skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προτείνετέ μου υγιεινούς (χωρίς να προσθέτουν δηλαδή πολλές θερμίδες) τρόπους να δώσω γεύση στο άσπρο γάλα καθώς δε μου αρέσει η γεύση του. Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αφού δε σ' αρέσει για ποιο λόγο το πίνεις; Τέσπα, μία κουταλιά μέλι το κάνει αρκετά γλυκό με <25 Kcal. Το ίδιο το γάλα είναι κάπου ~120 KCal ανά ποτήρι, οπότε no big deal.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προτείνετέ μου υγιεινούς (χωρίς να προσθέτουν δηλαδή πολλές θερμίδες) τρόπους να δώσω γεύση στο άσπρο γάλα καθώς δε μου αρέσει η γεύση του. Ευχαριστώ. 200ml γαλα, μια μπανανα κανονικη προς ώριμη στο multi για 30", αν θελεις μπορεις να βάλεις και λίγες σταγόνες λεμόνι κ λίγη ζάχαρη αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Βάζεις δημιτριακά Να διευκρινήσω ότι θέλω να παραμένει πόσιμο, δηλαδή όχι να το βάζω σε πιάτο και να τρώω με το κουτάλι. 200ml γαλα, μια μπανανα κανονικη προς ώριμη στο multi για 30", αν θελεις μπορεις να βάλεις και λίγες σταγόνες λεμόνι κ λίγη ζάχαρη αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Από πυκνότητα πως πάει; Μήπως γίνει χυλός αντί για ρόφημα;
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια μπανάνα έχει 4-5 φορές τις θερμίδες που έχει μια κουταλιά μέλι, να ξέρεις. Μην σκέφτεσαι "φρούτο άρα ελεύθερα", δεν είναι νερό τα φρούτα.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια μπανάνα έχει 4-5 φορές τις θερμίδες που έχει μια κουταλιά μέλι, να ξέρεις. Μην σκέφτεσαι "φρούτο άρα ελεύθερα", δεν είναι νερό τα φρούτα. Ενδιαφέρον.Οπότε ξαναγυρνάμε στη λύση με το μέλι.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Από πυκνότητα πως πάει; Μήπως γίνει χυλός αντί για ρόφημα; Οχι μια χαρα ειναι, πινεται πολυ ανετα και το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλο. Συνολικά μαζι με το γαλα βγαινει περιπου 200 θερμίδες αλλα σε κρατάει ανετα ολο το πρωι. * η μπανανα έχει περιπου 100 θερμίδες ενώ το μέλι καπου 40-50 η μια κουταλια του γλυκου.
taazz Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια κοφτή κουταλιά (του γλυκού) κακάο σκόνη σε ελαφρός ζεστό γαλά ανά ποτήρι. Δίνει γεύση σοκολάτας αλλά το κάνει και λίγο στιφό (καθαρό κακάο όμως πχ παυλίδης σκόνη όχι τα nestle που έχουν και ζάχαρη μέσα) μόνο έτσι το έπεινα μικρός δεν μου αρέσει ούτε η γεύση, ούτε το άρομα του γάλακτος ούτε στα γλυκά με κρέμα, βανίλια ή φαγητά με κρέμα γάλακτος, μόνο φέτα τρώω από γαλακτομικά. edit από cal δεν έχω ιδέα λυπάμαι.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια μπανάνα έχει 4-5 φορές τις θερμίδες που έχει μια κουταλιά μέλι, να ξέρεις. Μην σκέφτεσαι "φρούτο άρα ελεύθερα", δεν είναι νερό τα φρούτα. Τώρα που το ξαναδιαβάζω είναι εντυπωσιακό πάντως αυτό.
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Οχι μια χαρα ειναι, πινεται πολυ ανετα και το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλο. Συνολικά μαζι με το γαλα βγαινει περιπου 200 θερμίδες αλλα σε κρατάει ανετα ολο το πρωι. * η μπανανα έχει περιπου 100 θερμίδες ενώ το μέλι καπου 40-50 η μια κουταλια του γλυκου. Της σούπας έχει τόσο. Ψάξε στο Google "honey teaspoon calories". Teaspoon = μικρό κουταλάκι. Τώρα που το ξαναδιαβάζω είναι εντυπωσιακό πάντως αυτό. Γιατί; Δεν είναι νερό, φρούτο είναι. Έχουν θερμίδες τα φρούτα και μάλιστα υδατάνθρακες.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν δεν σε ικανοποιουν θερμιδικα οι λυσεις του μελιου και τις μπανανες βαλε φραουλες που θα αλλάξουν τη γευση αλλά δεν θα ειναι τοσο γλυκια οσο αν εβαζες μελι ή μπανανα.
angmar Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Βρες nesquick χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επίσης, μην αγχώνεσαι τόσο για τα σάκχαρα των φρούτων, αν σ αρέσουν οι μπανάνες, κάνε αυτό που είπε ο κριςξξξ. Αν αρχίσουμε ν αποφεύγουμε τα φρούτα λόγω θερμίδων, ζήτω που καήκαμε.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Βρες nesquick χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επίσης, μην αγχώνεσαι τόσο για τα σάκχαρα των φρούτων, αν σ αρέσουν οι μπανάνες, κάνε αυτό που είπε ο κριςξξξ. Αν αρχίσουμε ν αποφεύγουμε τα φρούτα λόγω θερμίδων, ζήτω που καήκαμε. Καλό ακούγεται και αυτό το nesquick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα