Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χαιρόμουν πάντως αν αφήναμε στην άκρη το (6σέλιδο πλέον) flame και εξηγούσαμε στον Τσίου για ποιό λόγο κάποια από τα πράγματα που παρέθεσε δεν παίζει να ισχύουν. Να του δώσουμε ρε παιδί μου την δυνατότητα να το ψάξει αλλιώς το θέμα...

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, μπορεί να υποψιάσουμε και κανέναν άκυρο που θα πετύχει το εν λόγω thread από Google αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το "ποθούμενο"...

Έτσι, κουβέντα να γίνεται...

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα που λες για προφητειες απο μουρλους προσβαλουν την νοημoσυνη μου και την κριτικη μου σκεψη.

1) κανείς δεν σε υποχρέωσε να μπεις. Παρόλα αυτά εδώ είσαι.

2) Εμένα όταν με προσβάλουν δεν ασχολούμαι με τα άτομα αυτά τους στέλνω και συνεχίζω την ζωή μου.

Συμπέρασμα είσαι εδώ γιατί νιώθεις την ανάγκη να είσαι, για να την πεις στον άλλο, να δείξεις την ανωτερότητα σου ή για κάποιο άλλο λόγο που στο κάτω, κάτω δεν με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας.

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, εξελίξου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

ΣΗΜΕΡΑ οι Αμερικάνοι αυξάνουν τα αντιπυραυλικά συστήματα και οι Ρώσοι απαντάνε με εναέρια Λέιζερ.

Από πότε έχουν οι Ρώσοι επιχειρησιακά εναέρια λέιζερ; :-(

Δημοσ.

Γνώμη μου : Δεν είμαι υπέρ .

Παρόλα αυτά ΣΕΒΟΜΑΙ την επιθύμια ενός ανθρώπου και δεν την κατακρίνω .

Απο κει και πέρα δεν είναι στο χέρι μου , ούτε πρόβλημα μου .

Δημοσ.

Γκούχου - ο καθένας έχει τα πιστεύω του .

+ ο,τι μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν σύμφωνα με την προφητεία .. !

-σκιαμποξ , ξαναείπα δεν δανείζουν επειδή έχουν καλή καρδιά απλά για τα συμφέροντα τους .

Αφού το πας έτσι όλα πάνε σύμφωνα με το lore του Fallout και το lore του Mutant Chronicles.

Δημοσ.

Αν λέει τα ίδια , καλά

Αν και δεν το γνωρίζω :confused:

Πιστεύεις ότι σου πασάρουν; Ανέπτυξε λίγο κάτι που λέγετε "κριτική σκέψη", μάθε να σχηματίζεις δική σου άποψη και μην πιστεύεις παπαριές που είπε ένας τεμπέλης κλεισμένος σε ένα μοναστήρι.

Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για το μέλλον, ένα μήλο θα πέσει από ένα δέντρο.

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι σου πασάρουν; Ανέπτυξε λίγο κάτι που λέγετε "κριτική σκέψη", μάθε να σχηματίζεις δική σου άποψη και μην πιστεύεις παπαριές που είπε ένας τεμπέλης κλεισμένος σε ένα μοναστήρι.

Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για το μέλλον, ένα μήλο θα πέσει από ένα δέντρο.

Δεν είναι έτσι και πολλά απο αυτά που είπα είναι εξίσου δικές μου απόψεις και δεν σημαίνει επειδή δεν πιστεύεις εσυ τον γέροντα οτι δεν πρέπει να πιστεύω και εγώ και να μην τα πιστεύω !

πήγαινε στην σελίδα 6 σε παρακαλώ και ρίξε μια ματιά

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι και πολλά απο αυτά που είπα είναι εξίσου δικές μου απόψεις και δεν σημαίνει επειδή δεν πιστεύεις εσυ τον γέροντα οτι δεν πρέπει να πιστεύω και εγώ και να μην τα πιστεύω !

πήγαινε στην σελίδα 6 σε παρακαλώ και ρίξε μια ματιά

Δεν με νοιάζει και εαν πιστεύεις και στα Ραπανάκια, υιοθετείς μια άποψη κάποιου αναλλοίωτη, αν αυτό δεν είναι προβατισμός (άνευ μπαρδόν) τότε τι είναι;

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει και εαν πιστεύεις και στα Ραπανάκια, υιοθετείς μια άποψη κάποιου αναλλοίωτη, αν αυτό δεν είναι προβατισμός (άνευ μπαρδόν) τότε τι είναι;

???Δεν σε καταλαβαίνω ,δεν έχω την άποψη του γέροντα απλά πιστεύω αυτά που λέει-

Την προφητεία του . Ουτε πρόβατο είμαι ουτε δεν ξερω κ γω τι , έχω διαμορφώσει τις δικές μου απόψεις γενικότερα.

Δημοσ.

Άμα πάρουμε την Πόλη σαν ΑΕΚτζής θέλω το Σουκρού Σαράτσογλου για έδρα της ομάδας. Ντέμη ακούς;

ΜΠΑΟΚΙΑ παίρνετε ότι μένει.......

Σαν ΑΕΚτζής θα παρεις το Ali Sami Yen το οποιο εχει ηδη αρχισει και κατεδαφιζεται! οτι προλαβεις! :mrgreen:

ali-sami-yen-stadi-nin-yikimina-baslandi-1266896.Jpeg

Κιτρινακι...με υποστεγο... χμμ.. και ιδια καταληξη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...