Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφητεία : Όταν θα επικρατεί χάος στην Ελλάδα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση τότε οι Τούρκοι θα βρουν αφορμή να εισβάλλουν στην Ελλάδα - τότε οι Ρώσοι θα κατέβουν θα πάρουν την πόλη και θα μας την δώσουν !

Δημοσ.

Προφητεία : Όταν θα επικρατεί χάος στην Ελλάδα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση τότε οι Τούρκοι θα βρουν αφορμή να εισβάλλουν στην Ελλάδα - τότε οι Ρώσοι θα κατέβουν θα πάρουν την πόλη και θα μας την δώσουν !

XyXAb.jpg

Δημοσ.

Ετοιμαστειτε για την αληθεια! Οι υπερδυναμεις που ελεγχονται απο τις μεγαλες εταιριες και την παγκοσμια οικονομικη ελιτ,θα δημιουργησουν μια ψευτικη εισβολη ταχα απο εξωγηινους για να εξοντωσουν το 80% της ανθρωποτητας επειδη ειναι απειλη για την παγκοσμια κυριαρχια τους.:o :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=jecAlUBZspI&feature=related

Δημοσ.

Και οι Anonymous έβγαλαν βίντεο που δήλωναν ότι αρκετοί γήινοι είναι στην πραγματικότητα εξωγήινοι. Είχαμε τους αναρχικούς να λένε ότι είμαστε να λένε ότι είμαστε όλοι μετανάστες, τους αντισπισιστές να λένε ότι είμαστε όλοι ζώα και τώρα τους Anons να λένε ότι είμαστε όλοι εξωγήινοι

Δημοσ.

Και οι Anonymous έβγαλαν βίντεο που δήλωναν ότι αρκετοί γήινοι είναι στην πραγματικότητα εξωγήινοι. Είχαμε τους αναρχικούς να λένε ότι είμαστε να λένε ότι είμαστε όλοι μετανάστες, τους αντισπισιστές να λένε ότι είμαστε όλοι ζώα και τώρα τους Anons να λένε ότι είμαστε όλοι εξωγήινοι

Στο λινκακι που παρεθεσες αλλο λενε οι Anonymous.Οτι υπαρχουν εξωγηινοι και οτι η NASA συγκαλυπτει.

Και μια και κανουμε καλη πλακιτσα δειτε και αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=YUbbKB2N050

Δημοσ.

Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Οι Τούρκοι θα κάνουν θερμό επεισόδιο και θα τους πάμε γ$##$ς μέχρι τα στενά. Θα μπούνε όλοι μέσα γιατί απο πιτσιρικάδες έχουν να παίξουν με στρακαστρουκες . Θα γίνει ένας ψιλοχαμός. μινέρβες απο δω , γουρούνες απο κει. Ε στο τέλος οι εξωγήινοι δεν θα μπορούν να βλέπουν φλωριές και θα μεσολαβήσουν. Ένας εξωγηίνος θα ερωτευτεί την παπατηγα και για γαμήλιο δώρο θα μας δώσει την Κωνσταντινουπολη.

Δημοσ.

Μπράβο σας παιδιά

ευχαριστώ που κρατάτε επίπεδο για τα πιστεύω κάποιων ανθρώπων .

Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες λειτουργει εναντιον σου ετσι?

Επειδη σπανια μου αρεσουν αυτα που λεω:

Και μου αρεσει που ο nihilist λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου αλλα μετα λεει για κακους σατανιστες, ισλαμιστες. Να μαντεψω οτι τους σεβεται και αυτους? Επισης τρωτε μοσχαρι? Γιατι δεν σεβεστε τους ινδουιστες?

Και πως σεβεστε εσεις αυτα που πιστευω εγω οταν η θρησκεια σας χωνει την μυτη της παντου? Βλαστοκυτταρα, προφυλαξεις στο σεξ, γαμος ομοφυλοφιλων κλπ κλπ.

Δεν σεβομαι τα θρησκευτικα σου πιστευω.

Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εχεις.

Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εκφραζεις.

Σε σεβομαι αρκει να με σεβεσαι και εσυ.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να με πεις κακο.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να μου πεις οτι θα παω στην κολαση σου.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να επιβαλεις τα πιστευω σου πανω μου.

Δεν σεβομαι την αγνοια/αμαθεια.

Δεν σεβομαι την πλυση εγκεφαλου.

Δεν σεβομαι το τι λατρευεις οσο παλιο και να ειναι αυτο.

Δεν σεβομαι την μισογυνια, το μισος, την αδιαλλαξια, τον σεξισμο και την τυραννια καθε μορφης.

Δεν σεβομαι την θρησκεια σου, ουτε πρεπει να την σεβαστω.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες λειτουργει εναντιον σου ετσι?

Οχι

Σεβομαι τις αλλες θρησκείες και δεν ειρωνεύομαι τα πιστεύω κάποιου , ο καθένας πιστεύει ο,τι και όπου θέλει .

Το ο,τι πιστευω καποια πραγματα ειτε σας αρεσουν ειτε οχι , δεν εχετε το δικαιωμα να το κρινετε ουτε να το ειρωνευεστε !

Και αν δεν σέβεσαι τα πιστεύω μου και την θρησκεία μου τότε σεβάσου εμένα <ΑΝΘΡΩΠΟΣ>

Δεν έδωσα τέτοιο δικαίωμα .

Αυτά είναι καθαρά ειρωνεία!

Εάν όχι ζητάω συγνώμη .

Δημοσ.

Οχι

Αυτα που λες για προφητειες απο μουρλους προσβαλουν την νοημoσυνη μου και την κριτικη μου σκεψη.

Δημοσ.

Αυτα που λες για προφητειες απο μουρλους προσβαλουν την νοημoσυνη μου και την κριτικη μου σκεψη.

Αν δεν μπορείς να δεχτείς οτι έχω μια διαφορετική άποψη απο την δικη σου δεν μπορώ να πω - κάνω κατι .

Συνεχίζω και τα πιστεύω , δεν γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις .

Και ούτε σημαίνει ο,τι εγώ έχω δίκιο αλλά ούτε και εσύ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...