Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις. 1
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις. Ούτε αυτό το νιώθω βαρύ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω γρήγορο ποντίκι βέβαια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ε καλά είναι αισθητή η διαφορά FG on vs off, αν το δοκιμάσεις. 2
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χωρίς FG τα frames είναι μεταξύ 40 και 50. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό για το latency αλλά δεν είναι και τραγικό τύπου 20-30 fps σαν βάση.
stratdevel1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Herald said: Λίγο που το δοκίμασα, ΜΑΜΑΕΙ το παιχνίδι. Ξεκίνησα σαν nomad αυτή τη φορά, και το αμάξι που ξεκινάς...Ω ΡΕ ΦΙΛΕ. Έχουν αλλάξει αρκετά το χειρισμό και τον ήχο που κάνει, είναι πολύ δυνατή η φάση. Η AI φυσικά δεν είναι καλή - αλλά είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με πρίν. Ακριβώς τα ίδια και εγώ, βασικά νιώθω ότι έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση να αφιερώσω ώρες εδώ παρά πχ στο Starfield, όπως και να το κάνουμε τα γραφικά μετράνε και εδώ σου βγαίνουν τα μάτια btw τι είναι το RR?
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμενα λεει γυρω στα 45-50 ms latency οτι εχει με FG on . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr
Tambas91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Herald είπε Eμένα με ενοχλεί αρκετά το latency του FG, συγκεκριμένα στο Cyberpunk. πάλι καλά που το είπες εσύ γιατί άμα το πω εγώ είμαι κλασικά εναντίων του FG και του cyberpunk
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι υποκειμενικό το latency. Εμένα τα reflexes μου είναι αργοκίνητο καράβι, οπότε δεν καταλαβαίνω μια
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει Reflex στο NVCP και το low latency στο control panel καλό είναι να μην το πειράζετε.
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Το αντίθετο έχω διαβάσει. Ειδικά οταν έχεις ενεργοποιημένα FG, το reflex είναι απαραίτητο.
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, seithan said: Το αντίθετο έχω διαβάσει. Ειδικά οταν έχεις ενεργοποιημένα FG, το reflex είναι απαραίτητο. Έχετε μπερδέψει το low latency mode με το reflex...
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, noFEARgr said: Έχετε μπερδέψει το low latency mode με το reflex... Για λέγε..
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, seithan said: Για λέγε.. Βρε συ το reflex είναι in game . Αυτό μπαίνει αυτόματα στο on όταν ενεργοποιείς το FG . Το ultra latency είναι επιλογή από το control panel . Καλό είναι να μην αλλάζετε και σίγουρα όχι στο ultra
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, noFEARgr said: Βρε συ το reflex είναι in game . Αυτό μπαίνει αυτόματα στο on όταν ενεργοποιείς το FG . Το ultra latency είναι επιλογή από το control panel . Καλό είναι να μην αλλάζετε και σίγουρα όχι στο ultra Λοιπόν τι διάβασα : Το Nvidia Ultra Low Latency - NULL είναι μια τεχνική σε driver level (εφαρμόσιμη) σε οποιαδήποτε παιχνίδι η οποία μειώνει τα render queues. Δεν ειναι τόσο αποδοτική όπως η έταιρη τεχνική Reflex, η οποία εφαρμόζεται σε επίπεδο SDK, δηλαδή per-game basis, με καλύτερα αποτελέσματα. Εν τέλη, μιας κ οι δυο τεχνικές εχουν εφαρμογή σε GPU bound σενάρια, δεν βοηθουν όταν εισαι cpu bound. Η πηγή https://www.xbitlabs.com/nvidia-ultra-low-latency-vs-nvidia-reflex/ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από seithan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα