Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα που θα θέσω παρακάτω .

Μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν(Πρωτού μπλέξουμε με το ΔΝΤ οι Ρώσσοι μας πρόσφεραν 25δις και τα αρνηθήκαμε )-το κρατάμε για μετά.

Στην συνέχεια ..

Μετά απο τις βάσεις που εγκατέλειψαν οι Ρώσσοι στην αφρική , απέμεινε μία παρόλο της πίεσεις των Αμερικανών

δεν την εγκαταλείπουν και έβγαλαν ανακοίνωση πως : δεν θα αφήσουμε να την πειράξει κανείς και με την πρώτη ευκαιρία θα σας ''απαντήσουμε'' . Στην συνέχεια η Ρωσία εκμεταλεύτηκε την συφμωνία της Κυπρους και του Ισραήλ εφόσον βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλλασας , πήρε τον έλενχο της αρκτικής και απομακρύνθηκαν Αμερικάνοι και Τούρκοι . Περιμένουν μια αφορμή για να κάνουν βάση στο αιγαίο και τώρα πάμε στο ψητό - εφόσον όλοι γνωρίζουμε οτι οι Τούρκοι απο τα παλαιά χρόνια εισέβαλαν στην Ελλάδα ΜΟΝΟ όταν δεν είχαμε κυβέρνηση και επικρατούσε ενα χάος . ΣΗΜΕΡΑ οι Αμερικάνοι αυξάνουν τα αντιπυραυλικά συστήματα και οι Ρώσοι απαντάνε με εναέρια Λέιζερ. Καθώς επικρατεί παγκοσμίως ένα χάος και εντελώς τυχαία δεν έχουμε κυβέρνηση η άποψη μου είναι πως οι Τουρκοαμερικάνοι θα βρουν αφορμή να ξεκινήσουν πόλεμο λόγω των πολλών συμφερώντων έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου . Φοβάμαι πολύ πως έφτασε ο 3ος παγκόσμιος όπως λέει και η προφητεία του πάτερ Παϊσιου .

Τα στοιχεία αυτά βασίζονται σε εύρενες και συμπεράσματα δικά μου απο διάφορα ΜΜΕ-γνώμες και γεγονότα .

Δεν πιστεύω πως είμαι σε όλα σωστός για αυτό θα ήθελα τις απόψεις σας .

Ευχαριστώ

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε τις έρευνες.

Το είπε ο Παΐσιος, άρα θα γίνει.

Ελπιζω να μην ήταν ειρωνικό διότι πιστεύω την προφητεία του.

ΥΣ: Ηταν δύσκολη η εύρεση του αβαταρ μου , σε ευχαριστώ

χαχα

Δημοσ.

Ο καιρός γαρ εγγύc.

(Πρωτού μπλέξουμε με το ΔΝΤ οι Ρώσσοι μας πρόσφεραν 25δις και τα αρνηθήκαμε )-το κρατάμε για μετά.

Υπάρχει κάτι επίσημο ή είναι και αυτό του τύπου ψάξε και θα μάθεις πολλά που μας κρύβουν;

Δημοσ.

Και ξέχασα να προσθέσω την Κίνα ! Ναι ήταν επίσημο ο,τι μας πρόσφεραν η Κίνα και η Ρωσία βοήθεια .

Το διαπιστώνεις και μόνος σου μιας και ένας απο τους όρους του μνημονίου λέει ο,τι δεν επιτρέπεται μέσω άλλης χώρας να ξεχρεώσει η Ελλάδα που σημαίνει πως δεν μας αφήνουν να δεχτούμε οποιαδήποτε βοήθεια !

Δημοσ.

Δηλαδή Κίνα και Ρωσία μας χαρίζαν δις € για την ψυχή της μάνας τους και δεν περιμέναν ανταλλάγματα.

images?q=tbn:ANd9GcSjeWcC8KhWGP94OiVCmSXP7O_GHmAJ1TKd_t4bh1DSgbSL7_kF

Δημοσ.

Μήπως έχεις και ημερομηνία ;

Για την Κίνα - τότε που μπλέξαμε με το δντ η κίνα είχε ενδιαφερθεί για την Ελλάδα και ήθελε να δώσει λεφτά και η Μέρκελ το αρνήθηκε με βάση το μνημόνιο -

Ρωσία - δεν ξέρω το πότε - είτε τώρα με το μνημόνιο είτε το 2004 με κυβέρνηση καραμανλή - δεν είμαι απόλυτα σίγουρος , άφησε με να το ψάξω και θα σου πω

Δηλαδή Κίνα και Ρωσία μας χαρίζαν δις € για την ψυχή της μάνας τους και δεν περιμέναν ανταλλάγματα.

images?q=tbn:ANd9GcSjeWcC8KhWGP94OiVCmSXP7O_GHmAJ1TKd_t4bh1DSgbSL7_kF

Λες να μας χάριζαν έτσι ? Θα έκαναν βάση στο αιγαίο και θα είχαν συμφέρωντα απο τα πετρέλεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...