deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, κάτι άσχετο. Ερωτεύτηκα μια πορνη, τι να κάνω τώρα? Φρόντισε να μην το μάθει ο νταβατζής της. Πονάει... 1
Peleus17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 cosmopolitan γιναμε... χαχαχαχαχ Φρόντισε να μην το μάθει ο νταβατζής της. Πονάει... Δεν έχει ιδέα με ποιον θα μπλέξει
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 χαχαχαχαχ Δεν έχει ιδέα με ποιον θα μπλέξει Ούτε εσύ έχεις ιδέα για το τι κάνουν - με πανάλαφρη καρδιά... - αυτοί οι άνθρωποι, προκειμένου να μη χάσουν το εισόδημα τής κάθε «επένδυσής» τους. Αν θες να μάθεις από πρώτο χέρι, πήγαινε και παιξ' το ερωτευμένος... 2
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Και εκει που θα τελειωνα... Κανει αποσυνδεση το modem.Μωρο μου σε χαααααααανωωωωω......Bip... Bip..Bip...Disconnected. Τηλεφωνο καπακι στον παροχο. -Ντροπη σας!Αισχος!Γ@@ω το fast path μου μεσα! -Μα τι παθατε κυριε?Γιατι βριζετε? -Δεν προλαβα να τελειωσω!Δεν προλαβα!Κατεβαστε το margin!Καντε κατι!Συγχρονισε το modem μην τελειωσω πανω σου!!! ...Και αλλα τετοια ωραια. 1
Peleus17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ούτε εσύ έχεις ιδέα για το τι κάνουν - με πανάλαφρη καρδιά... - αυτοί οι άνθρωποι, προκειμένου να μη χάσουν το εισόδημα τής κάθε «επένδυσής» τους. Αν θες να μάθεις από πρώτο χέρι, πήγαινε και παιξ' το ερωτευμένος...Σίγουρα. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άμα γουστάρουν, έχουν κλείσει το μπουρδελο τους χθες κιόλας. Και δεν νομίζω άμα κάποιος γουστάρει μια πορνη είναι το κάτι τρελό, και ούτε σκοπεύω να κλέψω την "επένδυση" κανενός.
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, κάτι άσχετο. Ερωτεύτηκα μια πορνη, τι να κάνω τώρα?
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Σίγουρα. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άμα γουστάρουν, έχουν κλείσει το μπουρδελο τους χθες κιόλας. Και δεν νομίζω άμα κάποιος γουστάρει μια πορνη είναι το κάτι τρελό, και ούτε σκοπεύω να κλέψω την "επένδυση" κανενός. Βρε μαζί σου! Κι εγώ «τα είχα» με μια Βουλγάρα στριπτιζέζ για κάνα δίχρονο, πριν από πολλά χρόνια. Ζάχαρη περάσαμε, αλλά πρώτα γνώρισα το «manager» της - «Βγάλτε τα μάτια σας αν σε γουστάρει, στα τέτοια μου! Μόνο μη γίνει καμιά μαλακία και δεν έρθει κάποιο βράδυ για δουλειά...» σα χθεσινή θυμάμαι την «οδηγία» που μού έδωσε... - και μετά βγήκαμε για τον πρώτο καφέ εκτός τού club όπου δούλευε. Είμαι δε πεπεισμένος για το ότι, στο γεγονός πως την τήρησα κατά γράμμα, οφείλεται το ότι μπορώ και περπατάω ακόμα... 2
Peleus17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Βρε μαζί σου! Κι εγώ «τα είχα» με μια Βουλγάρα στριπτιζέζ για κάνα δίχρονο, πριν από πολλά χρόνια. Ζάχαρη περάσαμε, αλλά πρώτα γνώρισα το «manager» της - «Βγάλτε τα μάτια σας αν σε γουστάρει, στα τέτοια μου! Μόνο μη γίνει καμιά μαλακία και δεν έρθει κάποιο βράδυ για δουλειά...» σα χθεσινή θυμάμαι την «οδηγία» που μού έδωσε... - και μετά βγήκαμε για τον πρώτο καφέ εκτός τού club όπου δούλευε. Είμαι δε πεπεισμένος για το ότι, στο γεγονός πως την τήρησα κατά γράμμα, οφείλεται το ότι μπορώ και περπατάω ακόμα...Μάγκας απλά. Όσο για μένα σίγουρα δεν έχω καμία πιθανότητα να βγω μαζί της όσο και να γούσταρα. Δεν με νοιάζει άμα είναι πορνη, στο κάτω κάτω και αυτό είναι ένα επάγγελμα, ο καθένας όπως μπορεί βγάζει τα προς το ζην. Αλλά ρε φίλε η γκομενα είναι σκέτη βόμβα. Η άλλες συναδελφες της δεν την φτάνουν ούτε για πλάκα. Μαλακια φάση :/
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μάγκας απλά. Όσο καταφέρνω να μη σκέφτομαι το πόσα είχα ακουμπήσει στο ...παγκάρι τού εν λόγω «ναού», χρηματοδοτώντας το κόλλημα που είχα φάει με το καθαρόαιμο, αναβάλω το να αντικαταστήσω το «μάγκας» με το άλλο που αρχίζει επίσης από «μα»... 3
Peleus17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Όσο καταφέρνω να μη σκέφτομαι το πόσα είχα ακουμπήσει στο ...παγκάρι τού εν λόγω «ναού», χρηματοδοτώντας το κόλλημα που είχα φάει με το καθαρόαιμο, αναβάλω το να αντικαταστήσω το «μάγκας» με το άλλο που αρχίζει επίσης από «μα»...Το θέμα είναι.... Πέρασες γαματα μαζί της?
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι.... Πέρασες γαματα μαζί της? Αναμφίβολα ναι και πιστεύω ότι κι εκείνη πέρασε καλά μαζί μου. Από τη στιγμή που αρχίσαμε το μεταξύ μας σκηνικό, δεν πήγαινα πια στο μαγαζί σαν πελάτης, οπότε θεωρώ ότι δεν έμενε μαζί μου για τα ...λεφτά μου! Κολλήσαμε, ξεκολλήσαμε, τελείωσε... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 χαμενος χρονος..απο αποσταση.ετσι θα μπορουσε να ονομαστει. δεν εχει ουσια. οι σχεσεις γενικα ειναι ενα τεχνουργημα της κοινωνιας κ των γυναικων,για να μη "λενε" οι αλλοι οτι πηδιουνται με οποιον βρουν/η ειναι γεροντοκορες..ετσι εφευρισκεται μια κατασταση ατυπου γαμου με υποχρεωσεις κ παροχες διαφορετικες για καθε φυλο.πχ ο αντρας για να εχει σεξ κ γυναικειες ευκολιες οπως φαγητο,κ η γυναικα για να εχει κοινωνικη εικονα κ να αισθανεται ποθητη τουλαχ απο εναν. τπτ απο αυτα δεν σου παρεχει μια σχεση απο αποσταση,μονο τηλεφωνικα χρεη κ εισητηρια. Αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
simnum3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από simnum3
Προτεινόμενες αναρτήσεις