item4ab38f3ad2 , που από 2.5 ide το κάνει 3.5. στην ελληνικη αγορα δε μπορω να βρω κατι τετοιο ? και κατι ακομα. μεσα στο 40αρι σκληρο εχω το λειτουργικο που ειχα τοτε windows xp αν θυμαμαι καλα. οταν συνδεσω το σκληρο στο pc δε θα εχω κανενα θεμα που θα υπαρχουν 2 σκληροι με 2 windows ?
kostask91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Φίλε μου δε γίνεται γιατί οι desktop mobo έχουν το κλασικό 40 pin ide interface. Εσένα ο δίσκος έχει 44 pins. Πας σε κάτι σαν αυτό που έδειξα. στην ελληνικη αγορα μπορω να βρω κατι ? γιατι τωρα να παραγγειλω απο ebay για να δω αμα ειναι λειτουργικος ο σκληρος για να τον πουλησω-δωσω και αμααα , δεν λεει
rounsmith Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι δεν θα έχει θέμα. Μην αγχώνεσαι. Και δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην ελληνική αγορά αλλα λογικά υπάρχει. Αν το θες εδώ και τώρα παράγγειλε ένα σαν αυτό που σου έδειξε ο άδικος να σου μείνει και για μελλοντική χρήση(Για άλλους sata/pata/mata κ.λ.π )
άδικος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν κάποιος φίλος σου αγοράζει από ebay καλύτερα να πάρεις αυτό που πρότεινε ο rounsmith για να μη ξοδευτείς, & ας περιμένεις & λίγο. Αν όχι, αυτό που σου έδειξα όπως σου είπα πωλείται σε όλα τα καταστήματα.
kostask91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι δεν θα έχει θέμα. Μην αγχώνεσαι. Και δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην ελληνική αγορά αλλα λογικά υπάρχει. Αν το θες εδώ και τώρα παράγγειλε ένα σαν αυτό που σου έδειξε ο άδικος να σου μείνει και για μελλοντική χρήση(Για άλλους sata/pata/mata κ.λ.π ) εψαξα και βρηκα http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42858&ref=bestprice.gr αυτο το πιο φθηνο. χιλιες φορες η προταση σου rounsmith που βγαινει και κατω απο 1 ευρω με free shipping.
άδικος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Έτσι είναι φιλαράκι, λίγο ψάξιμο θέλει... "Google is your friend"
kostask91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν κάποιος φίλος σου αγοράζει από ebay καλύτερα να πάρεις αυτό που πρότεινε ο rounsmith για να μη ξοδευτείς, & ας περιμένεις & λίγο. Αν όχι, αυτό που σου έδειξα όπως σου είπα πωλείται σε όλα τα καταστήματα. βρε δεν εχω θεμα , εχω αγορασει και εγω απο ebay κατα περιοδους. αλλα οπως σου ειπα τζαμπα κοπος πιστευω , αλλα θα ακολουθησω την προταση του rounsmith . σας ευχαριστω για τη βοηθεια
kostask91 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 πηρα τον ανταπτορα τα συνδεσα ολα, κατεβασα το crystal disc info και το hard disc sentinel. τωρα τι κανω με αυτο το προγραμμα?? σας παραθετω μερικες εικονες απο τα αποτελεσματα να μου πειτε αν ειναι επαρκη για να μου πειτε αν μπορω να τον πουλησω ( εχω ηδη αγοραστη ) μιλαμε για τον H: 40gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα