Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το main story το έχω τελειώσει εδώ και καιρό. Έχω κάνει και σχεδόν όλα από τα side jobs (μόνο 2 αμάξια-σπίτια δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω χρήμα 😄) αλλά το ποσοστό μου είναι στο 40% και στον χάρτη δεν βρίσκω κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι εδώ ήταν και βγάζω το δισκάκι για άλλη περιπέτεια ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Το main story το έχω τελειώσει εδώ και καιρό. Έχω κάνει και σχεδόν όλα από τα side jobs (μόνο 2 αμάξια-σπίτια δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω χρήμα 😄) αλλά το ποσοστό μου είναι στο 40% και στον χάρτη δεν βρίσκω κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι εδώ ήταν και βγάζω το δισκάκι για άλλη περιπέτεια ?

Εκανες ολα τα side quests ? Γιατι αρκετα κατεμε ηταν και καλυτερα απο τα main και εδειναν και βαθος στο στορι..  Σα να λειπουν πραγματα για να σου δειχνει τοσο χαμηλο

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, NickTG είπε

Αν είναι στο 40% σίγουρα έχεις αφήσει κάμποσα πράγματα. 

17 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Εκανες ολα τα side quests ? Γιατι αρκετα κατεμε ηταν και καλυτερα απο τα main και εδειναν και βαθος στο στορι..  Σα να λειπουν πραγματα για να σου δειχνει τοσο χαμηλο

Όπως ανάφερα έχω αφήσει 2 αμάξια και 2 σπίτια. Έχω γυρίσει άσκοπα όλο τον χάρτη μπας και εμφανίσει τίποτα νέο αλλά μάταια.Και ενώ το έχω τερματίσει 2 φορές (με διαφορετική επιλογή τέλους) εξακολουθεί και μου εμφανίζει με ! Meet Hanako at Embers.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Όπως ανάφερα έχω αφήσει 2 αμάξια και 2 σπίτια. Έχω γυρίσει άσκοπα όλο τον χάρτη μπας και εμφανίσει τίποτα νέο αλλά μάταια.Και ενώ το έχω τερματίσει 2 φορές (με διαφορετική επιλογή τέλους) εξακολουθεί και μου εμφανίζει με ! Meet Hanako at Embers.

Καλά αυτό το μήνυμα δε φεύγει ποτέ.

θα δω σήμερα τη δική μου πρόοδο που τα έχω κάνει σχεδόν όλα. τα Gigs τα έχεις ολοκληρώσει ειπες;

Γιατί καμιά φορά δε σου βγάζει τις αποστολές των αρχηγών των περιοχών αν δεν περιηγηθείς λίγο περισσότερο 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Armoral είπε

Καλά αυτό το μήνυμα δε φεύγει ποτέ.

θα δω σήμερα τη δική μου πρόοδο που τα έχω κάνει σχεδόν όλα. τα Gigs τα έχεις ολοκληρώσει ειπες;

Γιατί καμιά φορά δε σου βγάζει τις αποστολές των αρχηγών των περιοχών αν δεν περιηγηθείς λίγο περισσότερο 

Ναι τους αρχηγούς τα έχω κάνει όλα. 8/8, 11/11 Regina 23/23 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. 
Είχα κάνει και ξαναέκανα το benchmark του cyberpunk και έχω περιέργεια όσοι έχετε νεότερο επεξεργαστή να μου πείτε αποτελέσματα. 
Εμενα με τον 9900k και την 4090 μου βγάζει μ.ο:  76.4 frames

Με όλα τα γραφικά στο τέρμα συν RT psycho και dlss2 quality. Η οθόνη μου είναι 5120x1440 ανάλυσης 

Επεξ/σία από andreas84gr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. 
Είχα κάνει και ξαναέκανα το benchmark του cyberpunk και έχω περιέργεια όσοι έχετε νεότερο επεξεργαστή να μου πείτε αποτελέσματα. 
Εμενα με τον 9900k και την 4090 μου βγάζει μ.ο:  76.4 frames

Με όλα τα γραφικά στο τέρμα συν RT psycho και dlss2 quality. Η οθόνη μου είναι 5120x1440 ανάλυσης 

Τι setup είναι αυτό ooh my god !!! Εγώ δεν βλέπω βέβαια και κάτι τόσο λάθος. Σκέψου ότι η GPU σου βγάζει πρακτικά, γραφικά για δύο οθόνες 16:9 1440p οπότε ότι βλέπεις στο internet σαφώς και θα είναι χαμηλότερο καθώς όλα τα 1440p. Και με 12900κ δεν βλέπω να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα απ' τα δικά σου

dlss3 δεν υποστηρίζει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manolis940 είπε

Τι setup είναι αυτό ooh my god !!! Εγώ δεν βλέπω βέβαια και κάτι τόσο λάθος. Σκέψου ότι η GPU σου βγάζει πρακτικά, γραφικά για δύο οθόνες 16:9 1440p οπότε ότι βλέπεις στο internet σαφώς και θα είναι χαμηλότερο καθώς όλα τα 1440p. Και με 12900κ δεν βλέπω να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα απ' τα δικά σου

dlss3 δεν υποστηρίζει;

Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα μου, δεν έχω παράπονο ειδικά με τον 9900k. 
Πλησιάζει βέβαια η αναβάθμιση του!!

Ακόμα dlss3 patch δεν έχει πάρει το παιχνίδι. Αναμένεται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xartemporas είπε

Ότι και να είναι ελπίζω σε 2 πράγματα:

α) Να μην γίνουν reset τα skills και το level του χαρακτήρα και

β) Να μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στο χάρτη μετά τον ολοκληρωτικό τερματισμό του παιχνιδιού. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Phantom Liberty is supposed to be the biggest expansion in terms of budget.

Το πρωτο πραγμα που ειδα μολις διαβασα την δηλωση και βλεπω αυτο το reddit post οτι θα ειναι το μεγαλυτερο expansion ever.. Ευτυχως το διορθωσε ο OP , better late than never I guess 

Παμε τωρα reset & recalibrate, spread the CDPR luv ppl lol

Screenshot 2023-01-21 130910.jpg

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 12:28 ΜΜ, andreas84gr είπε

Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα μου, δεν έχω παράπονο ειδικά με τον 9900k. 
Πλησιάζει βέβαια η αναβάθμιση του!!

Ακόμα dlss3 patch δεν έχει πάρει το παιχνίδι. Αναμένεται. 

Tα αποτελέσματα σου είναι κόπια με τα δικά μου σε 4Κ με cpu [email protected] all cores

1918555141_(248).png.c690ead6892f107c69209c9b6585ffc6.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, itanium είπε

Tα αποτελέσματα σου είναι κόπια με τα δικά μου σε 4Κ με cpu [email protected] all cores

Μάλιστα. Όποτε θα μου βγάζει παραπάνω fps με άλλο πιο δυνατό επεξεργαστή. Μιας και παίζω σε λίγο χαμηλότερη ανάλυση 

52 λεπτά πριν, itanium είπε

Βέβαια τον έχεις κλοκαρει και πολύ ψηλά τον 12900k!! Εμένα τρέχει στα 4.8ghz all cores ο 9900k

Επεξ/σία από andreas84gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...