Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σήμερα έβαλα στην χρεωστική ένα ποσό και προσπάθησα να κάνω μια αγορά απο το ίντερνετ. Δεν δεχόταν την κάρτα με τίποτα, απλά την απέρριπτε. Για ποιό λόγο; Να σημειώσω εδώ οτι έχω να κάνω συναλλαγή με την ίδια κάρτα απο πέρσυ τέτοια εποχή. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Η κάρτα εξακολουθεί να ισχύει; Μερικές φορές τα λεφτά αργούν κάτι ώρες να μπουν. Για ξαναδοκίμασε το βραδάκι.
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τη χρεωστικη εννοεις τη κιτρινη καρτα του ΑΤΜ?] δηλωσες οτι ειναι βυζα?
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 πολλες φορες σου εχει 2 επιλογες για visa ή visa electron. δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει αλλα αν εχει και τις 2 δοκιμασε και με τις 2. αλλο που μπορει να παιζει ειναι να μην εχουν περασει τα λεφτα στο συστημα οποτε τα χρηματα ειναι στο λογιστικο σου υπολοιπο ναι μεν αλλα οχι ακομα στο διαθεσιμο υπολοιπο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παίζει ρόλο και το ύψος της αγοράς. Προσπαθούσα τις προάλλες να κλείσω εισιτήρια από easyjet (πάνω από 1000 ευρώ) και δεν δεχόταν τη συναλλαγή, παρόλο που δέχονται την συγκεκριμένη κάρτα. Εισιτήρια από airtickets στα 120, τα χρέωσε κανονικά. Επειδή θεωρείται σαν να σηκώνεις λεφτά από τον λογαριασμό, υπάρχει απ'ό,τι φαίνεται ανώτατο όριο στα 600 ευρώ.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 'Ωχ ο τίτλος, παρακαλώ κάποιον mod να τον διορθώσει Το ποσό είναι 25€ όχι σπουδαία πράγματα. Θα ξαναδοκιμάσω. Ναι είναι η κίτρινη VISA χρεωστική του ΑΤΜ... Μήπως το σάιτ δεν δεχόταν visa debit ; Έχω ξαναγοράσει απο εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για να αλλάξεις τα όρια πρέπει να πας ο ίδιος από το κατάστημα. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις τα λεφτά μέσα. Πρέπει να έχεις και το ανάλογο όριο.
ocJToss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 1ο ενδεχόμενο: Αν η κάρτα σου είναι νέας έκδοση, κατά 99,99% δεν έχει ενημερωθεί το παγκόσμιο διατραπεζικό σύστημα. Την έκδοση της κάρτας τη βλέπεις από τα 4 πρώτα ψηφία της. πχ 4709 κτλ. Όταν παράγονται νέοι κωδικοί καρτών, το διατραπεζικό μπορεί να κάνει και 2 εβδομάδες να ενημερωθεί. 2ο ενδεχόμενο: Το Paypal πολλές φορές, απορρίπτει πληρωμές όταν είναι "υψηλού ρίσκου" η συναλλαγή. Η μέτρηση ρίσκου δεν έχει να κάνει με το ποσό, αλλά με το account σου. πχ μπορεί να σου το απορρίψει, αν έχεις κάνει είσοδο με 3 διαφορετικές ip μέσα σε 48 ώρες κτλ κτλ. Λύση: Contact Paypal για μία απάντηση πρώτα και αν σου πουν για την κάρτα, απλά περίμενε.
antonisid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Η κάρτα εξακολουθεί να ισχύει; Μερικές φορές τα λεφτά αργούν κάτι ώρες να μπουν. Για ξαναδοκίμασε το βραδάκι. εδώ και 2-3 χρόνια μπαίνουν αμέσως τα λεφτά στην Πειραιώς,παλιά όντως έπρεπε να περάσουν 24 ώρες εκτός αν το ζητούσες.
spyroskonst Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 γιατί δεν πηγαίνεις στο ιστορικό κίνησης της κάρτας σου? μήπως τα λεφτά έχουν δεσμευτεί και είναι "προς έγκριση" για αγορά? Σε εμένα αυτό συμβαίνει και τα λεφτά μεταφέρονται περίπου 2-3 μέρες μετά την αγορά απο ebay/amazon μέσω paypal.
clevercitizen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σε κάτι άκυρες(μερικές φορές όχι κ τόσο) ώρες το σύστημα της Πειραιώς είναι down λογικά για maintenance. Τότε δε λειτουργεί τίποτα. Το έχω πάθει αρκετές φορές κ μετά απο 1-2 ώρες όλα ΟΚ. Αν έχεις e-banking δες αν συνδέεσαι την ώρα που σου απορρίπτει την κάρτα, εγώ πάντως όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα