Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους φίλους και τις φίλες μου!!Παιδιά άρχισε πάλι να βρέχει και σε κάποια σημεία του σπιτιού πέφτει νεράκι...Τι φθηνές λύσεις υπάρχουν??Είναι ξύλινη η οροφή και από πάνω έχει τα κεραμίδια τα οποία δεν είναι σπασμένα!!!

Δημοσ.
κεραμίδια τα οποία δεν είναι σπασμένα!!!

πρέπει να δείς

ίσως κάποια "φύγαν" απ' την θέση τους

ή

κάπου έχει "σκουπίδια" και μέχρι να φύγει το νερό

περνάει απ' τα πλάγια των κεραμιδιών

.

Δημοσ.

Άλλες λύσεις χωρίς να θέλω να σε προσβάλω?Γιατί στο 1ο δεν θα τα καταφέρω και το 2ο λογικά δεν έχει σκουπίδια!!

Δημοσ.
Άλλες λύσεις χωρίς να θέλω να σε προσβάλω?Γιατί στο 1ο δεν θα τα καταφέρω και το 2ο λογικά δεν έχει σκουπίδια!!

δεν με προσβάλεις :mrgreen:

δεν είναι θέμα λογικής, αλλά γεγονότων :-D

βάλε κούπες στα σημεία που στάζει

σε λίγο θα σταματήσουν οι βροχές

τί κεραμίδια είναι;

.

Δημοσ.

Πάντως και μας έπαιρνε νερά και ύστερα από καθάρισμα το θέμα έφτιαξε. Ίσως αν βρεις κανέναν άλλον για να το κοιτάξει;

Δημοσ.

Δυστυχως ευκολη λυση σε αυτο δεν υπαρχει. Διοτι μπορει ενα κερραμυδι να ειναι ραγισμενο, να μη φαινεται, να κανει τη ζημια, και να σου "γλυφει" το νερο το ξυλινο δοκαρι και να το βγαζει 3 μετρα μακρυα.

Ειναι πολυ παραξενο θεμα το νερο στη στεγη. Αναγκαστικα, αν δεν μπορεις μονος σου να κανεις αυτα που ειπε πιο πανω ο gtroza πρεπει να φωναξεις σκεπα, να κανει γενικο ελεγχο. Εσυ μπορει να βλεπεις το νερο σε ενα σημειο, και αυτο να ερχεται απο την αλλη ακη της σκεπης (σε καθοδικη πορεια ε).

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη σκεπή έχεις και κατα πόσο θέλεις να κάνεις δραστικές αλαγές αλλά εμείς απο όταν βγάλαμε τα κεραμίδια και βάλαμε λαμαρίνα ( αυτή που απο μακρια μοιάζει με κεραμίδι) βρήκαμε την υγειά μας. Το πρόβλημμα σε εμας ήταν τα πουλιά με τις φωλιές και τα σπασμένα απο το αέρα, αλλά τώρα όλα μια χαρά. Μόνο που κάνει λίγο θόρυβο όταν βρέχει.

Σε μια άλλη αποθήκη που φτιάξαμε με κεραμίδια , φροντίσαμε να βάλουμε κάτω απο τα κεραμίδια ισια λαμαρίνα ωστε να μην περνάει τίποτα. Τα κεραμίδια δηλαδή είναι απλά για διακόσμιση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ασφαλτόπανο πρώτα και μετά κεραμίδι και όλα κομπλέ. Τι λαμαρίνες και πράσινα άλογα. Εάν έχει ο άλλος 100τ.μ. σκεπή, πως διάολο θα βάλει λαμαρίνα κάτω από τα κεραμίδια; Με δάνειο από το ΔΝΤ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...