Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το έχω βάλει στην c2 σε 4k και όλα δεξιά με Dlss στο Balanced  και Dlss Sharpening στο 50%. 

Εχει απογειωθεί τελείως η Night City,,σαν να πήγα σε άλλη πολη.

Φαινεται τόσο όμορφη αλλα παραλληλα και μεταμορφωμενη τελειως.

Το δοκίμασα και στο aw3423dw που είναι καλιμπραρισμενο καλύτερα και έχει κορυφαία χρώματα και Hdr highlights αλλά είναι πολύ θολό ακόμα και με sharpening.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια είχα να νιώσω τέτοια συγκίνηση και ανατριχίλα... 🤣

Τσάμπα επιπλέον 1,62 gb στον δίσκο μου.

image.png.263741f34817bec587636297b8c90eb9.png

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jfc, το stealth είναι κακό και γενικά το movement του V. Εκεί που είσαι crouched, ξαφνικά σηκώνεται χωρίς λόγο. Το AI επίσης είναι κακό, πέρα από τυφλό είναι και χαζό, δεν χρησιμοποιούν cover και όταν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν, τότε δεν κουνιούνται καν, κάθονται εκεί και πίνουν καφέδες. Νομίζω θα το γυρίσω σε full assault και wgaf. To choke/non-leathal animation ειλικρινά δεν μπορώ να το βλέπω, μονο leathal takedowns κάνω πια.

Τώρα σοβαρά αυτό είναι triple A game από την εταιρία που έκανε το Witcher? Έκανα και μερικά side quest, αλλα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Το main story άρχισε να ξανά γίνετε βαρετό και δεν καταλαβαίνω σε πολλά parts για το τι μιλάνε. Επίσης όλοι οι χαρακτήρες μέχρι στιγμής είναι αντιπαθητικοί. Ο Jackie κάτι έλεγε αλλα περατικά.

Η πόλη, όπως και είπα, ναι πολύ ωραία, αλλα νιώθει άδεια.

Με τα skills τι φάση?! Όλα είναι απλά stats increase? Επίσης γιατί χωρίσανε τα όπλα σε διαφορετικά trees? Δηλαδή άμα θέλω να maximize ένα tree θα πρέπει να παίξω όλο το game με το ίδιο όπλο? Ta fuck? Το hacking mini-game ακόμα να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί. Το tutorial fuckin sucked. Τα cyberware και τα αλλα που πουλάνε τι σκατά κάνουν? Γενικά πολύ πρόχειρο δουλειά το game.

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να το συνεχίσω και αμφιβάλλω το DLC εκατό χρονια μετά θα αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον τώρα ξέρω από πρώτο χέρι ότι η CDPR του τότε είναι officially dead.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Το hacking mini-game ακόμα να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί. Το tutorial fuckin sucked.

Στο hacking mini-game έχει αριθμούς και γράμματα σε στήλες και γραμμές. Και τα πατάς.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

@{TDi}Dj2k..infc

Αν δεν βγάλεις την σύγκριση με το Witcher (ούτε καν ότι το έφτιαξε η "ίδια" ομάδα) και δεν σε κρατήσει το Story (main & side) θα έχεις θέμα. Στο λέω γιατί στα υπόλοιπα που γράφεις έχεις δίκιο. Το παιχνίδι σχεδόν σε όλους τους τομείς πάσχει σε βαθμό σημαντικό αν το βάλεις σε σύγκριση με άλλα games με αντίστοιχους μηχανισμούς. Δεν θέλω να είναι αφορμή το post μου να αρχίσουμε πάλι ιστορίες με άλλους φίλους που το γούσταραν, όμως εγώ είμαι της λογικής ότι έχει οδήγηση το παιχνίδι; ναι, άρα θα το συγκρίνω σε αυτό τον τομέα με κάποιο άλλο της ίδιας φιλοσοφίας. Το ίδιο και για το shooting, hacking, stealth, rpg elements κτλ. Σε όλα αυτά είναι πίσω έως χιλιόμετρα μακριά. Αν βάλεις στην εξίσωση το Witcher που κάποιοι λατρέψαμε τότε οι πιθανότητες να το παρατήσεις ή να ασχοληθείς επιφανειακά μαζί του αυξάνονται. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Tablet είπε

Ναι φαίνεται αισθητά η διαφορά ειδικά τη νύχτα, πραγματικά ότι καλύτερο οπτικά, αλλά έχει κόστος στα frames (ακόμη και η 4090 αναστεναζει).

Επεξ/σία από Sprou
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tablet είπε

Δηλαδή για πόσα fps μιλάμε με 4090

Εγω με 4070ΤΙ παίζω με balanced dlss στα 3440x1440 και όλα δεξιά με path tracing είμαι συνήθως 65 70fps με σημεία να πέφτει και στα 55. Στο interior κομμάτι μπήκα χθες σε μια καφετέρια νόμιζα ότι βλεπω κάτι real life. Το path tracing είναι μοναδικό αλλά θεόβαρο. Το dlss 3 σώνει την κατάσταση και μπορώ να πω ότι είναι απόλυτα playable έτσι. Σε 4Κ θες αποκλειστικά 4090 με dlss performance η balanced. Μέρα με τη νύχτα raster με path tracing στο παιχνίδι με το Psycho ως ενδιάμεση λύση στο ρεαλιστικό και για πολλά fps. 30fps κατω από psycho με το path tracing από 95 100 στα 65 70.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι overclocked? Eγω με 4090 παιζω εδω στο high profile μου.. Με θερμοκρασιες μαξ 55-60..

image.png.62952bd739261e11558ca1c183bf5012.png

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tablet είπε

Εισαι overclocked? Eγω με 4090 παιζω εδω στο high profile μου.. Με θερμοκρασιες μαξ 55-60..

image.png.62952bd739261e11558ca1c183bf5012.png

Όχι τέρμα undervolt είμαι 0.910 voltage 2550 συχνότητα +500 μνήμες στο 2077 που τερματίζει rt πυρήνες κτλ έχω 160watt κατανάλωση της κάρτας max. Σε stock πάει 250watt στα 2750 συχνότητα και oc παίζει 280watt με 3000 συχνότητα. Για 5 6fps προτίμησα εννοείται το undervolt profile το λίγο ρεύμα και την ήσυχη κάρτα την έχω 30% ανεμιστήρες πιο χαμηλά δεν πάνε και max 67 68 βαθμούς. Με dlss performance είμαι 75 80fps με path tracing. Γιατί έχεις μείνει σε 528 drivers? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω στο Cyberpunk της αλλαζω τα φωτα στο oc,ανεβαζω και το voltage γιατι χωρις αυτο δεν εχει νοημα να την πειραξεις.

Screenshot (1).jpg

Screenshot (3).png

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όχι τέρμα undervolt είμαι 0.910 voltage 2550 συχνότητα +500 μνήμες στο 2077 που τερματίζει rt πυρήνες κτλ έχω 160watt κατανάλωση της κάρτας max. Σε stock πάει 250watt στα 2750 συχνότητα και oc παίζει 280watt με 3000 συχνότητα. Για 5 6fps προτίμησα εννοείται το undervolt profile το λίγο ρεύμα και την ήσυχη κάρτα την έχω 30% ανεμιστήρες πιο χαμηλά δεν πάνε και max 67 68 βαθμούς. Με dlss performance είμαι 75 80fps με path tracing. Γιατί έχεις μείνει σε 528 drivers? 

Στο πιο χαμηλο μου ειμαι εδώ, παω και πιο κατω λες;

Βασικα αυτοι είναι οι studio drivers που εχω στο 2ο boot για επαγγελματικη χρήση.

1.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tablet είπε

Στο πιο χαμηλο μου ειμαι εδώ, παω και πιο κατω λες;

Βασικα αυτοι είναι οι studio drivers που εχω στο 2ο boot για επαγγελματικη χρήση.

1.jpg

Πόσα watt σε δίνει σε load? Από 4090 δεν γνωρίζω μέχρι πόσο voltage πέφτουν για να κρατήσουν stock συχνότητα. Πιστεύω στα 300 350 peak θα πέφτουν 100%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...